pondělí 24. srpna 2015

Co uplynulý týden dal

Islám

Německou

humanitární pracovnici unesli v Kábulu, čímž jen potvrdili mínění mnohých, že muslimové si humanitární pomoc prostě nezaslouží.

Boko Haram

zveřejnila nahrávku, v níž její vůdce popírá své zabití. Problém je, že takovou nahrávku lze klidně připravit předem a byl by dost div, kdyby to neudělali.
Následně tato islámská skupiny vystřílela další vesnici, čímž si na konto připsala dalších 150 obětí.

Syrská armáda

dobyla na chalifátu několik vesnic.

Pro dobrotu na žebrotu

si nyní musí řákat islamista Erdogan, když chalifát, kterému věrně leze do zadnice bombardováním jeho nejdůležitějších nepřátel, Kurdů, vyzval k jeho svržení.

Soudruzi džihádisté

z chalifátu vymysleli novou metodu "poprav" zajatců. Donutí je poklekat na výbušné nálože, které poté odpálí. Je to jen další názorná ukázka toho, že s vyznavači této zrůdné ideologie je třeba zacházet jako s nacisty, nebo spíš ještě tvrději.

Maďarsko

připravuje tisíce policistů na střežení zadrátované hranice.

Německo

se "připravuje na přijetí" 800 000 "uprchlíků". Respektive připravují se politici, protože lidé toto odmítají.
Demonstrace proti umisťování uprchlíků v saském Heidenau skončila rvačkou s policií a deseti raněnými. Prostě lidé mají víc rozumu než politici. Včetně toho, že skandováním srovnávali pro"uprchlické" politiky s Hitlerem.

Džihádisté

v okupované Palmýře zavraždili 82 letého Chálida Assáda, který se výzkumu tohoto antického města věnoval půl století.

Chalifát

údajně v Iráku pouze udržuje pozice. IMHO útočí jinde a Irák mu se svou muslimskou pátou kolonou zcela jistě neuteče.

Podle

Wall Street Journalu se EU štěpí nad problémem "uprchlíků" na východ a západ. Je to do jisté míry pravda, protože východní státy nejsou zasaženy v tak velké míře idiocií multikulturalismu, už proto, že podobné ideologie, proletářského internacionalismu, se nedávno zbavili a mají ji v čerstvé paměti. Toto "očkování" obyvatelům západní části EU chybí.

V Tuniském

letovisku Súsa došlo k dalšímu teroristickému útoku.

Problematický

je boj Maročanek za pláže jen pro ženy. Tam by se teoreticky mohly koupat v civilizovaném oděvu, bez "dohledu" mužů. Na druhé straně ovšem tato segregace pohlaví podporuje radikální islamisty.

Francouzi a Britové

se dohodli na společném postupu v kauze mas uprchlíků v Calais, snažících se ilegálně dostat do Velké Británie.

Chalifát

spáchal rozsáhlý pumový útok v Káhiře.

Makedonie

začala kolabovat pod přívalem "uprchlíků" a uzavřela z tohoto důvodu hranice. Za strašlivého jekotu lidskoprávních parazitů, pochopitelně. Na konci týdne se podařilo masám "uprchlíků" zátarasy prorazit. Stále prostě platí vojenská zásada, že aby překážka fungovala, musí být pod palbou.

V Durynsku

se porvali v azylovém zařízení "uprchlíci", protože jeden z nich roztrhal příručku pro teroristy jménem Korán.

Izrael

opět zaútočil na Sýrii, bránící se džihádistům z chalifátu.

Několik džihádistů

se nakazilo HIV. Dostali přednost ve frontě na odchod k ďáblovi Alláhovi při sebevražedném atentátu.

Džihádisté z chalifátu

zničili 1500 let starý křesťanský klášter v Sýrii. Přesně totéž by se stalo i s našimi památkamni, pokud by se "sluníčkářům" podařilo sem džihádisty coby "uprchlíky" procpat.
Na konci týdne se potvrdilo, že zničili největší a dosud nejzachovalejší chrám v Palmyře. Měl vyšší hodnotu než vše, co islámská pseudocivilizace či anticivilizace za svou existenci vytvořila.

Maročan

začal střílet ve francouzském rychlíku Thalys z Amsterodamu do Paříže. Naštěstí byli mezi cestujícími dva američtí vojáci, veterán z Afghánistanu a příslušník Národní Gardy, kteří ho zneškodnili, posléze i s pomocí dalších cestujících. Nakonec ho museli domlátit do bezvědomí, protože je pořád ohrožoval, po odebrání střelné zbraně alespoň nožem. Zranění utrpěl též francouzský herec Jean-Hugues Anglade, známý z filmu Brutální Nikita, který rozbil okno, aby přivolal obsluhu vlaku. Ta však o incidentu věděla (?kamery?) a zamkla se v lokomotivě. Hlavní starostí extrémistických hovad jsou ovšem protesty proti tomu, aby se etnicita těchto islámských zločinců zveřejňovala.
Pikantní je, že tento džihádista, vracející údajně z chalifátu, byl už několik let sledován bezpečnostními službami (navíc má v anamnéze i prodej ilegálních drog), a přesto mohl do vlaku bez problémů propašovat útočnou pušku, za jejíž držení normálním lidem hrozí likvidační pokuty nebo vězení.
Zločinec byl identifikován podle otisků prstů. Sám prohlašuje, že chtěl loupit, když "zbraň náhodou našel v parku".
Už se rozjela kampaň na téma, že je to "chudý, hladový a špatně oblečený ubožák". Což je asi postačující důvod k vystřílení mezinárodního rychlíku.

USA

se údajně podařilo zlikvidovat náletem Hadžího Mutáze, který byl ve zločinecké hierarchii chalifátu hned pod chalífou.

Propagandisté

chalifátu údajně lákají evropské muslimky na to, že budou bojovat "za Alláha" se zbraní v ruce, ale pak je učiní sexuálními otrokyněmi.

Deset lidí

zahynulo při sebevražedném atentátu v Kábulu.

V Jemenu

invazní jednotky osvobodily Brita, uneseného před rokem Al Kajdou.

Další přívaly "uprchlíků"

se objevily jak v Řecku tak v Itálii.

Podle průzkumu v Indii

nesouhlasí 92.1% muslimských žen s rozvody podle pseudopráva šaríja. To se v tomto punktu stačilo i modernizovat a ono "zapuzuji tě" 3x po sobě stačí poslat cestou SMS, Skype nebo e-mailem. Přitom jedním z požadavků muslimů v civilizovaných zemích, i u nás, je zavedení "rodinných prvků" pseudopráva šaríja jen pro muslimy. A jsou blbové (i u nás), kteří jim v tom jdou na ruku. Podobnost čistě zákonitá.

Některé části států,

kolaborujících jako celek s muslimy, začaly pohyb směrem k odtržení. Týká se to i s námi sousedícího Saska.

Ukrajina

Varování

ohledně připravované invaze kyjevských vojsk na Donbas vydala Moskva.

Kyjev zveřejnil,

že mobilizaci se vyhnulo celých 72 tisíc povolanců.

Byl ostřelován Mariupol,

Kyjev a separatisté se vzájmeně obviňují.

Obecné

Nekulaté

výročí srpnové okupace sovětskými a dalšími "spojeneckými" vojsky proběhlo v tomto týdnu.

Petice vědců

rozvířila vody rozčeřené kontraverzemi kolem "uprchlíků".
"Antichartu 2015" soudruhů vědců podpořili po několika dnech i soudruzi ministři.

Mezi "uprchlíky"

se konečně začíná vyskytovat více žen a dětí.

Bojovníci

za "práva zvířat" přepadli farmu na norky a nastříkali na zvířata růžovou barvu. Část zvířat to nepřežila, další zřejmě uhynou v následujících dnech. Mimo jiné proto, že zvířata se podobného znečištění zbavují olizováním potřísněné srsti a bojovníci použili jedovatou barvu. IMHO by to mělo být řešeno jako týrání zvířat vedoucí k jejich úhynu, za což lze uložit i nepodmíněný trest odnění svobody. Vzhledem k tomu, že tuto legislativu si vyřvali sami "ochránci práv zvířat", bral bych to jako zadostiučinění.

Vyschl

pramen Vltavy (ten., co se ukazuje turistům, je jich víc). Zelení si ihned vymysleli ucpanou trubku. Je to důsledek "ponechání Šumavy přírodním procesům".

Nevlastní vnučku

Morgana Freemana, E’Denu Hinesovou, ubodali při křesťanském obřadu vymítání ďábla. Jen názorná ukázka dvou věcí:
  1. Křesťané jsou tvorové ze stejného pelechu jako muslimové
  2. Přílišná náboženská svoboda jednoznačně škodí
Obě tyto věci jsou dlouhodobě známé, takže vlastně nic nového.
Nic nového i v Argentině, kde v rámci "boje proti ďáblovi" pod vedením místního kněze skupina mužů znásilnila 16letou dívku a její sestra jí pak vyloupala oči nožem.
Prostě věřící všech abrahámovských náboženství se chovají jako méněcenní a jako s méněcennými je tudíž třeba s nimi zacházet.

Rozumná věc

se má objevit v naší legislativě: Stát má odškodňovat případná zdravotní poškození, vyvolaná povinným očkováním. Problém vidím v tom, jak se bude dokazovat, že dotyčné poškození zdraví je důsledkem očkování.

Novináři se rozčilují,

že výhybkář, který vykolejil vlak, se hájí tím, že plnil příkaz nadřízeného. V zásadě má pravdu, protože on nemohl vědět, že vlak přes výhybku právě jede, to musel vědět jeho nadřízený, případně nadřízený nadřízeného, případně ten, kdo nadřízenému sdělil, že je kolej volná. Dráhy byly a jsou organizovány podobně jako policie nebo armáda. Jediným případem, kdy by byl výhybkář vinen, je situace, že by nějakým způsobem o tom vlaku na výhybce věděl (a výhybka je prokazatelně mimo dohled od jeho pracoviště).

Politologové kvílí

nad větším množstvím nových stran, které těží z kontraverze ohledně islámu.

"Společná snídaně"

křesťanů, židů a musimů" jen názorně předvedla ochotu prvních dvou kolaborovat s těmi třetími. Prostě unitární abrahámovský šmejd.

V Kalifornii

zavádějí "úsporné" (lidé se budou sprchovat o to déle) sprchy. Pokud nezruší socialistickou legislativu týkající se životního prostředí, tak takovými opatřeními nic nezlepší a celkově tam bude ještě hůř.

V Brněnské mešitě

byla vybita skla v jednom z oken a ve dveřích. Buď to spáchal totální blbec (což nelze vyloučit nikdy), nebo, a to daleko pravděpodobněji, jde o provokaci samých muslimů. Stanovisko IVČRN: "Našim cílem není vytloukat okna, ale zařadit islám mezi hnutí potlačující lidská práva a svobody. Pak tu mešitu normálně zavřou úřady."

V USA schválili

"ženskou viagru", mající řešit ženskou frigiditu. Za strašlivého ječení křesťanských moralistů, považujících ženský orgasmus za dílo ďábla, i negativní petice "odborníků", sexuálních terapeutů, kterým jde o byznis.

Atentáty v Bangkoku

spáchala širší skupina (patrně islámská) s cílem poškodit turistiku v Thajsku.

Nový šéf Úsvitu,

Lidinský, se vyjádřil ve smyslu, že "islám není špatný, pokud se nezneužívá". Na abstraktní úrovni má jistě pravdu, problém ovšem spočívá v tom, že islám sám nemá naprosto žádné mechanismy, které by tomu zneužívání zabránily. Stejně, jak tomu bylo i v případě nacismu, komunismu, křesťanství a dalších zločinných ideologií. A dá se o nich říct v podstatě to samé.

SZPI

vydala varování, že slovenská cizrnová pomazánka obsahuje botulotoxin a jeden konzument z ní upadl do komatu. Inu, kdo jí takovej hnus ...

Lilian Lepère,

grafik, který se ukrýval před teroristy, žaluje nyní francouzskou televizi za to, že prozradila jeho úkryt. IMHO by bylo dobře, kdyby vyhrál. Pracovníci sdělovacích prostředků zcela zapomínají na morální či trestněprávní rozměr své práce.

Babiš

chce svůj projekt elektronických pokladen (likvidační pro řadu živnostníků a s obrovským vývarem pro lidi napojené na "schválené" výrobce pokladen) spojit s hlasováním o důvěře své vládě. Obávám se ovšem, že jeho šmejdovláda touto cestou nepadne.

V Praze

proběhl Tichý pochod žen proti útisku žen v islámu. Předcházela mu instalace byst ukamenovaných žen v pražských parcích proti níž ječí multikulturalisté. Bysty představují vždy konkrétní oběť tohoto islámského podprasáctví s doplňkovou tabulkou se seznamy jeho obětí. Čili bezcenné lživé skřeky různých "islamologů" (o pologramotných "sluníčkářích nemluvě") jsou konfrontovány s realitou, podloženou fakty. Proto ten jekot.

USA

uzavřely část Yosemitského národního parku kvůli moru. Pravý mor je jeden ze "suvenýrů", které si návštěvník některých amerických přírodních parků na jjihozápadě státu může bezproblémově přivézt domů, protože se tam stále vyskytují jeho přírodní ohniska. Na centru exotických chorob (ve spádové krajské či fakultní nemocnici) ho s něčím takovým rádi uvítají. A pokud bude kausa dovršena i pitevním nálezem, můžou z toho uklohnit i publikaci.

"Uprchlíci"

mohou provést jednu pozitivní věc: Protože jsou promořeni kdejakou exotickou chorobou, nebude se vláda (která si jinak nevidí ani na špičku nosu a neplánuje ani v časovém horizontu řádných voleb) zbavovat kvalitního vojenského zdravotnického zařízení v Těchoníně. Naposled bylo "provětráno" loni v souvislosti s velkou epidemií eboly a zavlečení několika případů do Evropy (u podezřelých, zachycených u nás, se ebola naštěstí nepotvrdila).

Člen Ústředí muslimských obcí,

český Syřan Assem Atassi plácal játry o tom, jak muslimové nenávidí a obávají se chalifátu, a jak je islám tolerantní a mírumilovný.

V St Louis

opět zaútočil černý kriminálník na policisty a ti ho zastřelili. Nastaly další rasové bouře, protože kriminální aktivity jsou podle černošských vůdců přirozeným právem této komunity, zejména, pokud jsou zaměřeny proti "bílým".

Narostlo

napětí na hranici mezi Severní a Jižní Koreou. Mezi incidenty figuruje jednak zaminování neutrálního území severokorejci, jednak použití tlampačů na přeshraniční šíření jižní propagandy. Severní Korea vypustila na moře všechny své plavbyschopné ponorky a zvýšila počet dělových hlavní u hranice s jižním sousedem na dvojnásobek. Na konci týdne snad vášně trochu opadly.

V Řecku

padla vláda a chystají se předčasné volby, protože premiér není s to vysvětlit své ústupky zločinné EU.

Němec (nechtěně)

vstoupil do dějin toxikologie. Snědl pokrm z nahořklé cukety a otrávil se k smrti kukurbitacinem, jedem, který takto chuťově závadné plody mohou obsahovat. Je to patrně jedno z prvních pod dohledem lékařů proběhlých úmrtí na otravu touto látkou. Není to ovšem nejdoporučeníhodnější způsob průniku do vědecké literatury.

Příkladný čin

provedli policisté v Praze. Policejním autem zastavili z kopce se valící kolo, utržené z prostředku MHD.

RRTV

se na rozdíl od profesionálních Romů nedomnívá, že by seriál "Třída 8. A" byl nekorektní. Vzácný závan zdravého rozumu na naší kulturní scéně.

Dodávka

s 48 "uprchlíky" byla zadržena na D5.

Žádné komentáře:

Okomentovat