pondělí 28. listopadu 2016

Co uplynulý týden dal

Islám

Pokračuje

drama zadržených Čechů v Turecku (obviněných z "terorismu" za to, že pomáhali silám, bojujícím proti chalifátu) i Čecha zadrženého v Súdánu (za pomoc tamním křesťanům).

Po zhroucení chalifátu

hrozí podle odborníků nástup chalifátníků do Evropy a dalších civilizovaných oblastí.
Proti tomu je jednoduchý recept: Prostě chalifátníky na území civilizovaných zemí nepouštět, ani pod záminkou "uprchlictví".
Zvýšené riziko teroristických útoků v civilizovaných zemích, zejména o adventu a o Vánocích, signalizují i tajné služby USA, které se pomalu dostávají z ochromujícího vlivu obamových islamistů a proislamistů.

Ve Francii

odvrátili další připravovaný útok islamistů.

Chalifát

vraždil i na části Sinajského poloostrova, patřící Egyptu. Mimo jiné zavraždil i stoletého islámského duchovního. Egypt zase soudí podezřelé ze spolupráce se zločinci z chalifátu.

Sever Iráku

zavalil kouř ze zapálených ropných vrtů, protože utíkající chalifátníci si počínají stejně, jako druhdy Saddám, když utíkal z Kuvajtu.
Mosul byl poté zcela obklíčen vojsky protiteroristické koalice v čele s Irákem.

První radikální imám

byl vyhoštěn z Belgie. Problém je, že se patrně usadí v některém ze sousedních států a bude dále šířit zrůdnou a nenávistnou ideologii. Tito lidé by měli dostat zákaz celé EU, pokud ne rovnou špagát.

"Humanisté" kvičí,

že v oblasti bojů v Sýrii "uvízl" milion civilistů. Pochopitelně s kontextem, že proti islamistům z chalifátu by se nemělo bojovat.
Kdyby takto uvažovali Spojenci za WW2, kdy pod vládou nacistů byly stovky milionů civilistů, a zastavili z těchto důvodů boj proti Hitlerovi a spol., tak by v nejlepším případě většina těch "uvízlých" civilistů vyletěla komínem (pořadí národů, které přijdou na řadě po vyhubení Židů a Romů bylo nacisty stanoveno) a zcela jistě by došlo k úspěšnému útoku na další civilizované země, dosud nacisty nepodmaněné.
Je mi velice líto, ale proti zločinným režimům, založeným na zločinné ideologii, se musí bojovat všemi dosažitelnými prostředky, bez ohledu na "uvízlé" civilisty (pokud by tyto ohledy účinnost boje snížily).
Během týdne vládní vojska dobyla několik částí povstalci ovládaného Aleppa.

Soud ve Wuppertalu

(Neměcko) zprostil obvinění členů "šarietské hlídky", která napadala občany a nutila je k dodržování příkazů a zákazů islámu.
Přesně takovéto aktivity "státní moci" vedou lidi k tomu, že volí "populisty", ochotné se s islámskými zrůdami vypořádat a členy "šariatských hlídek" poslat do kriminálu nebo vyhostit. A řešit i soudce, chovající se tak, jako by si je islamisté platili.

Turecko

vydalo zatykač na vedoucího strany syrských Kurdů. Tato organizace je vedle syrských vládních vojsk páteří boje proti chalifátu. Je jistě na místě otázka, na čí straně vlastně Turecko v boji s chalifátnickými zrůdami stojí.

Na ZŠ v Malenovicích

(Zlínsko) vymývali školákům mozek "mírumilovností islámu", údajně na přímý příkaz ministerstva školství.
Prakticky stejně si počínalo školství i za nacistické a sovětské okupace, akorát s tím rozdílem, že nás snad islámské zrůdy ještě neokupují. Nebo už ano?

Maďarská obec

Ásotthalom na svém území zakázala stavbu mešit i "zpěv" muezzínů. Preventivně.

Výrobce bomb

pro islámské teroristy, muslim ze Sýrie, byl zadržen v Německu.

Arabové (muslimové)

oslavují požáry, které mnohočetně propukly v Izraeli. Struktura požárů rozhodně nevylučuje mmožnost, že byly koordinovaně záměrně založeny, alespoň některé.

Chemické zbraně,

použité chalifátníky, potvrdili i Turci, které z nesympatií vůči radikálním islamistům rozhodně nelze podezřívat.

Chalifátníci

také zaútočili, poprvé od vyhlášení chalifátu, přímo na Izrael a dostali na kokos. Nejprve stříleli na hlídku, potom vyslali několik minometných střel ale na závěr je zlikvidoval izraelský letoun i s autem, které pro přepad použili.

Imigrace


Islámský imigrant

v obci Hameln (Dolní Sasko, Německo) přivázal své expartnerce provaz kolem krku a vláčel ji stovky metrů za autem.
To, že šlo o islámského imigranta, jsme se museli dozvědět z "alternativních" webů. Některá "sluníčka" se ještě před rozšířením pravdivé a úplné informace o identitě pachatele již pohotově nechala slyšet ve smyslu "vy nadáváte muslimům a evropané zase dělají tohle".

Maďaři

zdvojují plot na Srbsko - Maďarské hranici. Toto opatření konvenuje s výhrůžkami Erdogana, že do EU pustí další miliony "uprchlíků".

Podle presidenta Zemana

by se měly zesílit, jako reakce na výhrůžky Turecka, ploty, blokující celou "Balkánskou trasu".

V Německu

začaly předvánoční trvhy za silných bezpečnostních opatření, vynucených přítomností obrovského počtu islámských imigrantů, sympatizujících s islámským terorismem, v zemi.

V Bulharsku

se vzbouřili migranti, napadali policii a demolovali zařízení pro uprchlíky.

Obecné

Vedle dalších peripetií kolem US voleb se jako světová zpráva č. 1 objevilo na konci týdne úmrtí Fidela Castra. Velmi zčitelnilo politickou situaci, protože zatímco demokraté konstatují, že šlo o krvavého diktátora s krví mnoha obětí na rukou, antidemokratě roní slzy nad "soudruhem" Castrem. EUnijní elity, dle nejen očekávání, ale veškerých svých aktivit v minulosti, roní nad tímto masovým vrahem slzy.

Mayová (GB)

sklidila kritiku od oponentů za záměr regulovat drasticky přerostlé platy manažerů, především v neúspěšných firmách.

Nejvyšší správní soud

IMHO otevřel Pandořinu skříňku rozsudkem, vyviňujícím rodiče z odmítnutí očkování dítěte hexavakcínou "z důvodu svědomí".

Nejvyšší soud

zrušil přinejmenším pochybný osvobozující rozsudek nad aktivistkou Krejčovou, která napadla policistu a způsobila mu zdravotní postižení spojené s následující pracovní neschopností.

V Japonsku

chtějí řešit poničení smyslových buněk v hlemýždi dodáním buněk kmenových.

Soudruzi

"oficiální lékaři" pláčou nad nárůstem užívání léčebných preparátů z technického konopí. Problém ovšem spočívá v tom, že oficiální medicína na řadu nemocí léky jednoduše nemá (připadně ty, co existují, nehodlá poskytnout).

V Melbourne

vyvolala zdánlivě obyčejná bouřka vlnu astmatických záchvatů. Obyvatelstvo mělo smůlu v tom, že propukla v době maximálně vrcholící pylové sezóny.

President Zeman

omilostnil dvě ženy na přímluvu papeže. Jedna je dlouhodobě ve "vážném psychickém stavu" (tady je otázka, zda měla být vůbec souzena a ne zavřena do blázince), druhá zase pečovala ve vězení o dítě, které se nyní blíží věku, kdy by mělo být od matky odděleno.
Na návrh předsedy vlády president také odvolal ministry Dinstbiera a Němečka.

Nový ministr zdravotnictví,

Miloslav Ludvík, se nechal slyšet, že "bude ministrem pacientů". Připomínám, že je vzděláním ekonom, nikoli lékař, a že úspěšně šéfoval nemocnici v Motole.

S presidentem Zemanem

se již sešel i nástupce Dienstbiera ve zcela zbytečné funkci. Ten se již stačil projevit "zuřením" nad stříbrným slavíkem, přiděleným českými občany prostřednictvím svobodného hlasování, skupině Ortel

První zboží

bylo v Česku doručeno pomocí dronu. Provedla společnost Mall.cz.

Média

vlastněná Babišem a spol. tvrdí, že "hospody kvůli EET nekončí". Zprávy od pivovarů jsou opačné: řada hospod přestává objednávat pivo s tím, že buď skončí se začátkem nasazení EET, nebo s koncem roku.

Google

měl 22. 11. velký výpadek, který maximálně postihl střední Evropu (s Českem uprostřed) a v menší míře i část Japonska a některé lokality v dalších státech. Mlží se o "chybě".
Faktem je, že Google po obnovení výrazně změnil disain svých služeb (IMHO ne vždy k lepšímu).

Lanýže

začali na veliko pěstovat v Polsku. Jedná se o houbu, která potřebuje ke svému životu mykorrhizu, tedy symbiotický vztah ke kořenům některých zelených rostlin (jednoho nebo více druhů). I ve Francii se užívá k pěstování lanýžů mykorrhiza s duby, Poláci ale zřejmě postup inovovali.
Úspěšné pěstování mykorrhitických hub bylo svého času zavedeno u smržů, kdy symbiotickou zelenou rostlinou pro mykorrhizu byly artyčoky.

Čína

hodlá regulovat kouření na veřejnosti - alespoň víme, kdo jsou zakazovači kouření u nás a kam ideologicky směřují.

Merkelová

hodlá znovu kandidovat na post kancléřky a tč. to vypadá, že by ho mohla i získat.

Schvalování terorismu

by mělo být trestatelné až 12 lety odnětí svobody.
Soudruzi senátoři, přes jejichž výbor návrh prošel, poněkud ignorují historické souvislosti a zkušenosti s tím "schvalováním". Mohli by takto snadno dosáhnout i rehabilitace nacistů, vraždících za "schvalování atentátu na zastupujícího říšského protektora" celé rodiny. Co je a co není terorismus, totiž určuje vládnoucí garnitura, zcela dle své libo(z)vůle.

President Zeman

podpořil při návštěvě Ústeckého kraje splavnění Labe.

Naši soudruzi poslanci

zpackali "Lex Babiš" a nyní se troštují, že tam chyba není, byť ji tam řada odborníků vidí a popsala ji i její dopad.

Byla rozebrána

chyba, která vedla ke zničení evropského přistávacího modulu Schiaparelli. Šlo o špatně naprogramovanou reakci řídícího počítače na rychlou rotaci modulu během sestupu.

Realisté

jsou nová strana, jejíž založení začal připravovat publicista Robejšek. Podle prvních reakcí by mohla "vygumovat TOP" a ubrat ANO. Je otázka, zda přitáhne autentické bojovníky proti islamizaci, nebo bude spíše považována za "kontraprojekt", bližší establišmentu.

François Fillon,

konzervativní republikán, patrně bude lídrem a kandidátem republikánů v presidentských volbách, vyhrál primárky. Ve druhém kole by teoreticky mohl stát proti Le Penové.

Na Marsu

bylo nalezeno obří podzemní zamrzlé jezero, které má mít více vody, než jezera na hranicích Kanady a USA. Mohlo by představovat zásobu vody pro kolonisty. Na severní polokouli Marsu je oblastí s podzemními zmrzlými jezery víc.

EET

má na poslední chvíli projít změnou. Opozice se formuje, včetně petičních aktivit. Navíc se provalilo, že "účtenka podle EET" nemá náležitosti dokumentu, potřebného pro uznání reklamace. Záměr?

Volby v USA

se budou přepočítávat.
Problém ovšem je i velké množství ilegálů, neobčanů USA, které zverbovali k volení Clintonové demokraté.

V jahodovém kompotu

z Egypta byla objevena plíseň. Pohlavní cestou vytvořené spory některých hub jsou odolné vůči vysoké teplotě (v extrémním případě vydrží minuty až desítky minut i var). U jahod se přitom uplatňují i méně odolné druhy, protože jahody nelze zahřívat až na stovku stupňů (rozvařily by se), takže druhové spektrum toho, co se nalézá v jahodových kompotech je širší, než množství druhů, které např. přežijí spaření čaje vroucí vodou.
Některé houby, které mohou v jahodovém kompotu přežít, vytvářejí rakovinotvorný mykotoxin patulin, některé (nebo i ty samé) mohou vytvářet látky podobné penicilínu, a tak vyvolat alergické potíže u lidí, kteří trpí alergií na penicilín a příbuzné léky.

Geneticky upravenou krev

vyzkoušeli v Číně při léčbě pacienta s rakovinou plic. Tohle je, bohužel, výhoda totalitních zemí, že si nenechají mluvit od nějakých pošuků a bezcenných blbů do takových věcí, jako jsou genetické manipulace a další moderní technologie. Na rozdíl od EU, kde byl i výzkum GMO v podstatě paralyzován tak četnými a nesmyslnými regulacemi, že většina mladších a nadějných vědců odtud prchá, třeba i do té Číny.

EUroparlament

přirovnal naprosto nesmyslně Rusko k chalifátu, případně Al Kajdě, a nyní se diví negativní reakci, kterou toto přirovnání vyvolalo.

Eon

požaduje po Německu odškodné ve výši 10 miliard euro za předčasné odstavení jaderných elektráren. Je to správné a fandím jim. Správně by to ze svého měli zaplatit ekologisté.

Se stavem v Německu

kontrastuje Švýcarsko, kde zelení prohráli referendum o likvidaci jaderných elektráren.

Vánoční stromy

a trhy zahájily v Česku advent. Zatím si ho můžeme užívat, v řadě zemí, kde vládnou islámisté, je něco podobného zakázáno a drasticky (i smrtí) trestáno.

Člověk v tísni

ztratil povolení působit v Doněcku. Příčiny nejsou zcela jasné, aktivisté mlží.

Německo

bude, IMHO s křížkem po funuse, zkoumat vliv nacistů ve spolkovém státě a jeho institucích.

1 komentář:

  1. Evropský modul byl promptně překřtěn na Schiantarelli (z it. schianto-srážka)

    OdpovědětVymazat