středa 9. listopadu 2016

Překvapivá porážka fašistoidů

Vítězstvím ve státě Wisconsin získal Donald Trump deset volitelů, přičemž pro vítězství nad demokratkou Clintonovou mu po součtech hlasů z předchozích států stačily už jen tři. Následně vyhrál v Arizóně dalších 11 volitelů.

Další hlasy a zajímavost

V té době zbývaly nespočtené hlasy v Aljašce (3 volitelé), Michiganu (16 volitelů), Minnesotě (10 volitelů) a New Hampshire (4 volitelé). V prvních dvou na základě průběžných zpráv z počítání hlasů vedl Trump a v druhých Clintonová. Vítězství v prvně jmenovaných státech může zajistit hlavně to, že Trump nevyhraje "těsně", "o pár hlasů".
Pohled na mapku ukazuje zajímavou věc, ačkoli republikáni jsou původně stranou Abrahama Lincolna (a naopak demokratická strana má kořeny na Jihu), jejich kandidát vyhrál prakticky na celém území nebožky Konfederace. Že by se opět, jako již mnohokrát v dějinách projevilo vítězství vyšší kultury, byť vojensky poražené?

Clintonová se předvedla

Zatímco v předchozích volbách poražený kandidát svému protivníkovi poblahopřál a slíbil mu podporu, Clintonová z volebního štábu utekla jako děcko od shozeného a rozbitého talíře. Její štáb se snažil celou situaci trapně zakamuflovat tím, že se údajně vyjádří zítra. Později ji někdo dokopal k telefonické gratulaci Trumpovi a uznání porážky (pokud ovšem netelefonovala některá z jejích dvojnic, pravděpodobně, podle rozborů fotografií z nich, využívaných na předvolebních akcích).
Existuje ovšem jedno riziko - Clintonová se může pokusit spolu s Obamou vyvolat co nejrychleji válku s Ruskem, aby se tato dvojka udržela u moci. Válka by jim mohla otevřít cestu k nepředání moci vítězi voleb.

Za pět minut dvanáct

Asi takto by se dalo charakterizovat volební vítězství oponenta fašistoidní lůzy, která vládla v USA posledních osm let, přičemž navazovala na předchozí "úspěchy" demokratů. Ty, bohužel, republikáni, zejména dosti slabý Bush mladší, nedokázali zlikvidovat.
Demokratická strana v podstatě zdegenerovala na elitářsko fašistoidní kliku, snažící se vnutit celé společnosti nepřirozené ideje sociálních inženýrů a dalších "pokrokových osobností". Vnutit, protože tyto zjevné zhovadilosti normální lidé šmahem odmítají.
Trump se postavil proti řadě věcí, které opomíjela i část republikánské politické elity, přičemž demokraté se snažili učinit společensky nepřijatelné (pokud ne přímo kriminalizovatelné) i jen upozorňování na s nimi související tvrdá fakta. Týká se to zejména obrovského sociálního propadu afroameričanů: naprosto zoufalou demografickou situaci, kdy většina dětí v této skupině vyrůstá v neúplných rodinách, což do značné míry spoluzavinila afirmace a další zhoubné akce, organizované a prosazované republikány. Navíc tento stav přispívá k obrovské kriminalitě i celkové sociální neúspěšnosti této populační skupiny. Propadla se ale i americká střední vrstva, která je ve všech státech oporou demokracie. Lze očekávat, že alespoň některé aktivity proti ní byly cílené, vedené snahou o likvidaci demokracie v USA.
Americká společnost se propadla do totálního hovadství i v souvislosti se snadným obviňováním prakticky kohokoli ze "sexuálního harašení". Výsadním se stalo postavení některých sexuálních i dalších menšin (a jejich příslušníci se drali na místa nekritizovatelných "nadlidí"). Muslim Obama rovněž protežoval islám a v podstatě blokoval jakékoli racionální řešení tohoto společenského vředu. Na jeho konto (i na konto předchozích demokratických vlád a presidentů) spadají těžké neúspěchy po celém světě při boji s islamisty. Jeho "zásluhou" došlo i k islámistickým masakrům na US vojenských základnách. Přímo Clintonová jako jeho ministryně zahraničí nese přinejmenším spoluzodpovědnost za neposkytnutí účinné pomoci personálu US ambasády v Libyi, který islamisté proto mohli povraždit.
Nový president pravděpodobně silně omezí i lžináboženství o "globálním oteplování, způsobeném člověkem" a škodlivé aktivity, které z této iracionální víry vyplývají. Zcela jistě zapláče Al Gore, "pachatel" filmu "Nepříjemná pravda", soudně (Velká Británie) uznaného za lživý. Nikoli náhodou kvičí i příznivec pozitivní diskriminace, a tedy fašista, Michael Moore, známý svými socialistickými filmovými agitkami.
Trump má vůli a snad bude mít i dost síly tohle všechno změnit, včetně oslabení až likvidace politické korektnosti.
Zcela jistě nemám radost z některých jeho postojů k sexuálním minoritám, potratům a podobným věcem, nicméně to jsou oproti výše vyčtenému v podstatě podružnosti.

Clintonovou volili vzdělaní

Tohle je slyšet ze všech elitářských zdrojů. Formálně je to zcela jistě pravda. Uvedený fakt ovšem názorně ukazuje totální inflaci vzdělání, především vysokoškolského, kdy se kdejaký blb honosí titulem z nějakého neexaktního oboru z humanitně orientované fakulty či školy, prostě blábolologie "kde není matematika".
Tito lidé nejsou většinou schopni ani elementárních logických úvah. Už jsem zde před časem psal o tom, že se u nás matematika vyučuje totálně idiotským způsobem (jinde to asi nebude o moc lepší), na který bude nutno si pořádně posvítit a je to úloha rozhodně důležitější než nějaké pitomosti typu "inkluze".
Ve školách se u nás, ale po "západním vzoru", dává přednost předmětům, které lze vyučovat stylem "no, ná jsem si myslela, že je to bílé, ale když si tuhle Anička myslí, že je to černé, tak ji rozhodně nebudu tímto názorem znásilňovat". Je zajímavé, že se tak vyučují hlavně faktografické obory, v ideologicko - politických (případně náboženských) se provádí striktní a násilné vymývání mozků, přestože pseudofakta v těchto oborech předkládaná jsou zpochybnitelná a významná část veřejnosti na ně nevěří či takovou víru přímo aktivně odmítá.
V reálu existuje mezi voliči Clintonové a Trumpa jiné dělení:
Trumpa volili především lidé, kteří pracují a prací vytvářejí nějaké hodnoty. Z nepracujících potom ti, kdo o práci přišli ne vlastní vinou a pracovat chtějí. To se, konec konců, projevilo i výrazně vyšší podporou od relativně pracovitých Hispánců, než jakou ji odhadovaly průzkumy.
Clintonovou volili především sociální parazité všeho druhu, od chronických pobíračů dávek, někdy ve více generacích a hlavně programově nepracujících, přes předstírače práce v různých neziskovkách a pro ně demokraty vytvořených institucích až po blekotaly, prohlašující se za "elitu".
Vláda demokratů byla vláda lží. Konec konců i Obama je lžičernoch (ve skutečnosti je synem bělošky, marxistické fanatičky, a černošsko - arabského míšence, jejího partnera a potomka islámistických lovců a prodejců otroků). Jako muslim přísahal na Bibli (což je přísaha, která muslima k ničemu nezavazuje) a je docela možné, že se nyní podaří objasnit i to, jak je to s jeho údajným americkým občanstvím od narození (když ještě v šestnácti pobíral stipendium pro cizince).

Co to znamená pro nás - bezprostředně

Patrně bude z US velvyslanectví odvolán "čtyřprocentní" antidemokrat, který se snažil získat podobné postavení, jaké měli sovětští "poradci" po únoru 1948 a poté během okupace. Tato instituce se začne blížit standardnímu velvyslanectví a přestane si hrát na místodržitelský dvůr.
S výše uvedeným souvisí i "redukční dieta" pro nejrůznější antidemokratické až fašistoidní neziskovky, dosud touto institucí vydržované či podporované, snažící se vnucovat společnosti bezcenné a zrůdné hovadismy, neprosaditelné v demokratickém prostředí, protože je naprostá občanů odmítá. Občané u nás pořád ještě nejsou hovada, vymozkovaná extrémistickými a antidemokratickými ideologiemi (to samé předvedli ostatně i občané USA).
Pravděpodobně po ztrátě "gubernátorovy podpory" bude větší politická vůle řešit např. "Kliniku", tedy "alternativní" centrum věčně zdrogovaných smažek a politických extrémistů, a podobné případy.

Co to bude znamenat z delší perspektivy

Trump se netajil tím, že se chce zaměřit především na problémy, které nadělala v USA vláda demokratů a přivedla tento stát na pokraj totálního krachu. Chce se domluvit (a vyvolat pokojný stav) s lidmi, jako je severokorejský diktátor, který v reálu představuje hrozbu podstatně nižší než jsou jiné. Navíc je jasné, že útok na jih země nebo kamkoli jinam by byl pro jeho režim zcela fatální (USA mají dost jaderných náloží, které exspirují a byly by takto perfektně použitelné, nemusely by se složitě recyklovat).
Pravděpodobně ukončí "druhou studenou válku" proti Rusku, čímž výrazně omezí riziko horkého střetu mezi NATO a Ruskem (případně s Čínou po boku). To reálně hrozilo, pokud by se presidentem stala Clintonová, napojená na zbrojařské koncerny, které se chystaly vydělat i na totální jaderné válce.
Pravděpodobně ukončí nebo omezí neúspěšné mise v islámském světě, čímž otevře daleko větší prostor racionálně se chovajícímu Rusku, jehož politici i armáda nejsou paralyzováni rakovinou politické korektnosti. V této souvislosti lze očekávat totální zničení chalifátu a jeho spojenců, což se politickou korektností zimpotentněným Američenům nezdařilo, ač na to vojensky a technicky měli. Druhou možností je, že i pro americké vojáky se otevře možnost politicky nekorektního, či přímo "xenofobního" jednání s teroristy, jejich pomahači a jiným hnusem.
Nás se nejvíce týká to, že USA budou v rámci NATO tlačit na dodržování závazků jeho evropských členů. Je třeba si uvědomit, že sociálfašistická vedení těchto států drasticky snížila vojenské rozpočty a takto získané peníze rozházela na výkrm bezcenných lemplů a aktivity, zapáchající na sto honů korupcí. V poslední době se na úkor obranyschopnosti evropských států vykrmují "uprchlíci".
Bude tedy třeba přestat i u nás s výkrmem bezcenných parazitů.
Naopak, dokážu si představit, že alespoň část z nich by mohla být nuceně odvedena k armádě a tam by se z nich pod velením sadistických výcvikových seržantů udělali společensky alespoň trochu kompatibilní občané (s kriminálníky jsou v tomto ohledu výsledky docela dobré). Tohle by se mělo udělat i s těmi "klinikáři": Prostě jak za Mařky Tereziové - obstoupit objekt verbíři a všechno to vybrat a obléct tomu "bílý kabát". Bílý kabát (či spíš nějaký typ maskáčů) by zcela jistě slušel i spoustě "mladých nadějných politiků" na naší scéně. Představa například Stropnického juniora a Hollana juniora (kopance od sadistického výcvikového serženta by mohly být rajcovnější než bičování od ukrajinské sexuální pracovnice) v plné polní a v běhu na čas po "opičí dráze" je prostě úchvatná. Je opravdu škoda, že téměř zcela jistě nebude realizována.
Pokud se vojensky v nějaké rozumné době nezvetíme, tak sbohem a šáteček. Američany v takovém případě v Evropě vystřídají Rusové. Řekněme si to upřímně, nebude to s nimi horší než to, co předváděli obamovci. Je třeba si uvědomit, že v Rusku, ale i v Číně je regulérní kapitalismus (nebo režim, který má k němu podstatně blíže než EUnijní sociálfašistická ekonomická hniloba), což by mělo napomoci skrouhnout socialismus i u nás.

Naděje

Trumpovo vítězství, snad ještě více než vítězné hlasování o brexitu (které se nyní snaží fašistoidní soudci zvrátit), posílilo naděje na to, že lidé budou moci i v dalších zemích své věci rozhodovat sami a podle sebe, nikoli na základě blábolů bezcenných fašistoidních zrůd, "elit", které se nám předváděly na náměstích o výročí vzniku státu.
Uvedenou naději posiluje i jekot antidemokratů, jimž se zvolením Trumpa začíná hroutit virtuální realita.

Žádné komentáře:

Okomentovat