úterý 4. srpna 2015

Nástup EUropragováků?

Soudruh Čulík na Britských listech nadšeně hýká nad "zvacím dopisem" dánských soudruhů, kteří zvou do svého státu sběř z islámských zemí (byť je jasné, že skutečnými adresáty textu, negramotným nebo jen arabskoislámsky gramotným "uprchlíkům" zcela nesrozumitelného, jsou EUrounijní sluníčkáři). Hrozně pláče nad tím, že Česko se na nějaký podobný dopis nezmohlo.
Nemá, pochopitelně, pravdu. My už jsme tento úkol splnili s předstihem, dopisem 99 Pragováků sovětským soudruhům, který posloužil Brežněvovi jako jedna ze záminek okupace v roce 1968. Takže, pane Čulíku, my jsme naopak národ velice pokrokový a to, co Dánská "sluníčka" smolí teprve dnes, jejich tuzemské analogie sesmolily už před skoro půlstoletím, protože jsme minulý týden "oslavili" 47. výročí zveřejnění tohoto dokumentu v sovětském tisku.
Ano, naši "sluníčkáři" nejsou nic jiného, než analogy toho, co zvalo do naší země sovětské tanky, aby udusily pokus o demokratizaci naší společnosti. A jsou velmi blízcí tomu, co o generaci dříve (1939 - 1945) horovalo pro "co nejpřátelštější postoje k Říši".
Představují prostě totální lidský odpad (jaký se vyskytuje v každém národě, proto je mají i jinde), pracující proti objektivním zájmům společnosti. Rozhodně není v našem zájmu, aby nám tu "uprchlíci" vytvořili něco na způsob "islámského státu", jako nebylo v našem zájmu zardoušení obrodného procesu sovětskými tanky a nastolení vlády špinavých krys, páchajících "normalizaci", stejně jako nebyla v našem zájmu okupace v březnu 1939 a nastolení "norimberských zákonů" národem rozených zločinců, jehož příslušníci se k nám tehdy nahrnuli, a jejich pomahačů.
Je velmi pozitivní, že slova pana presidenta Zemana korespondují s názorem cca 3/4 naší společnosti, a že se vlastizrádci a kolaboranti s nepřáteli ocitají ve stalé vyhraněnější izolaci.
Faktem je, že "uprchlíci" jsou v podstatě zločinci, protože ani my, občané států ve schengenském prostoru, nemůžeme volně přecházet "zelenou hranici" kde a kdy nás napadne. Konstatování skutečnosti, že pokud nás nechytí přímo přitom, tak je nemožné to nějak prokázat (protože se na přchodech nedávají žádná vstupní a výstupní razítka), na tom nic nemění, protože pokud bychom chyceni byli, měli bychom problémy. O to víc platí zákaz přechodů přes tyto hranice pro občany cizích států.
Podpora "uprchlíků" je tedy v podstatě napomáháním zločincům, což se v každé slušné a demokratické společnosti patřičně trestá. Podobně, jako se trestají fingované sňatky za účelem získání práva pobytu, popř. občanství. Protože situace s pomahači "uprchlíkům" je neúnosná a mnozí "sluníčkáři" a jejich zločinecké organizace si z toho udělali buď džob nebo jim to přináší ideologické uspokojení (jako jiným třeba kladení bomb do MHD), v Británii je ve stádiu návrhu zákon, který by tyto aktivity explicitně kriminalizoval, a to až několika léty odnětí svobody. O tom ovšem naše média, poplatná fašistoidní sluníčkářské ideologii, zarytě mlčí.
Tato média se rovněž před naší veřejností zuřivě snaží utajit fakt, že "uprchlíci", kteří se nacpou do Austrálie, jsou nemilosrdně vyváženi do několika zemí severně od ní, kde byly pro ně za australské peníze zřízeny uprchlické tábory, a že ilegální vstup na státní území automaticky vede k zamítnutí žádosti o legální vstup a pobyt v zemi.
Faktem je, že by nebyl problém zřídit přímo na území EU, jako jsou Falklandy, Nová Jižní Georgie a Sandwichovy ostrovy apod. uprchlické tábory. Je tam pěkné oceánsky mírné podnebí (v zimě pár stupňů pod nulou, v létě pár nad nulou), tráva atd. Další možností by bylo pronajmout si k tomuto účelu území Grónska, ostrova Jan Maynen nebo Špicberků (které ovšem nepatří EU), případně ruské území (jako stvořená pro něco podobného jsou pobřeží Sibiře, Solovecké ostrovy, Nová Země). To Rusko by mělo určitý půvab v tom, že by patrně bylo s to i dodat odborníky na hlídání uprchlíků a organizaci jejich smysluplné činnosti, díky níž by tábory nemusely být ekonomicky v mínusu.
Politickým úkolem následujících týdnů a měsíců bude ještě silnější izolace "sluníčkářů" v naší společnosti a dehonestace všech politiků, hlásajících to, co oni (u nás hlavně ANO a TOP, ostatní strany začínají z prouprchlické agendy couvat, i Dienstbier a Sobotka v ČSSD patří více-méně k izolovanému křídlu, drženému u moci vnitrostranickou nedemokracií v této partaji).

2 komentáře:

  1. Vaůůůů, to už je podruhý! Já mám něco podobnýho rozepsaný!

    OdpovědětVymazat
  2. To si ty potvůrky s motýlími křídly, lyrami a plandavými nočními košilemi evidentně usnadňují práci.

    OdpovědětVymazat