pátek 25. března 2016

Stačil by cár papíru ...

(Hlavně být hodní na muslimy! - pokračování)

Den po výbuších se již naplno rozjela propagandistická mašinérie. Je dobré vidět na dosud nezakázaných diskusních fórech, že normální lidé tuto záplavu bezcenných lží naprosto neberou a spíše si z jejich producentů i obsahu dělají srandu.
Kdejaký moslemín se dnes zalyká nenávistí k teroristům (papír či mikrofon snese vše). Včetně obyvatel čtvrtí, kde teroristé bezproblémově dlouhou dobu žili a připravovali útoky v Paříži, včerejší útoky v Bruselu a patrně i další akce, které teprve přijdou. Kdejaký islámský duchovní, v mešitě léta hlásající smrt všem bezvěrcům, veřejně blekotá "důrazné odsouzení" pachatelů atentátu i atentátů samotných.
A levičáčtí extrémisté jim to buď žerou, nebo alespoň předstírají tuto činnost.
Navíc již někteří blekotalové blekotají, že "zahynuli taky muslimové" - jako by to nebylo z hlediska islámu, vyznávaného atentátníky, absolutně jedno. Z pohledu teroristů to buď byli špatní muslimové, a pak si smrt zasloužili, nebo to byli dobří muslimové, a pak jsou v ráji. Náboženští fanatikové mají vymyté mozky a nejsou schopni uvažovat jako civilizovaní lidé. To se týká vyznavačů všech náboženství a zcela jistě i islámu, který má blíž k osobnostně destruktivní sektě než třeba ke křesťanství evropského typu.
Ano, i v křesťanství zaznělo ono známé: "Pobijte je všechny, však si je nahoře přeberou." Pronesl to Simon IV., hrabě z Monfortu poté, co si mu podřízení stěžovali, že mezi zajatými katary je velké množství pravověrných křesťanů, ale oni nejsou s to je od katarů rozeznat. Ale to bylo mezi léty 1209 a 1218. Od té doby se v Evropě mnoho změnilo a zejména církev ztratila moc takovéto řemeslné zabijáky používat. O vůli k samotnému zabíjení by mezi klerikály a církevníky zcela jistě nouze nebyla, stačí systematicky sledovat jejich projevy a chování. Proto je zcela legitimní se proti lidem tohoto typu bránit, a to i použitím velmi tvrdých prostředků.
Za hlavní věc ovšem považuji to, co jsem jmenoval v nadpisu: Neexistuje žádný cár papíru, na němž by, třeba s četnými pravopisnými chybami, nějaký muslim napsal oznámení pro policii, že se v muslimské čtvrti pohybují podezřelé týpky, vypadající jako pařížští atentátníci, jejichž fotografie byly zveřejněny s tím, že se po nich pátrá. A že se mezi lidmi povídá, že připravují nějakou další akci podobného typu.
Takovýto papír by měl mnohonásobně vyšší cenu než veškeré pindy, které nyní zaplavují internet a další sdělovací prostředky. Ukázal by totiž, že mezi muslimy opravdu existuje alespoň nějaká reálná opozice vůči teroristům, nikoli opozice pouze předstíraná.
Celé ty současné islámské a proislámské propagační aktivity totiž nejsou nic jiného, než určitá analogie známého shromáždění na Václavském náměstí, kde "Češi hajlovali a odsuzovali atentát na Heydricha", jak často citují pronacističtí pisálkové. Nicméně mezi těmi "hajlujícími Čechy" byla i spousta lidí, kteří se nějakým způsobem podíleli na logistickém zajištění této akce (což je logické, šéfovat jim, tak to explicitně nařídím). Byli tam i budoucí barikádníci, i budoucí pachatelé lynčů a dalších drsnějších aktivit vůči Němcům a kolaborantům, i budoucí revoluční gardisté, zajišťující odsun Němců. Nebyli tam samotní parašutisté, a to asi jen proto, že je britové vybavili nekvalitními falešnými doklady, které by neobstály při případné policejní lustraci. Nicméně tento příklad názorně ilustruje, že to muslimské skojíkání proti bruselským atentátům nemá žádnou hodnotu a nevypovídá nic o tom, co si skutečně myslí, ani o jejich skutečných záměrech, stejně jako to hajlování.
Zmínil jsem "mnohonásobnost" ceny takového udání z islámského prostředí oproti té dnešní záplavě prohlášení. V reálu je ta cena nevyčíslitelná právě proto, že nulou nelze dělit.
Biblickému Hospodinovi po Lotově ukecávání by stačilo deset spravedlivých, aby Sodomu a Gomoru ušetřil. Mě by stačil blbej, umolousanej cár papíru s anonymním udáním teroristů, o nichž věděly spíš tisíce než stovky islámských "belgických občanů", abych uvěřil, že opravdu existují nějací umírnění muslimové.

(pokračování)

3 komentáře:

  1. Takovým cárem papíru by si podepsaný (nebo i nepodepsaný) muslim sám vystavil rozsudek smrti. I mezi policisty jsou přece pravověrní muslimové - spící agenti. Ti už by našli způsob, jak muslimského zrádce "ztotožnit" a vhodným způsobem nahlásit islámským strukturám. Možná proto byla belgická policie tak neúspěšná - atentátníci byli včas varováni. Několik zásahových akcí dopadlo přece tak, že ptáček na poslední chvíli odletěl.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 1) Jestli někdo dopustil, aby vozembouch byl členem policejního sboru v civilisované zemi tak je v lepším případě blázen, v horším vlastizrádce.

      2) Když se chce, teď mám na mysli to anonymní doručení zprávy k policii, všechno jde. Mnohem větší problém je, že ono se ani trochu nechce, protože jak už řekli mnozí grázlové: „Islám je jenom jeden.“ a tak to prostě je a nejede přes to vlak. Stačilo podívat se po útocích z 11.9. na radostí křepčící palestinské a jiné vozembochy. Prostě se už dávno nacházíme v určité podvně vedené vyhlazovací válce a paradoxní na tom je, že naši místní Quslingové pracují ostošest na tom, abychom jí projeli. Kam si jako ti idioti myslí, že se podějí?

      Vymazat
    2. "Kam si jako ti idioti myslí, že se podějí?"
      O tom evidentně ještě nepřemýšleli. Jako ten český Honza, který pohodlně sedí na větvi a řeže ji, že s ní zatopí...

      Vymazat