pondělí 11. července 2016

Co uplynulý týden dal

Islám

Turecko

nabídlo spolupráci Rusku v boji proti chalifátu.

Obětí

bombového útoku islamistů v Bagdádu z minulého týdne bylo dopočítáno kolem 250.

Chilcotova komise

dospěla k závěru, že invaze do Iráku "byla neoprávněná, protože nebyly vyčerpány všechny možnosti jednání". IMHO pitomost, protože bylo naprosto jasné, že si Saddám dělá z vyjednávačů legraci. Dotyční pánové prostě sledují naprosto stejnou linii, jakou sledoval i Chamberlein.
Problém je také v tom, že Saddám chemické zbraně jednoznačně měl (použil je ve válce s Íránem i proti Kurdům na severu státu) a nijak neprokázal jejich likvidaci. Chemická munice z doby války s Íránem se také po jeho pádu našla.

Provalilo se,

že v blízkosti Bataclanu v Paříži, na který byl spáchán teroristický útok, byli těžce ozbrojení vojáci, kteří nemohli zasáhnout, protože jim to zakazují interní předpisy.

Džihádisté

z chalifátu sestřelili v Sýrii ruský vrtulník, posádka zahynula.

Imigranti


Bezcenné bláboly

blekotali imigranti, kteří byli přijati u nás a následně prchli do Německa. Jejich bláboly jsou naprosto snadno vyvratitelným lhaním. Můžeme se jen dohadovat, zda souvisejí s obecnou kulturou života ve lži, která je pro orient charakteristická, nebo se snahou za každou cenu zůstat v Německu.
Nadační fond Generace 21, místo aby bouchl do stolu, se na to dívá smířlivě. Prostě lidské onuce, které nám dělají ostudu.

Belgická bezpečnost

opakovaně selhala v případě imigranta - teroristy Abdeslama, jednoho z pachatelů atentátů v Paříži. Problém je, že u milionů Abdeslamů, putujících do Evropy na základě pozvání Merkelové, zadělává takovýto přístup na mnohonásobný průšvih.

V Southamptonu

byli muslimové vytlačeni z veřejného prostoru, který hodlali zabírat v souvislosti s koncem Ramadánu. Multikulturalisté dílem běsní, dílem kvílejí.

Maďarsko

zavedlou hloubkovou kontrolu jižní hranice (= kontrola potenciálních migrantů bude prováděna v širším pásu za hranicí).

Konvičkovci

uspořádali před brněnskou mešitou "ramadán po česku", na němž mj. připomenuli odporné islámské kamenování žen a jiné prvky této anticivilizace, které nás mají podle multikulturalistů "obohatit".
Soudruzi kvičí, že byl také spálen Korán, nicméně toto znamená v jazyce, kterému muslimové rozumějí, vyhlášení války.

Ve Švédsku

došlo k řadě dalších sexuálních napadení na hudebních festivalech "cize vypadajícími" mladíky, útočícími ve skupině.

V Německu

bylo zpřísněno a redefinováno znásilnění. Teoreticky proti imigrantům, je ovšem otázka, proti komu bude uplatňováno v praxi.
Navíc za hromadné sexuální útoky o Silvestra padly zatím jen podmíněné tresty, které jsou pro imigranty naprosto nezajímavé.

Uzavření

balkánské trasy se projevilo nižším počtem "uprchlíků" v Německu. I tak se ovšem nálady v tamní společnosti stále více obracejí proti nim.

Syřan

ubil manželku nohou od stolu v uprchlickém zařízení v Trevíru.

Obecné


Prvním přínosem

brexitu bude asi snížení daní právnickým osobám.

Další osady

na okupovaných územích schválil Izrael. Pak nám budou pobrekávat, když někteří z okupantů dostanou na kokos, jak se stalo minulý týden.
Faktem je, že sověti se s německými osadníky na okupovaných územích absolutně nekašlali a zabíjeli je všemi dostupnými prostředky.

Šéf UKIP

rezignoval s tím, že splnil svůj program. Lze to považovat za rozumné řešení, protože se věnoval práci ve zcela odlišných podmínkách, než jaké nyní (snad) nastanou.

Juncker,

který odmítl svou spoluvinu na brexitu, ztrácí pozice. Nakonec bude (možná) nedemokraticky vyštípán, což nám bude předkládáno jako důkaz toho, že "demokratický deficit EU je vlastně jen mýtus". A, pochopitelně, nikdo nebude reflektovat fakt, že EU nemá žádné mechanismy, kterých by se zjevně neschopných politiků zbavila.
Náš soudruh Sobotka prý Junckera usilovně prosil, aby zůstal ve funkci. Teď jde jen o to, zda v něm náš politik, který v životě nepracoval a od školy dělá jen politiku, vidí spřízněnou duši, nebo zda je to rafinovaná sabotáž proti EU.

Podle průzkumů

posílilo ANO a posílili i piráti a Okamurovci. Oslabily hlavně ostatní vládní strany.

Sonda Juno

zaparkovala na oběžné dráze kolem Jupitera. Musela pracovat, vzhledem k více než půlhodinovému času pro přenost informací, zcela samostatně.

Na Velehradě

(nemajícího absolutně nic společného s historickým Veligradem, kam dorazili "věrozvěstové") uspořádali římští katolíci pouť.

Podle žalobce Zemana

jsou nejvyšší patra policie prorostlá s organizovaným zločinem.

EUroparlament

odvolal, co bylo zavedeno a zavedl, co bylo zrušeno: Disajn energetických štítků.

Jeden z činovníků AfD

se nechal slyšet, že "popírání holokaustu je legitimní názor". Vedlo to k odchodu části poslanců kolem něj od AfD. Můžeme se domnívat, že takto fungují "spící agenti", které do strany nasadila Stasi (respektive její západní obdoba).

"Čeští řidiči neumějí zipovat",

hlásají soudruzi dopraváci. Nějak pomíjejí skutečnost, že v rozporu se zipováním jsou některé stále platné paragrafy zákona, že samotné zipování je v zákonu popsáno tak, že z toho nikdo normální nepozná, jaká situace je popsána a co se při ní vlastně má dělat. Další věcí je, že značka, která by místa se zipováním naprosto jednoznačně vyznačila, je využívána jen nepatrně.

Soudruzi soudci

zrušili předběžné opatření, které omezovalo činnost teroristů a dalších politických radikálů v nezákonně obsazené budově Klinika.

Biskupové

se dohodli na Velehradě na stažení žalob na kraje ohledně vydávání majetku. Dělají se prostě hezkými.

Nejvyšší soud

se bude zabývat případem aktivistky, která napadla policistu a způsobila napadenému pracovní neschopnost, nejprve (obvodní soud) odsouzenou a po odvolání vyviněnou.
IMHO jak jsem toho názoru, že policisté jednají v řadě případů nepřiměřeně agresívně, tak v tomto případě jsem jednoznačně na straně napadeného policisty.

Umělé oplodnění

by mohly podstoupit ženy i bez souhlasu manžela. IMHO ambivalentní věc, nicméně v některých případech asi rozumná.

Po kontraverzích policie

s afroamerickými zločinci došlo v Dallasu k napadení policistů při demonstraci, čtyři byli mrtví na místě, pátý zemřel později. Jeden z pachatelů se vyhnul zatčení sebevraždou, safari na další pokračují. Jeden z nich byl následně zlikvidován robotickou bombou.
Situaci zcela jednoznačně zavinili PK aktivisté, podle nichž je každý afroameričan automaticky nevinný, přestože byl dopaden při činu a kladl odpor, případně vytahoval střelnou zbraň.
V každém rádci pro cestovatele se v případě kontaktu s US policií doporučuje maximální zdrženlivost, nekladení odporu, nedělání prudkých pohybů a gest, která by mohla být vykládána jako sahání po zbrani.

Mladí Slováci

prý "raději nacistu než korupčníky". Soudruzi jsou z toho celí vyděšení.

President Zeman

podpořil jednání s Ruskem.

Poprvé

v tomto století zhynul při býčích zápasech matador.

Bin Ládinův syn

vyhrožuje USA krevní mstou za smrt otce.

Leví a ultraleví

demonstranti zranili v Berlíně při "protestech" 123 policistů. Bojovali zejména za tolerování krádeží nemovitostí a podobných specifik levičácké scény.

1 komentář:

  1. lépe palnou, střelná je nadmonožina, zahrnuje mj. luky, palná = pálí střelný prach

    OdpovědětVymazat