pondělí 28. března 2016

Co uplynulý týden dal

Islám

Námořní pěchotu

vyslaly USA proti chlifátu.

V Belgii

pokračoval hon na teroristy, kteří se účastnili přípraby útoků v Bruselu. Obecně tyto akce ukázaly, jak málo jsou bezpečnostní složky evropských zemí na podobné situace připraveny a jak málo a špatně je vycvičené obyvatelstvo, v porovnání např. s Izraelem.

V Palmyře

pokračovaly boje s chalifátníky, účastnilo se jich i ruské letectvo. Vypadá to, že koncem týdne se skutečně podařilo toto město dobýt.

Muslimové

mohou slavit významné vítězství: Jemen je, po tajném vyvezení posledních Židů, totálně "judenfrei", přesně v intencích Mohameda a jeho méně úspěšného následníka, Hitlera.

Teror

v Bruselu vyvolal pohotovost bezpečnostních složek ČR i prohlášení politiků o tom, že "se nedají zastrašit".

Atentátníka

zabili čeští vojáci v Mali.

Chalifát

se přihlásil k útokům v Bruselu. Útoky srazily dolů EUro i evropské akcie. Kdo o nich věděl předem, mohl si vydělat.
Zveřejnil video, kde atentát oslavují.
Počet obětí není konečný, řada zraněných je ve vážném stavu s přinejmenším nejistou prognózou. Pořád se také nepodařilo identifikovat všechny oběti.

Trump

v souvislosti s bruselským masakrem znovu připomenul waterboarding. Zcela jednoznačně ano, ale já osobně bych šel ještě dál (svátkovo dílo o historii rodu Mydlářů v Praze je v romto směru daleko inspirativnější nějaké zvěsti o "příšerném" waterboardingu).

Dronem

se podařilo američanům zabít kolem 50 islamistů v táboře Al Kajdy.

Ukázalo se,

že islámští teroristé sledovali i možnost útoku na belgické jaderné elektrárny. S tím souzní smrt šéfa ochrany jedné z nich, kterou se propaganda snaží co nejvíce bagatelizovat.

Turecko

údajně jednoho z vraždících islamistů před časem vyhostilo a upozornilo na něj Belgii.

Podle zpravodajců

je v EU kolem 400 vycvičených atentátníků.

Irácká armáda

zahájila s pomocí američanů tažewní na Mosul, jedno z měst které má obsazené chalifát.

Bitevní vrtulníky

nasadila vláda Afghánistanu proti islamistům.

Švédská Akademie

se konečně rozhoupala a po 27 letech odsoudila fatwu proti Rushdiemu. Mezi tím íránský režim znovu zvýšil odměnu za spisovatelovo zavraždění. Můj názor je, že ihned po jejím vyhlášení měli islamisté čichat ze spodu k atomovým hřibům.

V Paříži

zmařili snad další pokus o atentát.

Vrací se kauza

islámistických "studentek", které odmítaly na střední zdravotní škole dodržovat hygienické předpisy a chtely nostit hidžáb. Jedna z nich školu zažalovala.

Belgičtí džihádisté

znovu hrozili, tentokrát ve zveřejněném videu.

V Británii

zakázali rozvedenému otci vodit syna do kostela, protože si to matka, islámská extrémistka, nepřála. Přesně tyto zrůdnosti presentují propagátoři multikulturalismu jako "vzornou integraci muslimů" do civilizované společnosti. Normální lidé ovšem mají názor přesně opačný.

Belgičané

pořádali "pochod proti strachu" - přeloženo do lidštiny "pochodování muslimům do zadku". Tato akce byla narušena "extrémisty".

Imigrace

V průběhu týdne
se neobjevily známky toho, že by zabraly dohody s Tureckem.

Česko

má přispět na "uprchlíky" částkou sto milionů korun. A na děti s leukémií zase budeme sbírat špunty od minerálek, chtělo by se dodat.

Maďaři

začínají soudit pašeráky lidí, kteří pohánějí současnou "uprchlickou" krizi.

Chorvatsko

si schválilo nasazení armády proti "uprchlíkům".

Řecko

začalo vyklízet ilegální tábor v Idomeni.

Papež

se zastal imigrantů. Opět.

Obecné

V Česku pokračovaly manévry kolem Čapího hnízda, které ukazují, co je která parlamentní strana vlastně zač.

Brexit

by údajně nepřinesl takové ekonomické problémy, jak tvrdí EUrohujeři. Naopak, po určité stagnaci, způsobené orientací na nové trhy a zboží by šla GB v růstu ekonomiky nad nynější úroveň. Po několika letech by měla sice spadnout na současnou úroveň růstu EU, ale je ve hvězdách, zda v té dobe ekonomika EU poroste, nebo zda vůbec nějaká EU bude.

Jako za komunistů

ČOI zjistila, že třetina prodejců uhlí šidí zákazníky. To pamatuji ještě z dob komunistů, kdy jsme v domě topili uhlím a koksem, jak jsme museli dodavatele hlídat, a i tak nás brali na hůl, jak se dalo.

Evropští soudci

konstatovali, že Česko bylo rozsudkem o "diskriminaci" Romů trestáno za to, že se aktivně snaží tuto část populace alespoň nějak vzdělat. Z inkluze v západních státech vycházejí Romové zcela negramotní. To, konec konců, názorně předvedly děti romských emigrantů, které v Británii automaticky začaly ve škole hned dostávat jedničky (a není vůbec jasné, za co, když vůbec neznaly jazyk, kterým se ve škole komunikovalo).

Šéf Applu

se obul do FBI s tím, že "a soukromí zákazníků nemají právo". Mezi tím se ukázalo, že se FBI do telefonu dostane. Spekuluje se o tom (např. na Lupě), že tam zadní vrátka jsou, pouze FBI nechtěla, aby to vyšlo najevo. Zadní vrátka mohou být přímo ve struktuře procesoru, která jde mimo výrobce telefonů.

Soudruzi z ANO

se nechali slyšet, že pokud parlament omezí podnikání ministrů, rozbijí koalici.

Savčenková

dostala 22 let.

Přejmenování

Úsvitu na Úsvit s Blokem proti islámu zakázali soudruzi z ministerstva vnitra. Úsvit se hodlá soudit.

Na Slovensku

podepsali koaliční smlouvu čtyř stran. Do koalice se podařilo dostat maďarské i slovenské nacionalisty.

Poslanci

rozšířili seznam trestných činů, které mohou spáchat i právnické osoby (tedy např. firmy).

Radovan Karadžič

byl v Haagu odsouzen na 40 let. Naprostá většina válečných zločinců (velitelé islamistů, američanů a další) zůstala ovšem nepotrestána.

V Česku

nastal spor a konflikt kolem čínských vlajek, vyvěšených v souvislosti s návštěvou čínského presidenta, které se někteří aktivisté snaží shazovat nebo ničit.

Islámský obchodník

v Glasgow popřál na Facebooku svým zákazníkům šťastné Velikonoce a byl velice rychle poté zavražděn islamisty (připravuji delší text).

Je nutno chválit:

V Motole začali zmražovat kousek vaječníku malým holčičkám, které podstupují onkologickou léčbu. Ze tkáňového štěpu by mohly být vaječníky refrešovány (protože některé typy této léčby vyvolávají těžké poškození až totální likvidaci plodnosti).

Někteří aktivisté

se snaží vysvětlit Kotlebův úspěch v parlamentních volbách na Slovensku "špatným vyučováním dějepisu". Mimochodem, pokud byl špatný Tiso, který byl v podstatě nacistickou loutkou, proč není ještě špatnější Chamberlein, který se rozhodně nemusel  ze strany Hitlera bát o život, a přitom celou tuhle pohromu se vznikem "Slovenského štátu" fakticky spískal? Proč ten není v učebnicích dějepisu sepsut a ostrakizován?

Přestěhovali

jsme se na Ukrajinu. Začal letní čas.

V Římě

došlo k několika útokům na autobusy s poutníky. Jedním z nich byl autobus ze Slovenska.

1 komentář:

  1. S tím letním časem to vskutku „sedí“ jak řiť na hrnec a to z mnoha úhlů pohledu. Jen máloco tak báječně ilustruje unijní byrokratickou demenci, jako toto úřednicky vzpupné hýbání časem a to od polárních oblastí až do středomoří...

    OdpovědětVymazat