úterý 15. prosince 2015

Co uplynulý týden dal

Islám

Dva Němci,

kteří sloužili chalifátu a utekli odtamtud, byli doma zatčeni a odsouzeni do vězení.

USA

zlikvidovaly šéfa islamistů v Libyi.

Byl zveřejněn

další test balistické rakety Íránem, přestože ten se zavázal k odzbrojení na tomto poli.

Donald Trump

za strašlivého jekotu multikulturalistů vyhlásil program zákazu vstupu muslimů na území USA.
Britové, či spíš "britové" sebrali čtvrt milionu podpisů na petici za zákaz Trumpovi vstupovat do britanistanu.

Erdogan mladší

prohlásil, že "islámský stát nejsou žádní muslimové", a že od nich žádnou ropu nekupuje.

Rusko

zkouší na chalifátu nové zbraně. Začalo v rámci těchto aktivit ostřelovat chalifát z ponorky.

Část teroristů

ze syrské opozice se snaží obvinit Asada. Asad není žádný lumen, ale zajistil svou tvrdou rukou bezpečné soužití muslimů a nemuslimů. Muslimům se, patrně, ani jinak než tvrdou rukou vládnout nedá (což věděli a praktikovali prakticky všichni úspěšní vládcové na území islámu, od Mohameda po současnost).

Putin

se nechal slyšet o možném použití jaderných zbraní proti teroristům. Že by sondoval?

Chalífa

prý utekl z chalifátu do Libye.

Irák

si stěžoval na napadení Tureckem poté, co turecká armáda napadla na jeho území formace, bojující proti chalifátu (především Kurdy).

Imigrace

Rakušané

začali stavět plot na hranici se Slovinskem. Problémy jim dělají majitelé pozemků, které přečnívají přes hranice.

Předseda EP

prohlásil, že "odmítání uprchlíků oslabuje EU". Mimoděk tím podpořil řadu konspiračních teorií, podle nichž zve EUrověrchuška negramotné muslimy, aby posílili její moc nad normálními lidmi, kteří ji stále více odmítají.

Sobotka

kritizoval "strašení lidí imigrací a islámem".

Ostatní

Padla

další bašta socialismu: Ve Venezuele drtivě vyhrály pravicové strany, levice se snaží obstrukcemi jejich vítězství omezit, jak to jen trochu jde.

Parlament

vedl těžké spory kolem přitvrzování protikuřácké legislativy. Dnes už jsou k dispozici vcelku tvrdá čísla z řady zemí, podle nichž významné procento hospod po tomto zákazu zkrachovalo.

Kanalizace vybuchla

v Držovicích u Prostějova. Pamatuji podobný případ v Brně, ještě za totáče, kdy tam bouchl plyn, prosáklý do ní děravou trubkou.

Na Floridě

sežral krokodýl utíkajícího zloděje. Nedala by se tato milá zvířátka v rámci "globálního oteplování" namnožit i u nás?

Čtvrtina dětí

se omlouvá z tělocviku. Svědčí to jednak o mizerné kondici dorůstající (de)generace, ale také o stupiditě tělocvikářů, kteří (podobně jako matematikové) stále více dětí nedokáží zaujmout, ale spíše je odradí.

Ministryně školství,

Kateřina Valachová, zajistila, že ředitelé škol nebudou moci posílat přes prázdniny učitele na úřad práce. Na druhé straně prosazuje idiotskou inkluzi mentálně zaostalých do normálních tříd, která nemá katastrofální následky jen tam, kde je úroveň školství tak katastrofální sama o sobě, že se to nepozná (=absolventi tamních  škol toho znají asi tolik, jako u nás absolventi praktických škol).

Za strašného jekotu

multikulturalistů a islamistů (často v personální unii) zkritizoval president Zeman Turecko, že bojuje víc za zájmy chalifátu než za zájmy civilizovaných zemí, sdružených do NATO.

Itálie vetovala

prodloužení sankcí proti Rusku a vyzvala k alespoň krátké debatě na toto téma. Faktem je, že sankce škodí více zemím EU než Rusku.

Ministr Pelikán

začal sondovat ohledně dluhové amnestie. Tahle věc není úplně blbý nápad, ale dá se udělat i tak, že výsledek bude blbější než mnoho úplně blbých nápadů.

Při mikulášských oslavách

potíral jakýsi "čert" děti mastí, která leptala. ?Blb? ?Terorista?

Po 17 letech

braní hojných sociálních dávek vyhostí Německo dvě romské rodiny z Kosova (pokud to multikulturalisté ještě nestačí zatrhnout).

Přesně tohle

vedlo ke vzniku hnutí PEGIDA a posílilo AfD: Německý soud nedokázal najít paragraf na samozvané šariatské policisty. Pouze jejich šéf bude souzen a snad i odsouzen, za jiné zločiny. Přitom je jasné, že zavádění paralelních zákonů, justice, vymahatelských organizací atd. je v podstatě rozkladný jev zamířený proti samotným základům státu (jakéhokoli).

Poslanci

odmítli vydání T. Okamury za jeho výroky proti EU a islámu.

Polská pravice

se snaží o likvidaci neblahého dědictví po levičácích, kteří totálně propadli v posledních volbách. Za jekotu levičáků z brusele i jiných podobných destinací.
V rámci čištění svinčíku po levičácích polská vláda uvažuje i revokovat souhlas s kvótami na uprchlíky.

Probíhá soud

za udělení licencí solárním šmejdům 31. 12., kdy od 1. 1. následujícího roku začala platit podstatně nižší výkupní cena. Pochopitelně, je to pěkné, ale hlavní vinníci jsou jinde: Tento týden se sešli v Paříži a opět blekotali nesmysly o "lidmi ovlivněném klimatickém oteplismu".

Proti Le Penové

se spojili socialisté s republikány, přestože průnik jejich politických programů je prakticky nulový. Vyřadili ji z druhého kola voleb, ovšem zadělali si na totální diskreditaci (asi jako u nás "oposmluvníci").

Žádné komentáře:

Okomentovat