úterý 1. prosince 2015

Britské listy otevřeně extrémistické

Pan Čulík pln rozhořčení veřejně v rauši přiznal to, co normální lidé věděli už dávno: Britské listy zaujímají postoje, které s nimi sdílí jen nepatrná menšina české společnosti, jak ukázal jím citovaný průzkum veřejného mínění.
Normálnímu člověku by to stačilo, aby sklapl kufry a šel, on dál vykřikuje, jak extrémistických je těch 88 procent české společnosti.
Na podporu svého horlivého přesvědčení neváhá sáhnout ani k vysloveným lžím:
"...když většina obyvatelstva v hitlerovském Německu zastávala názor, že židi a Slované mají být vyvražděni v koncentračních táborech, protože to byl většinový názor, tak to byl názor legitimní?"
Je to, pochopitelně, mnohokrát vyvrácený nesmysl. Nacistické vedení podstatu holokaustu tajilo i před naprostou většinou členů a funkcionářů NSDAP (o řadových německých občanech ani nemluvě). Skutečný rozsah holokaustu dokonce neznali ani šéfové jednotlivých koncentračních táborů, v nichž probíhal. Dění v těchto táborech bylo utajováno dokonce i před rodinnými příslušníky personálu, kteří v areálu tábora bydleli. Personálu bylo známo, že na členy jejich rodin budou nasazováni provokatéři, a že v případě, kdy projeví nepatřičné znalosti utajovaných skutečností, půjde celá rodina před popravčí četu, nebo nějaký její ekvivalent.
Vedení NSDAP se obávalo, že v případě rozšíření informací o holokaustu dojde k tak masové negativní reakci německého obyvatelstva, že by jí mohlo být smeteno. A to se jednalo, prakticky jen s výjimkou komunistických a islámských, o jeden z nejrepresívnějších režimů v historii.
Naopak, uvedená kapitola historie je důkazem, že odůvodňování cenzury negativních informací či diskusí o té či oné minoritě prostě neobstojí, protože v demokratickém prostředí se těžko může proti takové minoritě vytvořit dostatečně silný konsenzus, který by se mohl demokratickými prostředky dobrat k jejímu vybití. Konec konců, i po skončení hrůzné a zrůdné okupace se prakticky nikdo nedožadoval vybití Němců, ale pouze jejich odsunu, protože se ukázalo nemožné s nimi spolužít v jednom státě. A podobně jako u nás Němci dopadli i v jiných evropských státech. Nedošlo ani k systematickému vybití kolaborantů (můžeme kritizovat některé z pohledu současnosti příliš tvrdé rozsudky našich poválečných soudů, ale např. ve Francii se s kolaboranty zacházelo plošně, bez stanovování individuální viny, a daleko hůře).

Pochopitelně, obavy z islámu nejsou nijak "iracionální":

  1. Nikdo z nás netouží po tom, aby zde byla nekritizovatelná, nevyšetřovatelná a netrestatelná islámská komunita, jak je tomu třeba v té Čulíkově Velké Británii, což jasně ukázala kausa "Rotherham rape crisis", o níž by měl vědět. Ještě blíže máme Německo, kde se běžně řeší islámské rituální vraždy a je tendence jejich pachatele vyviňovat, nebo jim dávat pouze bagatelní tresty. Reakce muslimů na policejní zásah v jejich ilegální modlitebně jasně ukazuje, že by statut takovéto privilegované menšiny rádi získali také.
  2. Spousta lidí u nás má praktickou zkušenost s islámem z dob "pomoci rozvojovým zemím", kdy v těchto zemích žily celé rodiny a často i několik let, takže nasbíraly spoustu zkušeností, jaké se v propagandistických blábolech multikulturalistů a neomarxistů nevyskytují.
  3. I po revoluci navštěvovali tyto a další islámské země naši odborníci a jejich zkušenosti jsou stejné, ne-li horší (v na východ orientovaných islámských zemích byly velice často islámské extrémy potlačovány). Osobně neznám nikoho, kdo prošel zkušeností popsanou v tomto nebo předchozím bodě, kdo by muslimy hodnotil kladně.
  4. Stejně tak existuje i praktická zkušenost se zde studujícími muslimy, která pro ně vychází rovněž negativně, jak u těch, kteří zde studovali za Husáka (či ještě dříve), tak i u současných. Perfektní ukázkou byla olomoucká kauza přepadení petičního stánku, v níž se tito studenti jasně a čitelně předvedli jako terorističtí násilníci.
  5. Existují i další typy osobních zkušeností.
  6. Spousta lidí u nás si přečetla kvalitní akademický překlad Koránu ze 70. let (původně vyšel v edici "Živá díla minulosti") a získala tím na islám realistický náhled, opět se zcela míjející s bláboly multikulturních propagandistů.

Čulíkovy obavy

z toho, že s námi "nikdo nebude chtít obchodovat", či že "nedostaneme z Bruselu žádné dotace" začínají být mimo realitu. Západoevropské země, rozložené masami islámských imigrantů, až muslimové vše rozkradou a zničí, budou moci obchodovat leda s "bílým masem", asi jako islámský stát (ropa v západní Evropě, na rozdíl od území chalifátu, není). Je docela možné, že pokud se udržíme, i za cenu znovuvystavění železné opony napříč Evropou, tak za pár let budou do těchto zemí naši emisaři jezdit vykupovat nemuslimské otroky, jak se to běžně dělalo ještě v 19. století v severoafrických islámských zemích. Jinou komoditu (snad vyjma teroristů) tyto země po devastaci islámem nebudou s to nabídnout. Nehledě k tomu, že už předtím se můžeme stát zajímavou destinací pro ty, kdo se začínají z obav před islamizací stěhovat z těchto zemí pryč. A pro naši společnost budou zcela jistě podstatně větším přínosem pracovití a vzdělaní západoevropané, než nevzdělaní muslimové, byť třeba s nějakým obskurním akademickým titulem, mající vztah k práci asi stejný, jako zakladatel jejich náboženství.
Druhou všcí je, že na své členství v EU v souvislosti s nejrůznějšími nepřímými náklady i ekonomickým hodnocením rizik, už zcela jednoznačně doplácíme. Odchod z této organizace by nás v horizontu několika následujících let poškodil podstatně méně, než další setrvání v ní.

2 komentáře:

  1. Pergille, bohužel.

    Na horních palubách Titanicu jménem Evropa bude hrát hudba a bude se stále tančit, dokud se celá loď nenakloní a nerozlomí. Pak všichni skončí v ledové vodě.

    Co si budou myslet ti, kteří se víceméně náhodou zachrání nevím. O nás asi nic povzbuzujícího. Přinejlepším, že jsme byli pěkní pitomci. A to na nás budou velice hodní.

    A sluníčkáři? To bude jednou bude nadávka, nálepka, podobně jako je dneska "nácek" nebo "xenofob".

    Aspoň do doby, než postavíme další Titanic, který opět narazí do jiného ledovce.

    Koloběh života - a lidské blbosti.

    OdpovědětVymazat
  2. Pokud nás nedostane džihád, bude to ropa. :)

    OdpovědětVymazat