pondělí 12. září 2016

Co uplynulý týden dal

Islám

Džihádistu,

který plánoval zavraždění policisty uříznutím hlavy, zajistili v Austrálii.

Atentáty

pomocí výbušnin provedla syrská opozice v oblastech kontrolovaných vládními silami.

Podobné výbuchy,

zaměřené proti vládním silám, provedli islamisté i v Kábulu.

Na Korsice

došlo ke střetu, v němž místní občanky bránily ve vstupu do školky ženám v islámském oděvu.
Místní soud také potvrdil platnost zákona o zákazu burkin.

Chalifátníci

zakázali burky, protože se pod nimi mohou skrývat atentátníci.

Islámistický komisař OSN

blekotal nesmysly proti Zemanovi, Wildersovi, Ficovi a Trumpovi.
Jeho blekty odmítl dokonce i jinak vysoce konformní Zaorálek.

Radikálního islámistického "duchovního",

imáma Andjema Choudaryho se podařilo po 20 letech zdržování proislámistickými silami usvědčit z trestné činnosti a odsoudit na 5,5 roku vězení. Pokud by bylo nutno se takto párat s každým islámským teroristou a extrémistou, tak neexistuje šance před nimi občany ochránit.
V Německu pobdobně soudí obecně znáného saláfistu z Düsseldorfu, Stevena Laueho.

Dva fyzikové

zpochybnili verzi o zničení Twin Towers letadly. Jejich práce je blábol (o problematice konspirací kolem 11. 9. jsem se zmiňoval ve včerejším výročním článku).
Skoro k výročí atentátu se podařilo prosadit v Kongresu zákon, umožňující stíhat Saúdy za tento atentát. Obama je proti, což u muslima nijak nepřekvapuje.

Ministr Herman

zase útok připomenul blábolem o tom, že útok nebyl střetem civilizací, ale civilizace s barbarstvím (troufnu si odhadnout, že to nemyslel tak, že je islám barbarství).

Slovenské ministerstvo vnitra

přiznalo, že v zemi přibývá útoků na muslimky. Prostě lidé už mají po krk té zrůdné a agresívní ideologie, maskované za náboženství, a při hovadské nečinnosti státních orgánů se začínají o svou bezpečnost starat sami.

Chalifát

vydal nový časopis a hned v prvním čísle vyzval k masakrování občanů Austrálie.
Dvaadvacetiletý muslim následně pobodal v parku devětapadesátiletého muže a útočil i na policisty. Údajně se inspiroval džihádisty z chalifátu, tedy možná i touto výzvou.

Provalilo se,

že nejen Jasir Arafat, ale i Mahmúd Abbás byl špionem KGB.

Imigrace


Severní Porýní Vestfálsko

ukončilo spolupráci s islámistickou organizací Ditib. Využili komix, oslavující "mučednickou" smrt. IMHO se politici začínají třepat o svá místa.

V Rakousku

se podařilo zadržet pětici útočníků z Afghánistanu (imigranti, žádající mo azyl), kteří sexuálně atakovali dívky.

Novozélandský premiér

se nechal slyšet, že migranty jeho stát potřebuje, protože místní lidé jsou líní a fetují. Tak nějak se nepodíval na statistiky, jak "pilní" jsou imigranti, z nichž se daří zaměstnat promilové počty.

V Calais

vyroste čtyřmetrový plot proti imigrantům, atakujícícm vozidla, jedoucí eurotunelem do Velké Británie.

Ve Francii

odvrátili několik připravovaných atentátů, které měly být provedeny láhvemi s propan - butanem, ukrytými v zaparkovaném autě. Na přípravě těchto naštěstí zmařených akcí se podíleli imigranti z islámských zemí.
Při té příležitosti zrekapitulovali, že od začátku roku bylo pro spojení s terorismem zatčeno 300 lidí.
Pro přípravu teroristického útoku byl zatčen i nezletilý chlapec.

Německým novinářům

se podařilo prokázat, že někteří v "uprchlíků", žijící v Německu na sociálních dávkách, jezdí "na dovolenou" do zemí, z nichž "uprchli".

Obecné

Severní Korea

provedla úspěšné testy balistických raket a jaderné nálože, převyšující výbušnou sílu bomby v Hirošimě.

Merkelová

se vzpamatovává z volebního propadu v Meklembursku.
Začíná se rozkližovat i její rodná strana. Do voleb se může rozpadnout léta zavedený tandem CDU - CSU.

Vláda

schválila zastropování důchodového věku na 65 let.

V pivnici u Poutníka

v Brně došlo nejprve k vyhození Hollana a Stropnického (mladších, oba ekologičtí extrémisté). Následně, protože Hollan ohlásil na další den "vyříkání si" v této hospodě, ji majitel zcela rozumně zavřel.

Babiš

navštívil památník v Letech. Sebranku, která ho atakovala, perfektně charakterizuje jeho prohlášení: "Větu o táboře v Letech jsem neřekl, ale omlouvám se za ni".
Podrobný rozbor od profesiopnálního historika byl publikován ZDE.

Podařilo se zablokovat

projednávání fašistického "protikuřáckého" zákona ve zrychleném režimu.

IUCN

vyzvala Česko k "nápravě péče o Šumavu". Nelíbí se jí "malý rozsah" bezzásahových zón. IMHO jediné rozumné řešení bude zlikvidovat statut národního parku a začít tam naprosto normálně fungovat.

Epidemie virové hepatitidy A

na Jižní Moravě je údajně "pod kontrolou", ale nekončí.

Poslanci 7. 9. 2016

prolomili domovní svobodu, kterou takto formálně zákonem neprolomili ani komunisté. Toto datum je tedy přelomové, protože můžeme s klidem (a zcela po pravdě) říkat, že v oblasti tohoto lidského práva bylo za Husáka líp.

Soudružka Marxová

navrhla až podivuhodně racionální opatření: Pobírači sociálních dávek by měli pracovat ve veřejném sektoru a za to by měli vyšší dávky než ti, co by se takto neangažovali.

Na Broumovsku

se podařilo prokázat narození dvou vlčích mláďat.

Útočnice

ve smíchopvském Tescu byla údajně příčetná a může být souzena. Je otázka, nakolik tento posudek ovlivnily pocity kolegiality vůči psychiatrům, kteří ji bezprostředně před vražděním propustili.

V Kladně

zakázali reklamní stojan TOPky pro nebezpečí teroristického útoku. Je otázka, zda je to jen proto, že stojan v totmto konkrétním uspořádání umožňuje umístění i dosti velké bomby, nebo pro proislámskou orientaci jejích poslanců.

V Rakousku

se zjistilo, že obálky pro korespondenční hlasování špatně lepí, takže kdokoli může vyměnit jejich obsah. Tohle byl jeden z problémů i při minulém kole, které zrušil soud. Možná tedy bude druhé kolo voleb ještě odloženo (podle posledních zpráv ano, na prosinec).

Pražští soudruzi

si vymysleli havárii vodovodu před saúdskou ambasádou, aby mohli zhatit demonstraci konvičkovců. To se jim nakonec nepodařilo, ale demonstraci předčasně ukončili, což zřejmě bude mít soudní dohru.

Rodiče

našli sami děti, které jim unesl pedofilní úchyl. Pomohl jim "dopis na rozloučenou", které starší z dětí formulovalo tak, že v něm byly nápovědy, že jsou vězněny a kde asi. Policie "pomáhat a chránit" v podstatě odmítla, dokud nebylo vězení dětí nalezeno. A ještě někteří blbové blekotají, že takový způsob pátrání (včetně zapojení přátel na sociálních sítích) by měl být zakázán.
Alespoň že státní orgány zapracovaly v tom, že šel únosce do basy!

Al Džazíra

blekotala o "segregaci romských dětí v českých školách". Inu, až to bude blekotat nějaký sluníčkář, tak je třeba ho pranýřovat za hlásání názorů této teroristické organizace.

Facebook

cenzuroval ikonickou fotografii nahého vietnamského děvčátka, prchajícího před napalmem. Po obrovské vlně celosvětového odporu ji "pustil".
Tato epizoda jasně ukazuje, co jsou ti cenzoři na FB a jiných sítích zač.

Clintonová

se nechala slyšet, že polovina z těch, co podporují Trumpa, jsou "ubožáci". Obávám se, že na ty, co podporují Clintonovou by takováto charakteristika, coby málo "peprná", nestačila.

V "resociačním středisku"

v Galantě mají problém: Násilný sex jednoho z "resocializátorů" se 14letou dívkou, která byla odebrána od rodiny (lze to interpretovat i tak, že nyní víme, proč). Samotný ústav blekotá stejně jako barnevernetníci. Policie a další státní instutuce na případ kálely z vysoka, dokud se do kauzy nevložila poslankyně parlamentu.

Žádné komentáře:

Okomentovat