středa 7. prosince 2016

Jak z literární klasiky

Již jsem psal v pondělí, že minulý týden byl z brutálního znásilnění a následného zavraždění 16leté studentky, pomáhající imigrantům, usvědčen na základě analýzy DNA imigrant z Afghánistánu.
"Otec mrtvé dívky je věrný soudruh pracující v instituci EU, takže nás nepřekvapí, že vyzývá lidi, aby uctili jeho mrtvou dceru darem na účet pomoci pro lidi z jejichž řad se rekrutoval vrah jeho dcery.", konstatuje server Eurabia.


Je mi velice líto. Jestliže jsem v první zmínce o tomto zločinu v týdením přehledu vyslovil názor, že se nepohne nic k lepšímu, dokud nebudou příslušníci bruselské věrchušky na vlastní kůži a kůži svých nejbližších cítit to, jak chutná realita, navozovaná islámistickými "uprchlíky" (v reálu bojovníky za ďábla Alláha), těžce jsem podcenil ideologické vymytí jejich mozků do v podstatě nelidského stavu.
To, že se dotyčný pán nechová jako normální člověk, obracející se proti původcům tohoto zločinu, může mít v podstatě trojí příčinu:
  • dávání přednosti své "existenci" v bruselských strukturách, bez ohledu na jasně viditelné důsledky jejich aktivit
  • vrozeně sníženou lidskost s tím, že bruselské struktury takovéto defektní jedince patrně přitahují
  • totální ideologické vymytí mozku prací v EUrostrukturách u původně jakž takž normálního člověka
Nicméně důsledky pro praxi jsou naprosto stejné, bez ohledu, která z těch výše uvedených variant v reálu platí.

Tím více platí slova klasika:


V bázni boží na rohoži
šedý rab si hoví syt,
za svůj hrnec ztuchlé rýže
poníženě důtky líže,
jimiž tisíckrát byl zbit.

Svatopluk Čech

Můj názor je, že se tímto postojem, ať už předstíraným (z jakýchkoli důvodů) nebo upřímným, EUrověrchuška odkopala a odkryla věci na pohled naprosto nechutné. Včetně toho, že je ve v podstatě otrockém stavu vůči lidem, stojícím za snahy o islamizaci EU, ať už se jedná o neomarxistické zločince z tzv. "Frankfurtské školy", nebo přímo hlasatele islámu.

Rovněž si myslím, že tímto veřejným nelidským činem v podstatě nahrála daleko více odpůrcům EU, než kolik uhrála bodů za "ideologickou pevnost". K čemuž (a dalším takovým činům) jí dopomáhej sám Veliký Cthulhu (s Velkým Špagetovým Monstrem coby přímluvcem).

1 komentář:

  1. To, co předvedli a předvádí ti evropští hlavouni, je horší než to, co se stalo té slečně, přinejmenším částečně po zásluze, neb kdo s čím zachází...

    OdpovědětVymazat