pondělí 19. prosince 2016

Co uplynulý týden dal

Islám

Byla dobyta část Aleppa, obsazená islamisty. Nyní nastává kvil a jekot nad tím, že si lidé vyřizují se vzbouřenci účty. Odchod civilistů ze severních čtvrtí je každou chvíli zastaven.

V Kalifornii

jakýsi muž napadl a pobodal muslima.
K podobnému incidentu došlo i
v Londýně.
Viníci byli zajištěni a budou následně vyšetřováni a souzeni. V opačném gardu - když muslim v islámské zemi napadne (a třeba i zabije) nemuslima, to tak, bohužel, nefunguje.
A potom se nelze divit "demagogům", kteří tento fakt "zneužívají".

V Nigérii

vraždily dvě školačky coby sebevražedné atentátnice.

Provalilo se,

že Saúdská Arábie posílá do Německa radikální kazatele. Zcela jistě nemají za úkol vést muslimy k mírumilovnému soužití s většinovou populací.

Pokračuje

kauza Čechů, zadržených v Turecku i Čecha, zadrženého v Súdánu. Obě mají společné to, že naši občané nahlédli pod pokličku totalitního islámistického státu a mají být proto umlčeni.

V Jordánsku

zakázali magazín, zabývající se tématikou LGBT. Onehdy reprezentant tohoto režimu, Zaíd Husajn, jehož jmenování na pozici Vysokého komisaře OSN perfektně charakterizuje tuto organizaci, blekotal o "porušování lidských práv" v zemích východní Evropy (včetně Česka).

V Belgii

řeší nezletilé, napojené na islámský stát.

Pomocí dronu

se podařilo zlikvidovat dva z plánovačů masakru v Paříži.

Českého džihádistu,

ktrý se zradikalizoval snad Koránem, snad kontaktem s muslimy, a chtěl odjet do Sýrie bojovat za chalifát, hodlají do konce roku obžalovat. IMHO ho měli pustit, nejspíš by ho tam zastřelili a byl by pokoj.

Rusko

zadrželo několik pachatelů, připravujících velkou sérii teroristických útoků.

Kata z chalifátu

soudí ve Finsku. Problém je, že ho nejsou schopni rozeznat od dvojčete, na čemž se advokáti zcela jistě budou vozit.

Dvanáctiletý

sympatizant chalifátu nastražil na vánočním trhu bombu, naštěstí nevybuchla. Nebyl to jeho první pokus na toto téma. Naštěstí jsou muslimové docela tupí na techniku, nám v tomhle věku různé petardy docela bouchaly.

Devítiletá dívka

se odpálila coby "živá bomba" v Damašku.

Sebevražedný atentátník

z chalifátu se odpálil v Jemenu a zabil 49 vojáků.

Generální tajemník NATO

konstatoval, že pokus o intervenci v Sýrii by tamní situaci jen zhoršil. Obávám se, že je to velmi rozumné a střízlivé stanovisko.

Na bombardování chalifátníků

se podílejí i letouny ČS výroby L-159.

Imigrace


Bitky mezi imigranty

se strhly v Německu. Je to v podstatě logické - tito lidé nemají mnoho společného, ale naopak je mnoho staví proti sobě. To, konec konců, dokazují i případy, kdy byli migranti vyhazováni z lodí podle etnického nebo náboženského klíče.

Německo

předem vyhlásilo rozsáhlá bezpečnostní opatření pro následující silvestrovské oslavy.

Britové

přiznali neúspěšnost integrace islámských menšin. "Levice se snaží chránit menšiny tím, že odmítají zpochybňovat některé nepřístojné zvyky v muslimské komunitě, což v konečném důsledku vede k neúspěšné integraci." To je perfektní charakteristika příčin daného stavu.
Britové rovněž konstatovali, že nejsou s to zabránit provádění hnusu, zvaného ženská obřízka, který provozují islamisté.

Patrně sebevražedný útok

zabil 13 tureckých vojáků. Připisuje se buď Kurdům nebo chalifátníkům.

Imigranti

přišli v GB na novou fintu: Vybírají si těhotné ženy a prohlašují, že dítě, které dotyčná čeká, jí udělali oni. IMHO by to chtělo uvolnění kolem genetických testů, protože tohle se dá prokázat nebo vyvrátit i vzorkem DNA z plodové vody nebo z placenty.

Podíl muslimů

v populaci Německa překročil 5 procent, hlavně v důsledku imigrace.

President Zeman

se na návštěvě v Portugalsku nechal slyšet, že by se Evropa konečně měla začít bránit ve svých zevních hranicích.

Provalilo se,

že imigrant, který zavraždil německou studentku, byl před tím odsouzen coby sedmnáctiletý na deset let za pokus o vraždu dívky v Řecku, nicméně po cca roce a půl byl propuštěn "za dobré chování" a odjel do Německa. I tam vystupoval coby sedmnáctiletý. Takže se ani neví, jak je starý.

Obecné


"Výživové hodnoty"

budou na potravinách bleším písmem, takže to stejně nikdo nepřečte. Takto EU v podstatě cokoli, iv principu alespoň částečně pozitivního, změní v pravý opak.

Číňané

se vztekají na Trumpa pro jím projevené vztahy ke Tchajwanu, který Čína neuznává.

Siamská dvojčata

se podařilo oddělit v Kalifornii 17 hodin trvající operací.

Velké obchody

se povinně na Vánoce zavřou od 24. 12. 12.00. Lidé se budou muset předzásobit jako v dobách socialismu. Postupně je nám odebírána jedna z mála pozitivních vymožeností polistopadového režimu. Další padají s EET a podobnými regulačními hovadismy, takže brzy tu bude socanský smrad jako za Husáka.

V Brně

se začnou sbírat podpisy pro petici za odvolání ekofašisty Hollana z pozice náměstka primátora.

Klimaalarmisté

zase straší "rekordním" úbytkem ledu v Antarktidě. Problém je, že v (menší) části Antarktidy led skutečně ubývá, jiné (větší) části tohoto kontinenu naopak zamrzají.

Pánové

Herman a Posselt dostali "cenu česko - německého porozumění". Jen by mě zajímalo, jestli na ní náhodou není obrázek orlice.
Pan Herman se také vyjádřil k uprchlíkům, že bychom jim měli dát, co chtějí, jinak že sem masově vtrhnou a vezmou si to násilím. IMHO bychom měli zahájit výrobu nervového plynu, abychom je v pokusu o něco takového zarazili.

V Benátkách

uvažují o zrovnoprávnění místního jazyka s italštinou. Není to první region v EU, kde dochází k podobným snahám.

Demagogové

neustále vykřikují, že Trumpovi dopomohly k vítězství ruské tajné služby. Jakmile ovšem dojde na lámání chleba ve smyslu předložení důkazů, tak se ukazuje, že žádné důkazy na toto téma prostě nejsou.
Někde přepočítávání hlasů zarazily soudy, jinde proběhlo a zjistilo se, že Trump opravdu volby vyhrál.
Podle některých zdrojů je tažení proti Trumpovi řízeno CIA. Faktem je, že tato zpravodajská služba se za končícího presidenta těžce zapletla s islamisty a je velmi pravděpodobné, že v ní Trump udělá pořádný průvan.

Sobotka

slibuje přidat důchodcům, aby získal jejich hlasy.

Pornoherec

z "Evropských hodnot" zapůsobil na Českou spořitelnu, aby zrušila reklamy na "lživých" webech. Lidé na tento akt podpory cenzury reagují převáděním svých účtů do jiných bank.

Ministerstvo vnitra

povolilo německé policii konat razie na našem území a zadržené odvlékat do Německa. Tohle tu bylo naposledy v letech 1938 - 1945.
Ministerstvo tímto povolením porušilo současně více českých zákonů.

Kaplického "Rejnoka"

odpískali v Českých Budějovicích, tak ho nyní cpou do Prahy. Problém je v tom, že Kaplický měl za svého života minimum realizace svých netradičních staveb a kde je postavili, tak zjistili, že je to šíleně drahé na postavení a navíc šíleně drahé a náročné na údržbu. To je tak, když se architekt "neomezuje přízemnostmi".

Rakousko

chce zcela zmrazit přístupové rozhovory EU s Tureckem.

Policie

zadržela řadu sociálně demokratických exhejtmanských funkcionářů včetně exhejtmanky. Vyšetřuje rozsáhlou kauzu korupce EUrounijních dotací. K tomu lze přistupovat dvěma způsoby: "Kdo okrade zloděje (v tomto případě EU) má odpustky na sto let." nebo "Je to ukázka práce sociální demokracie, aneb 'kudy chodil tudy krad - sociální demokrat'.".
Jeden z potenciálních pachatelů to vyřešil elegantně: Vzdal se českého občanství a zůstal v cizině.

Ministr Ludvík

požaduje odchod náměstkyň po svém předchůdci. Problém je, jak to spytlíkovat, když mají podle nového zákona definitivu.

Generální inspekce

policie ověřila, že ústečtí policisté chodili kolem garáže s unesenými dětmi a ničeho si nevšimli. Přesto však "nepochybili". Můj děda, který byl za první republiky v Ústí nad Labem policistou, se nejspíš obrací v hrobě.

Nastala kontraverze

kolem vinařského zákona, který nahrává velkým společnostem, dodávajícím na trh krabičáky a podobnou "kvalitu".

Bruselisté

se snaží co nejvíce zkomplikovat a prodloužit brexit. Navíc vyhrabali jakýsi pochybný předpis, podle něhož by měla Británie ještě tři roky po odchodu z EU vykrmovat bruselské parazity.

Ministryně Marxová

zase vymyslela ptákoviny. Tentokrát se týkají práce, vykonávané z domova. Navíc se začala vykrucovat, když bylo na jí produkované nesmysly (typu protipožárního školení domácích pracovníků) upozorněno.

Velká Británie

se troštuje, že je první zemí na světě, kde povolili plození dětí s DNA tří rodičů. Problém je, že jedno takové dítě už na světě je, a porozené, když byl zákrok vedoucí k jeho početí proveden v Mexiku, kde si zákonodárci jednoduše nehrají na pánaboha a tyhle věci neřeší.
Zákrok se provádí v případě, kdy mitochondrie potenciální matky trpí genetickým defektem, který u dítěte může vyvolat některé (z několika) neurodegenerativní onemocnění, která jsou všechna nevyléčitelná a většinou končí smrtí do konce puberty, některá už v předškolním věku.

"Liberální demokraté"

(= v překladu do lidštiny totalitní antidemokraté) kvílí nad tím, že čtvrtina Slováků by si přála návrat diktatury. Zapomínají poněkud na to, že rozsah svobod se neustále snižuje a v řadě konkrétních případů jsou už Slověnsko i Česko na tom hůř než za Husáka. Přitom za něj byl, když nic jiného, alespoň pořádek.

Česko

se chce soudit s EU ohledně zákona o denaturaci lihu, který je nám vnucován. Problém spočívá v tom, že předepsaný způsob denaturace, který nám EU vnucuje, je poměrně snadno odstranitelný. Patrně si někdo z EUroúředníků hraje "malou domů", protože renaturace denaturovaného lihu je, pochopitelně, vynikající byznis.

I taková věc se pořád ještě může stát ...

Penzionovaný lékař našel při prohlídce pozůstalosti po svém otci, dříve na to asi neměl čas, dovedu si to představit, kresbu, která byla potvrzena coby kresba Leonarda da Vinciho.

Kuba

chce splácet svůj dluh Česku kubánským rumem. Proč ne?

Švýcarsko

vyhlásilo, že bude upřednostňovat při zaměstnání vlastní občany před občany EU. Opět - proč ne?.

EET

povede už v "prvním kole" k uzavření cca osmi set venkovských hospod. Opět bude důsledkem prohloubení příkopů mezi vesnicemi a velkými městy, kde ztráty těchto zařízení nebudou tak citelné.

ČSSD

ztrácí podporu ve volebních průzkumech.

Čeští vědci

prohlásili, že jsou na stopě vytvoření vakcíny proti syfilidě.

USA

zvýšily odměnu za dopadení abú Bakra Bagdádího, vůdce chalifátu z deseti na 25 milionů dolarů. Chtějí to za hlavu, docela by mě zajímalo, zda má být natur nebo třeba povařená v octě, jak se to dělávalo s hlavami psanců, aby vydržely až několikatýdenní transport z místa likvidace k plátci odměny v identifikovatelném stavu (pochopitelně v dobách předledničkových).

V Polsku

se demonstranti snaží svrhnout vládu. Rýsuje se v zásadě podobný scénář, jaký byl uplatněn na Ukrajině.

Meteorologové

předpověděli, že do konce roku nebude sněžit. Pohled z okna je poněkud kompromituje.
V USA zase v důsledku globálního otplování čelí vlně extrémních mrazů.

Zemřel dr. Heimlich

Byl vynálezcem po něm pojmenovaného manévru (hmatu, chvatu), jímž je možné vypudit zapadené sousto z průdušnice a hrtanu.

Žádné komentáře:

Okomentovat