pondělí 8. srpna 2016

Co uplynulý týden dal

Islám

Chalifát

vydal výzvu k džihádu proti Rusku, čímž bezděky ocenil kvality ruského zásahu v Sýrii. Druhou věcí je, že Rusko si nedá kálet na hlavu tak, jako západní státy, a na teroristické aktivity odpoví způsoby, při jakých si lidskoprávníci budou znečišťovat kalhoty hrůzou.

Vraždu "ze cti"

spáchali islamisté na koupališti u Lipska na páru původem z Tunisu, který byl oddán podle nesprávné verze islámského sňatkového obřadu, a tak vlastně "cizoložil".

Bundeswehr

se "bude připravovat" na zákroky proti teroristům. Z informace logicky plyne, že
  • v současné době připraven není
  • příprava začne někdy v budoucosti

Francie

uzavřela dvě desítky mešit, kde byla prokázána radikální a proteroristická kázání. Faktem je, že důkazy o existenci takových kázání existují i v českých mešitách, takže bychom měli co nejdříve následovat příkladu Francie. Případně pro takový krok vytvořit legislativní podmínky. To však asi se současnou proEUnijní a proislamistickou věrchuškou moc dobře nepůjde.
Francie si také pohrává s myšlenkou zřízení "vlastního Guantanáma".

Sluníčkáři

a na ně napojené organizace opět obvinili vládní vojska v Sýrii z používání jedovatých plynů, byť obvinění je v detailech dosti absurdní.

Teroristé z chalifátu

vydali zdůvodnění, proč nenávidí a vraždí civilizované lidi. Nic nového, jsou to ty samé důvody, které vyhlásil už Mohamed.

V Portugalsku

proislámistická levice podporuje výstavbu další mešity v hlavním městě.

Zločinecká organizace

Boko Haram má nového šéfa. Informace o něm jsou velmi nedostatečné.

Thomas Salbey,

který pokřikoval na atentátníka z Mnichova a hodil po něm láhev od piva, je nyní za tuto činnost vyšetřován pro možné "urážky na úkor mrtvého".

K dalšímu útoku nožem

došlo v Londýně. Byla snaha vydávat ho za čin psychiatrického pacienta. Později se provalilo, že pachatelem byl "Nor" somálského původu.
Vtip, který o tomto útoku koluje českým internetem: "Norský Somálec pobodal v Londýně Američanku, Australanku, Izraelce a Brita. A pak, že multikulturalismus selhal!"
Miroslav Macek to ještě "dorazil" slovy: "Poslední dobou se zdá, že za somálskými doktory se sem hrnou i jejich pacienti..."

Čech,

který se chtěl přidat k chalifátu, byl obviněn z terorismu. Jak jsem už psal, obvinění se bude velice těžko dokazovat. Návrh zákonné úpravy (Úsvit), který by takové jednání kriminalizoval per se, smetla v parlamentu vládní většina, fungující v tomto ohledu jako rezidentura islamistů.

V Izraeli

zatkli jednoho z šéfů jedné z islámských charit, protože směroval peníze na konto teroristické organizace Hamás. Je obecně známo, že na kontech teroristů končí část peněz vybraná všemi islámskými charitami a většina zbytku je v "šedé zóně", kde se nedá úplně rozlišit mezi charitou a podporou terorismu (např. cílená podpora pozůstalých po teroristech, zdravotnický materiál, zčásti používaný pro teroristy, zčásti pro jiné účely - včetně výroby hořlavin a výbušnin apod.).

Chalifát

údajně buduje v Německu síť džihádistů.

Turecko

oficiálně zrušilo zákaz sexu s dětmi, čímž se opět přiblížio "ideální islámské společnosti".

Džihádisté z chalifátu

zajali 3000 iráckých civilistů a hodlají je používat jako "živé štíty". Opět velmi podobná situace s nacismem, kdy toto běžně dělali, zejména před koncem války, Němci.

Na belgické policistky

zaútočil muž s mačetou, křičící "Alláhu akbar!" Zcela jistě to nemělo nic společného s islámem. Kolega napadených ho nemultikulturně odstřelil. Přežily obě, z toho jedna má vážné poranění hlavy, zasahující do obličeje, druhá je zraněna lehce. Pachatel byl Alžířan, k útoku se přihlásil chalifát.

V Íránu

popravili jaderného vědce, který se do země vrátil z USA.
  • dobře mu tak, že se vracel do zrůdné totality
  • dobře jim tak, alespoň názorně předvedli, jak si váží vědců (a nejen jaderných), což by se jim časem mělo vrátit nedostatkem ochoty vědců jejich režimu sloužit

Erdogan

uspořádal statisícovou demonstraci na svou podporu.

Džihádisté

z chalifátu upálili zaživa 52 mladých lidí, kteří pomáhali obyvatelům okupovaných oblastí k útěku. Další zastřelili.

Džihádisté

také patrně prolomili blokádu Aleppa, čímž zadělali na další obléhání.

Imigrace

V Belgii

došlo k dalšímu útoku na katolického kněze ze strany islámistického "uprchlíka".

Politici

Rakouska a Německa odmítli snahy Ankary vydírat země EU. Mají v zádech špičku kopí nepříliš vzdálených voleb.

Lékaři bez hranic

naříkají nad údajným násilím, kterému jsou vystaveni ilegální migranti v ilegálních táborech.

Západonilská horečka

se objevila v Srbsku a zatím zabila jednoho člověka a další jsou nakažení. V Srbsku (a pravděpodobně i u nás) jsou komáři, schopní tento virus přenášet (snad ale s virem nepřezimují). Zdrojem jsou lidé, kteří neprošli příslušným zdravotním vyšetřením, případně karanténou. Výskyt viru lze testovat i v pochytaných komárech, což v tomto případě ukázalo, že se vyskytuje i v Bělehradě.
Virus západonilské horečky je příbuzný s virem žluté zimnice, febris flava (odtud skupinový názrev flaviviry), do stejné skupiny patří i virus zika.

President Zeman

se vyslovil pro to, aby o přijímání "uprchlíků" rozhodoval parlament. Nikým nevolený a nikomu, jen pochybným zákulisním personám, neodpovědný, EUrokomisař Oettinger ho za to kritizoval.

Začíná se rýsovat vztah

mezi Saúdskou Arábií a džihádisty, působícími jako teroristé v evropských zemích. Prokázány byly konzultace džihádistů s osobami žijícími na území SA v případě atentátníků v Ansbachu a Würzburgu.

Obecné

Národní centrum proti zločinu,

které zintegrovalo dosud separátně působící "vrcholné" policejní složky, bylo otevřeno. Uvidíme, zda tato centralizace přinese pozitivní výsledky, nebo zda se ukáže, že šlo opravdu jen o vyšachování nepohodlných policistů.

Trump

by za určitých okolností uznal anexi Krymu, především proto, že tamní obyvatelstvo bylo dlouhodobě, nikoli pouze ve "zinscenovaném" referendu, proruské.
Obama tvrdě kritizoval Trumpa, coby "špatně připraveného" kandidáta presidentství.
Trump mu to oplatil označením za "nejhoršího presidenta v historii USA". Neznám US dějiny tak dobře, abych si troufl toto označení potvrdit, ale faktem je, že horšího presidenta v historii USA v rámci svých znalostí neznám. Trumfnout by Obamu mohla akorát Clintonová - za její vlády by mohly USA zkolabovat a rozpadnout se.

Z analýzy trosek,

patřících pravděpodobně zmizelému malajsijskému boeingu se usuzuje, že se letadlo pokoušelo přistát na hladině moře. Logicky z toho plyne, že se cestující a posádka z letadla nedostali ven, protože jinak by se našly alespoň jejich mrtvoly v záchranných vestách.

Bývalý policejní president

a kandidát na hejtmana Červíček vyslovil názor, že pokud se EU nezmění, neměli bychom být její součástí.

Na Sibiři

vypukla epidemie anthraxu. Podle teorií oteplistů za to může "globální oteplování". V reálu se patrně jedná o něco zcela jiného, např. rozptýlení nějakých zbytků po biologických experimentech za komunistického režimu.

Český horkovzdušný balón

začal hořet a zřítil se v Texasu, posádka i cestující zahynuli. Podle některých zpráv balon před požárem "brnknul" o vedení vysokého napětí, což by spíše svědčilo pro zmatek při jeho obsluze.

Z Texasu ještě

alespoň jedna pozitivní zpráva: Na tamních univerzitách bylo povoleno nosit zbraně. Do této doby patřily i texaské univerzity mezi gun free zóny, kde jsou obyvatelé vystaveni šílencům a teroristům bez možnosti sebeobrany.

Trump

vyslovil myšlenku, že se tlupa kolem Clintonové pokusí volby zmanipulovat. Vzhledem k tomu, že k takovým manipulacím "ve jménu pravdy a lásky" docházelo i v minulosti, není důvod tomu nevěřit. Trump také ozančil Clintonovou za zakladatelku chalifátu, v čemž má do značné míry pravdu.

"Odborníci"

radí cenzurovat informace o teroristických útocích. O tom připravuji zvláštní post.

Diskuse

jsou vedeny ohledně vražedkyně z Tesca, která hned po propuštění z psychiatriě, kam byla umístěna kvůli vražednému útoku, zavraždila náhodnou zákaznici. Psychiatři údajně nevěděli, proč k nim byla přivezena, a tak její slova, že hodlá dále vraždit, nebrali v úvahu a pustili ji.

Byly objeveny

Himmlerovy denníky, ukazující nové detaily fgungování perverzního nacistického režimu.

"Zpráva o klimatu"

blekotá o tom, jak šíleně rekordní teploty (pochopitelně, vyvolané těmi, kdo platí málo "uhlíkových odpustků") máme. Přitom pořád nemáme ani na teploty, předcházející nástupu malé doby ledové (u nás tehdy vládli Jagelonci a první Habsburkové), o středověkém klimatickém optimu a starších, ještě teplejších, klimatických epizodách v dávnější minulosti ani nemluvě.

90 tisíc

už vyplatil stát za následky řádění vlků na Broumovsku. Vzhledem k tomu, že vyplacené peníze z nejrůznějších příčin a důvodů pokrývají jen část škod, je reálná situace, kterou způsobili zelení ideologové, ještě daleko horší.

Slovenské dráhy

vytlačily Kotlebovy hlídky z vlaků. O problematičnosti tohoto aktu jsem už psal.

Papež

srovnal "dnešní krutosti" s krutostmi v koncentračních táborech. Problém je, že nerozlišuje pachatele a oběti.

Anarchista Ignačák

zůstal přes protesty ultralevicových aktivistů a dalších pachatelů dobra ve vazbě.

Rakouský kancléř

v souvislosti s islámistickým převratem v Turecku vyzval k ukončení přístupových jednání EU s Tureckem. Turci mu za to začali vyhrožovat na sociálních sítích smrtí.

Britská centrální banka

snížila úroky, což je vydáváno za "šílený důsledek Brexistu". To samé ovšem dělá i naše centrální banka a je to vydáváno za "nezbytný krok pro řádný chod ekonomiky státu".

Několik málo

českých "Romů", kteří přežili holokaust a z těch několika desítek šťastlivců se dožili dneška, prý konečně dostane od Německa odškodnění (pokud se tedy dle Neměckých obyčejhů nebude dál čekat, až všichni zemřou).
"Romů" proto, že patřili ke kmeni Sinti a se současnými Romy, kteří k nám přišli po válce, nemají nic společného.

Německý soud

neuznal existenci "třetího pohlaví" s nímž oxidují někteří sluníčkáři. Má se jednat o osoby, které se cítí "transgenderově" a rády by do záchodů a sprch opačného pohlaví.

Ministerstvo zdravotnictví

informovalo o tom, že polvina matek nekojí ani 6 měsíců od narození dítěte, což je naprosté minimum podle WHO. Kojení představuje prevenci řady chorob a významný faktor dalšího prospívání dítěte. V současnosti se spekuluje i o vlivu na IQ, ale to může být dáno selekcí rodíčů s vyšším IQ, kteří vytváří v rodině podmínky pro delší kojení.
Pro samou matku je "prokojená doba" preventivním faktorem, snižujícím riziko rakoviny prsu i některých dalších gynekologických nádorů.
Na tomto negativním jevu se může podepisovat i kampaň některých nábožensky bigotních organizací, kladoucích rovnítko mezi kojením dítěte a sexem s ním.

Organizace Podané ruce

zjistila, že cca 1/5 brněnských školáků má zkušenost s marihuanou.

Spokojenost

Němců s politikou Merkelové i jí samou v průzkumech dále klesá.

Někteří "géniové"

krmí psy a kočky veganskými granulemi, aby "zachránili planetu" a z podobných příčin. Problém je, že pes i kočka (kočka spíš) mohou dopadnout jak v anekdotě ten kůň, co ho "koňský handlíř" odnaučoval žrát. (Pro neznalé: Už to skoro uměl, ale potom najednou chcípl.) Veterináři se dokonce vyjadřují v tom smyslu, že by předělávání psa či kočky na vegana mohlo zakládat podstatu trestného činu týrání zvířat. (Což by platilo i pro toho "koňského handlíře".)

V Barmě

mají 31 obětí zarděnek. U nás tuto nemoc vymýtilo očkování a tato epizoda jen ukazuje, jak by to tu vypadalo, kdyby šílení odpůrci očkování prosadili své fantasmagorie.

ANO

vede ve volebních preferencích. Nejvíce se na tom podílí fenomén "jednookého mezi slepými".

Thajci

odhlasovali změnu ústavy, která dává větší pravomoci vojenské juntě vládnoucí v zemi. Problém našich "demokratů" spočívá v tom, že si nedokáží představit stav, kdy jen otevřená vláda vojáků je s to zajistit pořádek a bezpečí pro normální obyvatele.

Žádné komentáře:

Okomentovat