pondělí 1. srpna 2016

Co uplynulý týden dal

Islám

Další atentát

proběhl v německém Ansbachu. bylo zraněno 12 lidí, čtvrtina vážně. Většímu rozsahu zabránili "nemultikulturní" pořadatelé, kteří pachatele nepustili do prostoru hudebního festivalu, kde by nálož, doplněná ostrými kovovými částicemi pro zvětšení účinku, nadělala daleko větší škody. Šlo o údajně neúspěšného žadatele o azyl z řad migrantů.
K dalšímu multikulůturnímu obohacení došlo ve vlaku mezi Hamburkem a Brémamy, kde "již tradičně" "psychicky narušený" muslim zaútočil na ženy kuchyňským nožem. Možná se mu nelíbilo jejich oblečení.

V Íránu

zničili cca 100 000 satelitních antén, často na udání "islámsky uvědomělých" sousedů. Satelity jsou jednou z mála cest, kterými se poddaní zrůdné islámské diktatury mohou dozvědět o tom, jak vypadá život v normálních zemích.

Turečtí islamisté

se snaží dostat zpět ty politiky a vojáky, kteří před jejich terorem uprchli do zahraničí. Na konci týdne také obklíčili základnu s jadernými zbraněmi NATO na tureckém území.

Další vlna atentátů

proběhla v Iráku. Obětí je nejméně třicet.

Šéf Al Kajdy

vyzval své souvěrce k unášení "zápaďanů", coby nepřátel islámu.

Brutální vraždu

provedli muslimští imigranti v kostele v Saint-Étienne-du-Rouvray u Rouenu v Normandii, kde podřezali v přítomnosti věřících 86 letého kněže přímo při mši. Ukazuje to názorně, jak "hluboce duchovní" muslimové jsou. Další věcí je, že si stovky útoků (z nichž až tento skončil takto neutajitelně) vykoledovaly křesťanské církve do značné míry samy tím, jak podporují migranty. Islámský stát se k činu přihlásil, podobně jako k dalším zmíněným atentátům.
Vražda vedla k novému zrušení plánované návštěvy presidenta Hollandeho (první zrušení bylo po atentátu v Nice).
Pražští muslimové atentát teatrálně odsoudili. Na webu v diskusích se ovšem "naši" muslimové vždy vyjadřovali k podobným událostem ve stylu "jen houšť a větší kapky", což konvenuje s jejich vírou.

V Mali

dopadli jednoho z velitelů islamistických tlup. Doufejme, že tam nejsou "civilizovaní" a naloží s ním tak, jak si zaslouží (= zlikvidují ho).

Ozývají se hlasy

pro deportaci radikálních a extrémistických islámských "duchovních".

Islamistický vůdce

Erdogan dále upevňuje svou moc. Je jedno, zda byl údajný puč čistě režimní provokací, nebo zda byl od samého počátku islamisty infiltrovaný, vše svědčí o tom, že represe proti zbytkům občanské společnosti v Tuecku byly připraveny předem (asi jako měli nacisté pro "kříšťálovou noc" předem připraveny konkrétní akce, dokonce i seznamy Židů, kteří budou "ubiti rozhněvaným lidem", a jen aktivovali tyto připravené aktivity jako "reakci" na atentát proti německému diplomatovi - pachatel atentátu navíc během německé okupace Francie záhadně zmizel, takže není jasné, z čí vůle tento čin spáchal).
Erdogan vyhrožuje civilizovaným státům a aktivuje své podpůrce mezi Turky, žijícími v zahraničí. Jejich reakce je asi stejná, jako reakce sudetských (a jiných extrateritoriálních) Němců na podporu Hitlera.

Je vyšetřován

první český občan, kter se chtěl přidat k islámskému státu. Problém je v tom, že Česko chalifát neuznává a bez prokázání konkrétních trestných činů alespoň ve stádiu přípravy se může snadno stát, že ho budou muset pustit a ještě ho odškodňovat za vazbu. Nebude možné na něj zpětně uplatnit ani níže zmíněnou novelu protiteroristické legislativy, protože ta v době jeho činu neplatila. Připomínám, že před cca rokem "extrémisté" od Okamury navrhli, aby podpora islámskému státu a snaha se k němu přidat byla trestná jako taková, a to explicitním zněním zákona, tj bez prostoru pro nějaké výklady a "právní názory" soudců. Kdyby to vládní koalice s částí opozice nesmetla, nemuseli jsme tento potenciální problém mít.

Imigrace

Imigranti

na srbsko-maďarské hranici zahájili hladovku.

Babiš

se nechal k nelibosti multikulturalistů slyšet, že nesouhlasí s přijímámním jakýchkoli uprchlíků. Pro Babiše jeko ministra financí je to jasné: ví, co to stojí. Pro Babiše jako politika je to taky jasné: jde mu o hlasy voličů.

AfD

chce pozastavit právo azylu pro muslimy, protože představují bezpečnostní riziko.

K dalšímu

multikulturnímu obohacení došlo v Rakousku, kde "uprchlík" znásilnil na hřbitově 79letou důchodkyni. Dokonce i známý sluníčkář JXD se dal číst, že o takové obohacování nestojí.

Ve Francii

(konečně) zvažují, že by zakázali stavbu mešit a zákaz jejich provozu, pokud jsou postaveny a provozovány za peníze ze zehraničí.

Slovenský premiér Fico

explicitně prohlásil, že migrace a terorismus spolu souvisejí.

Čtyři roky

vyfásli chycení převaděči ve Velké Británii. Obávám se, že je to jeden z výsledků Brexitu.

Obecné


Podpora

adopce dětí homosexuálním partnerem jejich biologického rodiče je téměř dvoutřetinová.

Na začátku týdne

předstihl v průzkumech Trump Clintonovou, na konci týdne tomu bylo naopak.
Sanders, přes důkazy špinavé hry ze strany štábu Clintonové proti němu i jeho kampani, nakonec masochisticky její kandidaturu podpořil.
Mnozí komentátoři upozorňují na fakt, že rétorika štvavých článků proti Trumpovi je velmi podobná té, která byla vedena proti R. Reaganovi. Přitom to byl jednen z nejlepších presidentů USA po druhé světové válce a vítěz války studené.

Na jižní Moravě

běží epidemie virové hepatitidy typu A. Bát se nemusejí očkovaní nebo ti, kdo tuto nemoc již prodělali (protože zanechává imunitu na zbytek života). Vzhledem ke dlouhé inkubační době bude asi ještě nějakou dobu trvat, než se podaří najít společnou příčinu infekcí, která vedla nějakých 6 týdnů před propuknutím choroby (s nejistotou několika týdnů oběma směry) k nakažení postižených. Dalším problémem je, že toto onemocnění "rádo" probíhá skrytě, kdy dojde jen ke změně hodnot některých laboratorních testů, takže řada nemocných si nemusí být tohoto faktu vědoma (nicméně jsou po určitou dobu infekční a jimi naklažený nešťastník může být následně klidně žlutý jak citrón.
Možná ještě jedna praktická rada: Nejste-li si jisti, jestli nezačínáte žloutnout, překápněte moč ve zkumavce nebo jiné vhodné nádobce (třeba "zkumavkoidní" sklenička od léků) jodovou tinkturou, Jodisolem, Betadinou nbo něčím podobným. Jen zakroužit, ale nemíchat (jako 007). Pokud už čůráte bilirubin, tak se na hranici jodu a moče udělá zelený prstenec (bilirubin je ve vodném roztoku, tedy i v moči, žlutý až oranžový a v moči dobře vidět není, jód ho ale přemění na modrozelený biliverdin, který s nažloutlou močí i roztokem jódu dobře barevně konstrastuje).

Zdravotníci

se snaží prolobovat úpravu zákonů, umožňující "lepší stíhání léčitelů". To si vyžaduje extra post, možná ho dám dohromady.

Prvního mikrocefala

způsobeného virem zika mají ve Španělsku.
V souvislosti se šířením zika viru blekotají ekologové ohledně "globálního oteplování", nicméně hlavní díl "másla na hlavě" mají oni tím, že prořvali v minulém století zákaz používání DDT.

Narůstá odpor

proti omezování legálních zbraní, které chtějí prosadit příznivci islámských teroristů v rámci EU. Dokonce i mezi politiky.

V Polsku zjistili,

že 2/3 katolických kněží nedodržují celibát a řada z nich má i potomky (u nás jsou i řeholníci s milenkami a dětmi). Jedinou starostí cirkve je, aby ti po svých otcích nedědili (protože dědicem majetku kněží je církev). Ukazuje to jasně, že celibát je ryze materiální, nikoli duchovní, záležitost.

Má se zpřísnit

protiteroristická legislativa. Ďábel spočívá v detailech, a ty detaily jsou v tom smyslu, že bude možno stíhat i "nežádoucí" informace o proběhlých teroristických aktech.

Prý jsme prodávali

zbraně do Sýrie.
Problém vidím v tom, že v důsledku hanebného zákazu prodeje zbraní není možné prodávat zbraně a munici přímo tamní legální vládě, ale musí se tak činit přes prostředníky, kteří způsobí, že se část zbraní dostane i k opozičním islamistům. Kdyby tohoto zákazu nebylo, tak už by dávno legální vláda v Sýrii zvítězila nad islamistickými hordami a vraždění by bylo u konce.

Podpora

Merkelové a bruselských politiků je u české veřejnosti něco nad deset procent.

Další dětský tábor

postihla nemoc z potravin. Ukázalo se, že jde o otravu toxiny Staphylococcus aureus. Tato bakterie vyvolává hnisavé záněty (i na kůži) a může produkovat toxin, který má účinky vyvolávající velmi silné zvracení a průjmy. Toxin vydrží krátké tepelné opracování, které samotné bakterie spolehlivě usmrtí. Pravděpodobně došlo k infikování "vhodné" potraviny, která pak několik hodin byla při pokojové (nebo vyšší) teplotě. To stačí k pomnožení bakterie a masové produkci toxinu. Zdrojem může být kuchař nebo pomocná síla se záděrou nebo jiným poraněním kůže na rukou (i velmi nenápadným).

Poslanci

z naší pposlanecké sněmovny založili platformu proti multikulturalismu.
Někteří jásají, že se myšlenky boje proti islamismu chápou vedle a snad i na místo "extrémistů" "kompetentní" lidé. Já to vidím tak, žer "kompetentní" poslanci chtějí být znovu zvoleni a proto vytáhli "populistickou" kartu. Nevěřil bych jim, po předchozích zkušenostech s profesionálními politiky, ani nos mezi očima, natož že půjdou opravdu po krku džihádistům a jiné zločinecké svoloči.

Rusko

se přidalo k čínským námořním manévrům v blízkosti sporných vod v Jihočínském moři. Výsledek podpory Ukrajiny a dalších aktivit současné kamarily ve vedení EU a USA.

Clintonová hajluje!

Podívejte se zde, než to propadne do zapomenutí. Za takové gesto by u nás politik (nebo sportovec) odlétl ze scény jak holubička!
Navíc, teď už "ohne sranda", ukazuje odtaženým palcem a malíčkem "ruku Fatimy", což je islámistický symbol, vážící se k Mohamedovi a jeho rodině. Tedy, pokud nemá artritidu takového rázu, že nemá prsty pod kontrolou.

Byla zadržena

prostitutka, která věděla, že je HIV pozitivní a dále provozovala nechráněný sex se zákazníky. Vystupovala jako "Niky69" (tohle navíc ještě policisté v původní zprávě pro veřejnost zkomolili na "Viky69").

Policejní experti

kritizují bezpečnost "potvrzovacích zpráv" mobilem pro internetové bankovnioctví a jiné podobné služby. Opět je to spíše na samostatný post.

Parašutista

skočil bez padáku z více než 7,5 km do sítě. Předchozí rekord překonal o více než 7 km (tehdy šlo o skok z půl km).
V této souvislosti je třeba konstatovat, že rychlost těla se ve vzduchu po něco přes sto metrů pádu ustálí, protože se vyrovná odpor vzduchu a gravitační zrychlení, a pak padá tělo prakticky konstantní rychlostí (ve vakuu by to bylo něco jiného). Problém těch 7 km volného pádu navíc tedy není ve vyšší rychlosti dopadu do sítě, ale v "trefení se" do ní z větší vzdálenosti.

Šéf zahraničního hradního odboru

vyvolal hněv multikulturalistů prohlášením, že na infekci radikálním islámem je potřeba radikální léčba. Multikulturalisté vyjí vzteky i nad jeho konstatováním, že kdo neuznává rovnost občanů před zákonem bez ohledu na pohlaví, sexuální orientaci, náboženské vyznání nebo politické preference, do Evropy nepatří.

1 komentář:

  1. Snad jen...: Asi by mne nenapadlo označit JXD jako sluníčkáře.

    OdpovědětVymazat