pondělí 21. prosince 2015

Co uplynulý týden dal

Islám

Islámské školky

v Rakousku vzbudily děs inspektorů: Od mala zde dochází k totálnímu vymývání mozků a navíc je mezi muslimskými dětmi a jejich vrstevníky uměle udržována jazyková bariéra. Školky tím cíleně zakládají na neúspěšnost v dalším životě (bez znalosti místního jazyka není možné úspěšné absolvování školy a tím i úspěšná kariéra), takže vytvářejí cíleně budoucí "rozhněvané" outsidery na dně společnosti, snadno zverbovatelné k teroristům.

Turecké lodi

provokují ruské snahou vyvolat srážku na vodních cestách v oceánu.

Chalifát

vydal fatwu o zabíjení postižených dětí. Touto akcí opět jen předvedl značnou ideovou blízkost islámu s nacismem.

Saúdové

vyrobili vlastní koalici proti chalifátu. Problém je, že to asi není ve stylu "nejlepší hajní jsou z bývalých pytláků", ale spíš "kozel zahradníkem".

Zdrojem

vzácného záchvěvu zdravého rozumu se stala francouzská justice tím, že osvobodila Le Penovou z obžaloby za výrok, že jí modlící se muslimové na ulicích připomínají nacistickou okupaci. Výrok prokuratura odmítla kriminalizovat, a tak jej před soud protlačili francouzští sluníčkáři.

Nyní

sluníčkáři opět žalují Le Penovou, tentokrát za to, že si dovolila vystavit na Twitteru zvěrstva, páchaná chalifátem. Je to ekvivalentní tomu, jako kdyby byli stíháni vystavovatelé dokumentárních snímků z koncentračních táborů nebo akcí vyvražďovacích komand SS.

Putin

konstatoval, že turecká vláda je islamistická (i u nás je označována za "umírněné islamisty"), a že by Turci rádi lízali USA jisté místo na těle.

Turecko

zahájilo na územích Kurdů akce, které mají blízko ke genocidě.

Imigrace

153

křesťanských uprchlíků hodlá přijmout Česko.

Merkelová

ustála sjezd své strany, ale stále ztrácí podporu běžných voličů. Bavorský premiér explicitně prohlásil, že mohou být přijati pouze ti, kdo uznávají hodnoty přijímajícího státu a společnosti v něm.

V Norsku

bylo nalezeno v telefonech imigrantů větší množství záznamů brutálních "poprav" v chalifátu. Sluníčkáři se velmi rychle vzpoamatovali a začali blekotat, že tím ubozí uprchlíci dokumentují, jak hrozně byli utlačováni.

Mafiánští bossové

se dali slyšet, že džihádisty na území Itálie nepustí, protože jim kazí kšefty. Faktem je, že podobně v Mafií ovládaných oblastech nepustili k lizu teroristy z Rudých brigád. Je třeba v této souvislosti vzpomenout, že Mafie byla původně národně osvobozenecká organizace, měla a má své údy i v těch nejmenších vesnicích, je perfektně zorganizovaná a rozhodně jí nědělá problémy udělat džihádistům věci, za které by policistu nebo vojáka zavřeli, až by zčernal. Což je asi jediný přístup, který na džihádisty platí.

Obecné

Věřící soudruzi

se na Slovensku pokusili kriminalizovat nejen potraty, ale i umělé oplodnění.

Solární zloději

se dožadují dikce zákona, podle níž by jim mohl zatrhnout příjmy jen explicitní příkaz z EU. Do vzniku této velmi nepravděpodobné situace by měli stát (a ty, co vytrvářejí hodnoty) do nekonečna vysávat.

SUKL

nařídil stažení hypnotika Heminevrin, protože mohlo ve výrobě dojít k jeho pomíchání s tobolkami vitamínu D (údajně se odlišují barvou) Vydává uklidňující signály, nicméně vitamin D je při předávkování jedovatý a dávkuje se rozhodně opatrněji než hypnotikum. Nehledě k tomu, že když pacientovi jedna tobolka hypnotika nezabere, tak si zpravidla dá další.

Objevují se kontraverze

ohledně vydání některých pozemků Polsku. Obce, jejichž pozemků by se to mělo týkat, s tím nesouhlasí. Navíc se ukázalo, že na jednom z vytypovaných pozemků je nerostné ložisko.

Ke střetu

novinářů a kněží došlo v Polsku. Kněží chtěli vymýtat ďábla z nezávislého tisku, novináři je zasypali karikaturami. Problém vidím v tom, že tyhla akce vítěznou stranu PiS leda kompromitují. Pokud tato strana neudrží vymozkované fanatiky na uzdě, může se stát, že se po příštích volbách budou v Polsku bourat kostely.

Akademie věd

si stěžuje na nedostatek peněz. Jsem zlý, ale po jistém nedávném incidentu bych nechal pány akademiky nad poloprázdnými peněženkami meditovat nad tím, zda je živí státní kasu plnící daňoví poplatníci, nebo nějaké parazitické genderistky.

Mladému Thajci

hrozí několikaleté vězení za zesměšnění králova psa.
Věnuji pietní vzpomínku svému bývalému šéfovi, který kdysi coby mikrobiolog pomáhající rozvojově lidu lidově demokratické Koreje musel řešit, zda se důstojnékovi do čepice vyexkrementoval vojáček, který ji hlídal (což tvrdil důstojník) nebo toulavý pes (což tvrdil vojáček).

"Do čeho's to dušu dal!",

chtělo by se zvolat nad dalším počinem soudružky ombudsmanky, která rozhodla, že dítě (pod 15) může samo přebírat doporučenou poštu "podle rozumové vyspělosti". Takže když mu budou chodit obsílky od soudu kvůli např. jízdě na černo, tak je bude dítě vyzvedávat a zahazovat tak dlouho, až na dveře zabuší exekutor.

Soudruzi poslanci

se opět snažili prosadit naprosto nesmyslný a ze zdravotního hlediska prakticky bezvýznamný zákaz kouření v restauracích.
Zákon nakonec prošel prvním čtením, což je zcela jednoznačně ukázkou úpadku demokracie v Česku.

Další kontraverzí

se stal návrh zákona, který by měl prolomit domovní svobodu, opět jednu důležitou instituci řádně fungující demokracie, a umožnit "inspekce" bez soudního příkazu pro údajnou kontrolu toho, co se pálí v kotlích.

Pokračuje

i kontraverze kolem elektronické evidence tržeb, která by představovala pro vybrané firmy a osoby perfektní průběžný průzkum trhu a současně i aktivit konkurence. Navíc se ukazuje, že prakticky nikde, kde ji zavedli, nevyvolala zvýšení výběru daní.

Multikulturalisté

kvílejí nad průzkumem, v němž Češi označili Romy za líné, muslimy za násilniocké a Vietnamce za pracovité. Navíc si dotszovaní dovolili přihlásit se k respektování faktu, že kultury sobě nejsou rovnocenné a různá etnika se od sebe liší, mj. i inteligencí.

V Dětské nemocnici

v Brně provedli unikátní zákrok na holčičce, která se narodila bez části jícnu a konečníku. Ukrajinci operaci nezvládli (o tom je i ta nerovnocennost kultur o příspěvek výš), a tak si ji rodiče zaplatili (něco přes 300 000 Kč) u nás. V Německu by zaplatili za stejně kvalitní výkon cca desetinásobek.

Naši politici

napříč spektrem stran odmítli konstrukce "minischengenů" a podpořili ochranu zevních hranic EU.

Rakousko

začalo hrozit odebráním dotací zemím, které odmítnou poslušně přijmout imigranty. Vzhledem k tomu, že dotace, tj. vrácení části peněz, které do EU strkáme, zpět, jsou nejsilnějším argumentem pro zůstávání v této organizaci, je tato hrozba ekvivalentem dráždění chřestýše bosou nohou.

Poslanci

dusili ombudsmanku za její postoje k "uprchlíkům".

Profesor

Martin C. Putna (co ho nechtěl jmenovat president Zeman) předvedl, že jeho jmenování opravdu nebylo OK, tím, že popsal plakáty na přednášku politologa Robejška: "ruský šváb".

Soudruzi

"odpamátkovali" rodný domek Petra Bezruče s tím, že "to zase až tak významný básník nebyl".

Církev

má dvě "zázračná" uzdravení po modlitbách k Matce Tereze, a tak ji může svatořečit. Tato pochybná osobnost už dostala (rovněž již silně pochybnou) Nobelovu cenu míru, takže se na celé kauze nic pokazit nedá.

Volební preferece

ČSSD předstihly volební preference ANO.

Norské ministerstvo

upozornilo zločineckou organizaci Barnevern, že ukradené děti cizinců nesmějí ztratit kontakt s rodnou zemí.

K soudu

jde vydání knihy "Základy Tauhídu", která mj. vyzývá muslimy, aby svrhli sekulární vlády a nastolili vládu islámu.

Žádné komentáře:

Okomentovat