pátek 11. března 2016

"Lepší Putin, nežli muslim" ?

Heslo, uvedené v titulku, se objevuje stále častěji. Pochopitelně, k velké nelibosti "demokratů" z řad pražských kavárníků a podobných EUrokádrů. Ti se nás snaží zasypávat argumenty, jak by ti ze "zlých politiků a agentů Kremlu", co by z nás udělali "ruskou provincii", způsobili "strašlivé škody".

Dvě okupace

Pokud se na to podíváme reálně a racionálně: V historicky dohledné době jsme byli okupováni dvěma mocnostmi: Německem, jehož dědicem a po mnoha stránkách přímým ideologickým následníkem je současný německý stát coby páteř EU, a Sovětským svazem, jehož dědicem a rovněž alespoň částečným ideologickým následníkem je současná Ruská federace.
První okupace nás stála přibližně 300 000 životů. A i když odečteme osoby povražděné z rasových důvodů, zůstane pořád cca 50 000 osob, povražděných z důvodů jednak politických, jednak jako součást genocidní strategie Němců vůči našemu národu. Přitom byl zcela jednoznačně proponován plán třetinu našeho obyvatelstva vybít, třetinu násilně poněmčit a třetinu vysídlit na Sibiř (až ji Němci dobudou - což se, naštěstí pro nás, nestalo). A stalo se to v průběhu šesti let a Německo dodnes nebylo s to přijmout za tyto vraždy a další řádění svých hord příslušnou odpovědnost.
Druhá okupace nás stála něco přes stovku obětí a další něco přes dvě stovky má na svém kontě okupanty podporovaný normalizační režim. Za více než dvacet let okupace a okupanty drženého režimu. Na počet vojáků a rok je to méně, než kolik je za stejnou dobu obětí vojáků US základen v Německu a dalších zemích s amarickými základnami v rámci NATO. Po roce 1989 vyslovila řada západních reportérů (než se o tom přestalo smět mluvit) silný podiv nad tím, že jsme za těch dvacet let neměli prakticky žádná znásilnění či sexuální zneužití cizími vojáky, což je opět denní chléb vojenských vyšetřovatelů a  prokurátorů, působících v základnách vojsk NATO.
Sověti sice proponovali jako cíl stále bližší propojování satelitů se samotným SSSR, ale nikoli totální pohlcení. Lze předpokládat, že pokud by okupace trvala dvakrát, třikrát déle, tak by mohla vzniknout nějaká "čechoslovackaja sovětskaja respublika", nicméně na úspěšném vymanění se řady států ze svazku SSSR i po tak dlouhé době můžeme vidět, že ani v takovém případě by nám nehrozilo totální zgenocidování, jaké pro nás plánovali ideologičtí předchůdci dnešních německých a bruselských politiků (není žádným tajemstvím, že základní idea EU pochází z hlav jednoho nedověšeného nacisty a jednoho nedověšeného francouzského pronacistického kolaboranta).
Jinými slovy, soudruzi agitátoři mají docela smůlu. Naše dohledná historická zkušenost pořád ještě může porovnávat uvedené dvě okupace, protože pořád žijí lidé, kteří obojí zažili na vlastní kůži.

Nárůst problémů

Jistěže uvedený problém je v současné době akcentován tím, že Německo z naprosto záhadných důvodů začalo cpát do EU statisíce (a teď už je asi lépe psát o milionech) pseudouprchlíků. Ti v naprosté většině nepocházejí z válečných zón; je mezi nimi přítomno vysoce nadproporcionální procento mladých mužů vojenského věku. Stále více se ukazuje (ono chvíli trvá to dohledat a prokázat), že je mezi nimi významné procento (při těch počtech by byly významné i zlomky promile a zde se jedná přinejmenším o celá procenta) džihádistů, včetně válečných zločinců z řad chalifátu, případně dalších "extrémisticky islámských" skupin a organizací.
Uvedení "imigranti" hrozí rozbít politický a právní systém zemí, do nichž se hrnou. Už dnes se snaží prosazovat své barbarské zvyklosti (hromadné znásilňování, vraždy "odpadlíků", pokusy o ukamenování homosexuálních dvojic, vraždění jinověrců atd., prostě to, co dělá islám islámem).
Ukazuje se stále více, že jejich přísun do zemí EU je řízen zločineckými strukturami, přičemž průběžně narůstají indicie o propojení těchto struktur s politiky EU i zemí původní "evropské dvanáctky" (přinejmenším ekonomickém). Tento jev může stát za podporou imigrace od alespoň některých politiků těchto zemí. Pod vládou, která zjevně nadržuje kriminálníkům, je s vysokou pravděpodobností Turecko, což se po vítězství islamistů v tomto státě v zásadě dalo očekávat. Situace ve zmíněném státě vyvolává dojem, že tamní vládcové se stále méně žinýrují své problematické aktivity na veřejnosti skrývat (další věcí je kvalitní práce ruských tajných služeb, které tyto aktivity alespoň zčásti rozkryly, a ruských politiků, kteří je zveřejnili; činitelé NATO i USA měli příslušné informace také ale "sušili" je schované, před normálními lidmi alespoň rok).
Už dnes v souvislosti s "uprchlíky" Německo porušuje platné mezinárodní dohody (dublinské protokoly) a stále více narůstají indicie o tom, že "uprchlíci" mají vytvořit nedotknutelnou nadřazenou kastu, pro niž nebudou platit běžné zákony. I závažné kriminální činy jimi spáchané jsou vyšetřovány laxně. Navíc, když se něco vyšetřit navzdory všem překážkám podaří, nenásleduje zpravidla odpovídající trest (případně nenásleduje žádný reálný trest).
To vše vyvolává obavy, zda nám sem (ale v podstatě do všech zemí, které okupovali) nechtějí Němci nasadit nějaké "ýbrmenše", což se už dělo mezi léty 1939 - 1945. Včetně toho, že Hitler islám obdivoval a další nacističtí bonzové ho v tomto vesměs následovali, a že oplátkou je Hitler v islámských zemích nejpřekládanějším a nejčtenějším evropským autorem a nejobdivovanějším evropským politikem. Takže v islamizaci Evropy by mohli někteří vidět krok k její budoucí renacifikaci, tj. zvrácení výsledku druhé světové války.

Řešení možná zkratkovité

A nyní se dostáváme k názvu článku: Stále více lidí se domnívá, že putinovské Rusko je jedinou zemí v okolí, které je schopno nápor islamistů ustát, včetně nemilosrdné eliminace islámem zkorumpovaných politiků a politických aktivistů. Ti lidé si nedělají nejmenší iluze (alespoň naprostá většina z nich) o poměrech v putinovském Rusku. Problém s nimi spočívá v tom, že si odmítají dělat iluze též o poměrech v EU a povinně nosit růžové brýle, promítající nositeli do očí EUropoliticky korektní virtuální realitu a eliminující vše infernální, co nás obklopuje, i známky toho, co se na nás teprve chystá.
Když generace mých dědečků definitivně ztratila růžové brýle o Rakousko - Uherském mocnářství, tak to skončilo legiemi (mimo jiné i těmi v Rusku) a bojem za likvidaci tohoto státu, který se stále explicitnějším příklonem k velkoněmeckému nacionalismu stával stále infernálnějším.
Už jsem se tu opakovaně vyjádřil, že oním překročením Rubikonu bylo pro Rakousko - Uhersko odvolání Badeniho jazykových reforem pod tlakem německých nacionalistů. Opravdu nevím, co může být či bude tím Rubikonem pro EU, ale jsem si jist, že vůdcové tohoto soustátí už mají sundané boty a ponožky a nyní si vyhrnují nohavice. Pokud se ovšem už nečvachtají někde u břehu. A je velice pravděpodobné, že vykročení přes vodu bude nějak spojeno s pseudouprchíky a snahou bruselské věrchušky instalovat ve státech EU islamistické režimy.
Infernálnost současného stavu v politice perfektně popsali (v souvislosti s narůstající cenzurou všech druhů komunikace a sdělovacích prostředků) na stránkách BPI: "Cenzoři normalizačního režimu se alespoň styděli, ti současní se domnívají, že konají dobro."
Za těchto okolností skutečně může stačit malý podnět (jakým bylo "zabití studenta" o 17. 11. 1989, přestože předstírané), aby se daly do pohybu společenské síly, které prostě nepůjde zastavit. Zcela jistě ne se silami, které má státní moc ČR k dispozici. A pokus "zpacifikovat" bouřící se české občany vojáky Bundeswehru (Poláci by něco podobného přinejmenším sabotovali a nikdo jiný okolo dostatečně funkční armádu nemá) může skutečně skončit krvavým konfliktem a "otevřením východní závory", NATO sem NATO tam.

Tři poznámky závěrem

Jsou to ty, které k dané tématice patří, ale nikam výš se mi je nepodařilo zcela organicky včlenit.
  1. Známé úsloví říká, že "když nejde o život, tak jde o h... (exkrement)". A tohle porovnání, byť poněkud zkratkovité, vychází stále víc ve prospěch Ruska, protože tam nám o životy nepůjde.
  2. Pokud by to Rusko bylo pořád ještě tak "sovětské", jak se nám snaží někteří agitátoři nabulíkovat, tak by už dávno neomarxističtí sluníčkáři dupali po náměstích na demonstracích za odchod z EU a NATO a za připojení k tomu Rusku. V reálu se přitom děje pravý opak: tito totalitáři své demokratické oponenty šmahem obviňují, že jsou "agenty Kremlu". Zvlášť to kontrastuje u některých rodinných klanů, kde rodiče či prarodiče dnešních antidemokratů se přinejmenším chovali jako sovětští agenti.
  3. Je třeba reflektovat, že ti, kdo nás na mezinárodním poli varují před Ruskem (okupace s několika stovkami mrtvých) jsou signatáři Mnichova a jejich pohrobci (okupace s několika desítkami tisíc, nepočítáme-li rasové vraždění československých občanů, ale nikoli Čechů, a to za necelou třetinu doby té výše uvedené). Tohle varování prostě není nic jiného, než chucpe.

3 komentáře:

  1. Zdravím.

    Opět dobrý článek, jen prosím oprav v poznámce číslo 2 "praví opak". Děkuji.

    zio Pietro

    OdpovědětVymazat
  2. Inu, "true".
    Ale všichni "nebezmozkové" to už dávno vědí. Ty ostatní se snaží věrchuška (hlavně ta EU) přesvědčit systémem "Stokrát opakovaná lež se stává pravdou".
    Proto asi má smysl tyhle "zpátečnické argumenty" stále opakovat. Jako protijed.

    OdpovědětVymazat
  3. Ano, z Washingtonu, Bruselu, Berlína, Paříže, Říma, Ankary a Rijádu „jde mnohem větší mráz“ nežli z Kremlu.

    OdpovědětVymazat