pondělí 31. října 2016

Co uplynulý týden dal

Islám

Kurdové

odrazili útok jednotek chalifátníků v Sindžáru. Zrovna je nebombardovali proislamističtí Turci.

Chalifát

zaútočil na město Rutba, aby snížil tlak na svá centra, jako je Mosul.
Rutba byla ale za dva dny dobyta zpět a útok na Mosul zesílil.

Za velkého jekotu

se na netu objevil seznam muslimskýcvh podnikatelů v Teplicích a okolí. Blekotalové blekotají o "fašismu", nicméně řada občanů opravdu nechce přispívat na rozvoj islámského terorismu tím, že dají vydělat islámským podnikatelům (kteří tento terorismus, ať dobrovolně nebo pod tlakem svých souvěrců, podporují).

Chalifát

přiznal, že je v současnosti v defenzívě, a svádí to na pohádkovou bytost jménem Alláh.

Dva vůdcové Al Kajdy

byli zabiti v Afghánistanu prostřednictvím amerických dronů.

U Mosulu

byla údajně zlikvidována až tisícovka islámistických teroristů.
Chalifátníci zato povraždili stovky civilistů.

Němečtí manželé,

kteří odmítli poslat svého 13 letého syna na školou organizované vymývýní mozků do mešity, byli postaveni před soud a hrozí jim mj. pokuta 300 eur a vynucená dodatečná návštěva této zrůdné instituce jejich synem.

Probíhá

útok na islamisty v Aleppu. Islamisté použili proti vládním vojskům toxický plyn.

Muslimové

začali vystrkovat růžky i v Římě, kde se dosud dařilo držet je na uzdě pomocí státem podporované megamešity s umírněným programem. Ten se významné části muslimů nelíbí, a tak zorganizovali hromadný protest, podporující radikální islamismus.

Imigrace


V Itálii

postavili vesničané barikády a nepustili autobus s migranty do své vesnice.
Tamní vláda blekotá o tom, že by se měly státům V4 "zarazit dotace". Již jsem opakovaně psal, že by pak bylo nejracionálnější jako celá V4 z EU odejít.
Druhou věcí je, že italské lodě "zachraňují" imigranty hned u afrických břehů a místo toho, aby je vozily zpět, je navážejí do EU, takže ať si Italové trhnou nohou.

Francie

za velkého řevu islamistů a "lidskoprávní" chátry vyklidila ilegální tábor "džungle" u Calais.

19letý Syřan

se podílel typováním vhodných míst na přípravě atentátu. Byl zadržen německou policií.

Francouzská policie

opakopvaně protestuje proti mizernému zajištění, které vede k ohrožení zdraví a životů policistů. Včetně toho, že vyšetřující soudci dávají k dispozici jména a adresy policistů zatčeným teroristům.

Syrští imigranti

napadli a sexuálně obtěžovali v Berlíně v bazénu několik dívek.

Syřan na Slovensku

byl přistižen při zasílání peněz chalifátu.

Obecné

Dobíhají jednání o kolalicích v krajích s hlavním motivem: vyšachování vítězného ANO z krajských koalic. To se "zavedeným" stranám, pochopitelně, těžce vrátí v parlamentních volbách, ale s perspektivou 1 roku nikdo z krajských politiků neuvažuje.
Hlavním motivem týdne byla aféra s "medailí pro strýce Bradyho". Psal jsem o tom samostatný post a nemám, co bych dodal.

Rakev

z papíru musí mít alespoň pět vrstev, rozhodla vláda. Zase se montuje do věcí, po kterých je jí exkrement.

Valonsko

zablokovalo podpis CETA, náhražky za ryze fašistickou "smlouvu" TTIP.
Valonské veto se podařilo "demokraticky" obejít a smlouva, které dělá z občanů států EU otroky nadnárodních společností, byla pod vedením osvědčených "demokratů" Tuska a Junckera podepsána.

V Praze

našli ilegální sklad masa na kebab, oblíbenou pochoutku islamistů a jejich pomahačů, protože z každé prodané porce jde nějaké procento zisku na islámské teroristy. Sklad nebyl ani nahlášen, ani schválen, maso pochybného původu obsahovalo nedovolené znečištěniny.
Je dobré také připomenout známou Rothamskou kauzu ve Velké Británii, kdy se už nedozvíme, zda maso zavražděných nemuslimských dívek opravdu alespoň v některých konkrétních případech skončilo v kebabu, protože britští policisté muslimského vyznání "nedopatřením" zničili příslušné důkazy.
Zkrátka: Kebab - dobrou chuť a příjemný vrh!

Obří DDoS útok

na velké weby a hlavně klíčové servery internetu, které si pamatují IP adresy a jejich alias v "lidštině", byl veden z "internetu věcí", který je tč. silně propagován. Naprosto nesmyslně, protože je jen zdrojem bezpečnostních rizik.

"Turingův zákon"

představuje genberální pardon pro gaye ve Velké Británii. V tomto šmejdostánu byla homosexualita trestná do roku 1967 a věznění gayové měli až do dnes záznam v trestním rejstříku, který je omezoval na občanských právech.

V Norsku

unikla radioaktivita z jaderného reaktoru (nehoda relativně banální), nicméně úřady byly informovány až v následující den.

Vatikánští soudruzi

vydali befél, v němž připomínají, že se u katolíků nepovoluje rozptyl popela.

O polských vejcích.

zabavených kvůli "salmonelóze" jsem už psal.

Jediná letadlovka,

kterou má Rusko, projela kolem Velké Británie do středomoří ke břehům Sýrie. Doprovodná plavidla s raketami, včetně ponorek, jsou patrně větší vojenskou silou než tento veterán.

Ve Španělsku

nařídíli firmě Volkswagen platit odškodné majitelům znečišťujících vozů. IMHO by měli platit ekologisté, vymýšlející fyzikálně nemožné hovadiny.

Itálie

zažila velké a opakované zemetřesení.

Pořad s Bradym,

plný vulgarit a invektiv vůči presidentovi státu a dalším demokratickým politikům, Prima odvysílala se zpožděním, za velkého řevu antidemokratů.

V rozporu

s blekotáním bruselských antidemokratů britská ekonomika roste.

Romové

dělají nepokoje kvůli svému agresívnímu soukmenovci, který, zklidněn policií, z ne zcela jasných důvodů zemřel. Jejich předáci vyzýávají k fyzické likvidaci majitele provozovny v Žatci, kde k incidentu došlo, který ten den prokazatelně v této provozovně nebyl.

Ve svátek

se zavřely supermarkety. Den předem byla silná nákupní horečka. O problému jsem již psal.
Na zákaz svátečního prodeje, který diskriminuje část prodejců, je připravována ústavní stížnost.

Soudruh Bartoška

vyhlásil "týdny občanského neklidu". Asi by se lidé měli neklidem dožadovat prošetření financí filmových festivalů v Karlkových Varech, které jsou "dorovnávány" ze státního rozpočtu (tedy z našich kapes).

FBI začala prošetřovat další maily Clintonové,

za velkého jekotu demokratů, protože skutečnosti, které vyšly na jevo, jí srazily volební preference pod úroveň Trumpa.

Skončil

letošní letní čas. Zaplať Pánbu.

Žádné komentáře:

Okomentovat