pondělí 31. srpna 2015

Co uplynulý týden dal

Islám

Džihádista John

ve videu vyhrožuje, že se vrátí do Evropy a bude stínat hlavy nevěřících i tam. Hodlá se do Evropy dostat spolu s chalífou.
Jediné rozumné řešení: Nasadit proti chalifátu ABC zbraně a všechny džihádisty poslat do pekla k Alláhovi.

V Sasku

došlo k opakovaným vzpourám místních obyvatel proti nasazování "uprchlíků" do zařízení v Heidenau.
Posléze tam přijela i Merkelová, ale byla vykřičena jako zrádkyně.
V Braniborsku ubytovnu pro imigranty raději rovnou vypálili. K dalšímu podobnému případu došlo i v Sasku. Berlínský požár ubytovny pro uprchlíky způsobily patrně imigrantské děti, které si rozdělávaly ohníčky na podlaze.
V Heidenau následně zakázali všechna veřejná shromáždění, pro i protiuprchlická. Nakonec je zase povolili, obě akce proběhly a svět, ba ani Heidenau, se nezbořil.

Obnovení hraničních kontrol

bude podle bavorského ministra vnitra J. Herrmanna nutné. Problém je, že bude muset být střežena i "zelená hranice", jinak budou uprchlíci a převaděči kontroly obcházet, a nakonec to skončí pásy žiletkového drátu, dělícími Evropu podobně, jako svého času hranice východ - západ, ale podél hranic všech zemí.

Byl napaden

dům herce Tyla Schweigera, který horlivě kolaboruje s "uprchlíky".

Němečtí aktivisté

kvičí, že "v Česku zadržují uprchlíky jako zločince". Navrhoval bych všechny zadržované vyvézt na německou hranici a vypustit, ať si jich soudruzí germáni užijí.

Německo

nebude vyhošťovat žádné žadatele o azyl ze Sýrie. (Takže asi ani toho výše zmíněného Džihádistu Johna, pokud ten půjde přes Německo.)

Náboráře

chalifátu zatkli ve Španělsku a v Maroku. Problém je, že dostávají jen bagatelní tresty.

President Francie

konstatoval, že státu hrozí i další teroristické útoky.
Byl také obviněn terorista z rychlovlaku, "který našel Kalešnikov v parku". Chudý ubožák si koupil jízdenku do první třídy. V den teroristického útoku si aktivoval mobil.

Naši vojáci

pečují o dívenku v Afghánistánu, nyní tříletou, trpící nefrotickým syndromem. Problém vidím v tom, že skutečně mohou stravou a léky dosáhnout zmírnění příznaků, ale v podstatě jediným trvalým řešením je transplantece ledviny (včetně následné doživotní imunosuprese), případně doživotní závislost na umělé ledvině nebo peritoneální dialýza. Takže až odjedou domů, tak dívka zemře a bude přitom ve věku, kdy si bude daleko intenzívněji než nyní uvědomovat, co se s ní děje. Prostě Ahrimanova střela v praxi. Ideální by bylo dívenku odebrat ze stávajícího prostředí a dát k adopci do nějaké civilizované země.

Maďarsko

bylo nuceno použít slzný plyn na bouřící se "uprchlíky". Prostestují velice často proti odběrům otisků prstů, které by mohly odhalit jejich skutečnou identitu. Případně je pomocí nich následně identifikovat při pozdější trestné činnosti v EU.

Podle některých géniů

by mohli "uprchlíci" v Srbsku obdělávat v současné době pro nízkou porodnost a občanskou válku opuštěná území. Problém je, že tito lidé pracovat nechtějí. Přišli do EU využívat sociální dávky, dávané nejbohatšími státy.

Chalifát

se zaměřuje na získáváni žen, aby se džihádisté mohli množit jako jiná škodná.

Kurdové

prodávají část ropy z obsazených území přes Izrael.

Pomocí dronu

byl zlikvidován typický brit, Junaid Hussain, hacker a vedoucí hackerů, pracujících pro chalifát.

Srbsko

hodlá "uprchlíky" pouštět dál přes svoje území na území EU, která se o ně "má postarat". Vzhledem k tomu, že většina končí v Německu, může to být i svérázná odveta za silně protisrbské angažmá Německa v občanské válce v Jugoslávii.
Další migranti putují přes Itálii a velký nával je jich i do Velké Británie.

Sebevražedný atentátník

s autem plným výbušnin zabil dva irácké generály.

Maďarsko

plánuje legalizovat tvrdší postup proti "uprchlíkům". Navíc hodlá přímo u hranic zřídit transitní zóny, v nichž by uprchlíci byli drženi do legalizace pobytu nebo příkazu k vyhoštění.

Migrantů

v odstaveném kamionu bylo přes sedmdesát. Byli zadrženi převaděči (asi ne všichni), kteří je měli na svědomí. Určitou míru viny na těchto a podobných kauzách ovšem mají i západoevropští státníci, kteří motivují "uprchlíky" k nástupu cesty "za lepším".

Nigerie

údajně odhalila na letišti v Abuje špionážní buňku Boko Haram. Hlavně sledovala bezpečnostní procedury při odbavování cestujících.

Turecko

poprvé bombardovalo pozice chalifátu, a ne těch, co proti němu bojují. Že by omylem?

V Jemenu

koalice kolem Saúdské Arábie vybombardovala továrnu na nápoje se 30 oběťmi.

Maďarsko

dokončilo stavbu plotu podél svého úseku Shengenské hranice.

Čad

popravil deset členů Boko Haram. Plivnutí do moře, ale správným směrem.

Chystá se

schůzka ministrů EU ohledně "uprchlíků".

Sečteno

za poslední měsíc povraždil chalifát téměř sto lidí.

Ukrajina

K Mordoru

přirovnal ukrajinský president východ státu, kde jsou u moci separatisté. Problém je, že ruskojazyční obyvatelé zase vidí Mordor v okolí Kyjeva.

Počty ruských obětí

v občanské válce na Ukrajině, které zveřejnil server bs-life.ru jsou údajně vymyšlené.

Obecné

Odložen

byl případ masakru v Uherském Brodu. To by měla být tečka za vystřílením tamní restaurace.
Inspekce na zásahu také neshledala nic špatného, pouze vytkla špatné označení velitele zásahu. Vzhledem k tomu, že lidé s touto pravomocí se během zásahu střídali jak apoštolové na orloji, bych zrovna to označení za chybu nepovažoval.

Na restituce

si hodlá posvítit ČSSD, a to v situacích, kdy církve mají dostat restituce za odkoupený nebo již zaplacený majetek. Problém je, že celý restituční zákon je "vyladěn" tak, aby maximálně umožňoval takovéto (a jiné) nelegální obohacování církví.

Čtyři fakulty UK,

Fakulta sociálních věd, Pedagogická fakulta, Fakulta humanitních studií a Filozofická fakulta nabídly "uprchlíkům" možnost na nich studovat zdarma v anglickém jazyce. Daňoví poplatníci to soudruhům jistě velice rádi zaplatí.

Rusko

by mělo pirátům z Greenpeace za násilné obsazení jeho těžařského zařízení a ohrožování pracovníků na něm podle rozsudku "rozhodčího soudu" ještě zaplatit odškodné.

Arcibiskup z Melfi

(Itálie) vyzval továrnu FIAT, aby zrušila práci v neděli. Patrně si nedovede představit, že mohou být lidé, kteří mají církevní nařízení o nedělním nuceném nepracování a povinném poslouchání ministrantošukských skřeků u koncové části trávícího ústrojí.

Doktorka z ARO,

chovanka specializované léčebny, s mozkem degradovaným Alzheimerovou chorobou, zachránila spolupacientku, která se začala náhle při jídle dusit soustem (dyskoordinace polykadel je jedním z projevů pokročilého stádia této nemoci).

Ústavní soud

dvakrát IMHO pozitivně zabodoval. V prvním případě prohlásil, že stát musí za nuceně vykupované pozemky zaplatit tržní cenu, nikoli jakýsi "tabulkový kalkul", jako za bolševika. Ve druhém zase zpochybnil vysoké přirážky, které si distribuční firmy účtují za černé odběry elektřiny. Tyto přirážky musejí být úměrné tomu, co černý odběratel skutečně mohl odebrat a odhad musí být v souladu s věcnou situací.

Firma Husky CZ

napadla u evropského soudu to, že byla na základě nezpochybnitelných věcných důkazů pokutována za vytváření kartelových dohod. Bezděky tím názorně předvedla, k čemu by vedla smlouva TTIP, kde by měli poslední slovo v případech podobných sporů pochybní "arbitři".

V Rusku

zablokovali Wikipedii, protože se tamním cenzorům nezdál článek o hašiši.

President Zeman

konstatoval, že by se nyní Evropě hodila společná armáda. Problém je, že tato armáda by zcela jistě nechránila Evropu před "uprchlíky", ale nejspíš by je pod velením multikulturalistů násilně "přidělovala" občanům.

Srbsko

bylo donuceno "normalizovat" vztahy s jednostranně odloučenou provincií Kosovo. Tamní vláda "zaručila" rozsáhlou autonomii pro srbskou populaci. IMHO záruky muslimů nemají ani cenu papíru, na němž jsou napsány. Asi jako smlouvy, podepsané s Hitlerem.

Bývalá ústavní soudkyně

Ivana Jírů byla jmenována do čela ÚOOÚ. Nahradí Igora Němce, který byl v čele této instituce dvě funkční období, což je maximum. Jsem osobně zvědav, zda se to nějak projeví na chodu této instituce.

Zemřela

Marcy Bordersová, celosvětově známá snímky, jak utíká z WTC před jeho zhroucením, obalená prachem. Zemřela na rakovinu žaludku, kterou si váhavě spojovala s touto událostí. IMHO je to málo pravděpodobné. Pokud by měla rakovinu dýchadel, tak by takové spojení bylo velice dobře možné. Karcinogenita azbestu se v trávicím ústrojí neprojevuje. Běžně se víno filtruje azbestovými filtry a nějaká vlákna se do výsledku dostanou, takže by vinaři museli umírat na rakovinu žaludku, až by se z nich kouřilo.

Ústavní soud

zamítl žalobu Jaroslava Suchého, že byl zařazen do zvláštní školy pro svůj romský původ. Dotyčný už vysoudil vysoké částky za údajnou diskriminaci pro homosexualitu a za rasistické urážky.

Byli zavražděni

reportérka a kameraman US televize. Pachatele pronásledovala policie a při přestřelce mu způsobila zranění, kterým podlehl. Pachatel byl špatný pracovník, který byl pro permanentní potížistování z TV vyhozen. I dal se, coby afroameričan, na "rasovou válku" proti bílým utiskovatelům, jak vyplynulo z materiálů, které po sobě zanechal.
"Jsem lidský sud střelného prachu a hrdý prostitut", prohlásil o sobě vrah. Neštěstí už začali využívat užiteční idioti, bojující za zákaz střelných zbraní pro poctivé občany.

Naši policisté

a soudci už vyřešili první členy převaděčských gangů. Padají zatím relativně mírné tresty + zabavení majetku a peněz, co měli při zadržení u sebe. Zatím nejsou mezi těmito zločinci žádní čeští občané.

Norsko

začíná strádat z poklesu cen ropy. Narostla tam na místní poměry nebývalá nezaměstnanost. Kdyby nemuseli živit tolik ukradených dětí ...

Elektronická

evidence tržeb se odkládá a měla by nastoupit až v dubnu 2016. Vzhledem k tomu, že relativně krátce poté jsou volby do krajů, tvrdí zlí jazykové, že vládní koalice a zejména Babišovo "ANO, bude hůř", čekají jak na smilování na obstrukce opozice, protože by se tento nesmyslný krok, sloužící pouze k obohacení vybraných firem, mohl promítnout do jejich výsledků.

Pařížská policie

nechala vyklidit romský tábor na předměstí Paříže a srovnat ho se zemí. Pietně vzpomeňme, jak mistrovali Slováky, kteří se něčeho podobného dopustili někdy v 90. letech, a to ještě za velmi jednoznačnějších podmínek: Šlo tehdy o ilegální osadu, postavenou na soukromých pozemcích.

Škola

má být prodloužena o rok povinného chození do mateřské školy.

V USA

už zemřeli letos čtyři lidé na dýmějový mor. Zdrojem je stepní zvířena, přenos je možný buď klasicky blechou (jako u středověkých a raně novověkých morových epidemií) nebo manipulací se zdechlinou. V průměru mívají 17 nakažených ročně, úmrtnost takto vysoká nebývá, ale letošek je pořád ještě uvnitř možné statistické fluktuace tohoto jevu.

OSN

kritizovalo Česko za "diskriminaci Romů" a "xenofobní postoje k islámu". Tuhle organizaci buď zrušit, něbo z ní vystoupit. Osobně by mě docela zajímalo, kdy začne OSN alespoň připomínat (na řešení zcela jistě nebude mít odvahu) diskriminaci žen a nemuslimů v islámských státech.

Automaty s pochutinami

ve školách po odstranění ministra M. Chládka asi zůstanou.

V Thajsku

zatkli podezřelého z bombového útoku v Bangkoku (20 mrtvých, 120 raněných). Vzhledem k tomu, že měl doma asi dvacet různých pasů, nevědí ani kdo to je, ani jak se jmenuje.

Sudeťáci

vyzvali k "solidaritě s imigranty". Pokud se s nimi srovnávají, tak
  1. legitimizují vyhnání sebe  a svých předků z evropských zemí
  2. moc sympatií k imigrantům, zejména v zemích s meziválečnými zkušenostmi s německými menšinami, nezískají

Slovenský premiér

konstatoval všeobecně známou zkutečnost, že EU v souvislosti s masovým návalem "uprchlíků" totálně selhala. Parafrázuji výrok jednoho z bývalých francouzských presidentů: EU propásla příležitost držet hubu a makat.

Armáda Peru

bude mít právo sestřelit podezřelé letadlo, které komunikuje, ale odmítá přistát.

U příležitosti 20. výročí

vzniku kliniky asistované reprodukce se v Praze sešlo 1334 dětí ze zkumavky, často dvojčat, nekdy i trojčat. Nejstarší děti ze zkumavky jsou už dospělé, byly zde i děti čerstvě narozené.

V Saúdské Arábii

budou poprvé volit nebo mít možnost být zvoleny ženy.

Žádné komentáře:

Okomentovat