čtvrtek 8. září 2016

Ten, kdo nás chce zabít až zítra je "hodný"?

Pan Veselý na Britských Listech vypěnil na MF Dnes kvůli "šíření nepodložené a nebezpečné desinformace". Jak to tedy je?

Realita

Článek na MF Dnes konstatuje výroky imáma Samera Shehadeha o tom, že muslimové mají v plánu zavést "právo" šaríja.
Pokud kdokoli systematicky sleduje islámskou scénu, lidi na ní a její ideologické zázemí, tak se naprosto žádné překvapení nekoná. Muslimové mají v programu všude na světě, kde se dostanou k moci, zavádět prvky šaríje do místního právního a politického uspořádání s tím, že "ideálním stavem", k němuž hodlají po nějakém "přechodném období" společnost dotlačit, je šaríja "v plném rozsahu", jak je realizována např. na území obsazených Talíbanem nebo na území chalifátu.
Na uvedeném faktu není nic divného. Muslimové toto mají v plánu od Mohameda a v islámu neexistuje žádná autorita, která by byla kompetentní tento plán změnit nebo dokonce zrušit. Jediné nové je oficiální konstatování uvedeného dávno známého faktu mainstreamovým médiem, protože dosud se islamistům a jejich spojencům dařilo uvedený plán oficiálně utajovat a ty, kdo na něj upozorňovali, opatřovat nálepkou "neseriozních extrémistů".

Situace u nás

Pan Veselý staví typického "strawmana", když se snaží autorovi či jím vyslýchané osobě přiřknout záměr zavádět šaríju v Česku nyní - "Když je u nás nějakých 10 - 20 tisíc muslimů". Toto
  1. Není tak úplně pravda, muslimové se snaží, aby "jich bylo oficiálně méně", reálné počty se mohou pohybovat kolem 40 tisíc.
  2. Nechtějí to hned, ale je to jejich dlouhodobý zámer, jakmile se dostanou na takové zastoupení v populaci, že budou moci něco podobného (třeba po částech) prosazovat.
V současné době jsou muslimové u nás ve fázi infiltrování společnosti, kdy se snaží vytvářet dojem slušných občanů, nevytvářejících žádné konflikty, což je opět součástí jejich strategie džihádu, definované už za Mohamedových časů. Jejich projevy i oficiální prohlášení jsou naprosto irelevantní vůči tomu, že mají náboženskou povinnost, jakmile jich bude ve společnosti více, prvky islamismu (včetně šaríje) začít prosazovat. Jak to ostatně činí v řadě starých zemí EU, kde se na vyšší zastoupení v populaci, ať už imigrací nebo natalitou (nejčastěji kombinací obojího) dostali.
Nicméně už dnes mají i u nás vyřvanou výjimku ze zákona o ochraně zvířat před týráním a provozují odpornou a zrůdně mučivou halal porážku.

Jak proti tomu zakročit?

Pan Veselý prohlašuje autoritativním způsobem, že pokud chtějí muslimové zavádět islamistické soudy podle šaríje, tak je to "záležitost odborníků z bezpečnostních služeb".
Uvedené je, pochopitelně, naprostá idiocie, popírající základní principy demokracie. Bezpečnostní služby patří k exekutivě státu a není na nich, aby řešily zavádění takových či makových zákonů. To je záležitostí zastupitelských sborů, konkrétně u nás Poslanecké sněmovny a Senátu Parlamentu ČR. Tyto orgány v demokracii vytvářejí politická zadání pro exekutivu, která exekutiva přeměňuje na své konkrétní aktivity.
Pokud politické zadání není, tak je exekutiva více-méně bezmocná. To samé v případě, když zastupitelstvo kolaboruje s totalitní mocí, deroucí se do čela státu. Toto se, konec konců, ukázalo i v souvislosti s atentátem 11. 9., kdy bezpečnostní složky USA byly informovány minimálně o tom, že se chystá nějaká "velká akce", ale z důvodu prolezení americké politické třídy rakovinou multiukulturalismu a politické korektnosti neměly možnost vyšetřovat, co se konkrétně chystá, a zasáhnout už teprve ne.
Na webu Válka.cz je nyní vystaven článek o tom, jak se nacisté kvůli nejednoznačné situaci v zastupitelských orgánech prodrali v Německu k moci "Převzetí moci nacisty v Německu (1930-1934)". Naprosto stejným způsobem se mohou prodrat k moci i islamisté, pokud nebude v zastupitelských sborech dostatek lidí, schopných a ochotných je zastavit. Což, pochopitelně, závisí na tom, zda občané budou mít k dispozici jasné a pravdivé informace o skutečných zámerech islamistů. A celý Veselého pamflet je zaměřen na legalizaci utajování islámistického nebezpečí před občany, asi jako sdělovací prostředky Výmarské republiky utajovaly skutečné záměry NSDAP (a zpochybňovaly to, co se o nich dostalo na veřejnost).
Jinými slovy, podmínkou řešení situace je necenzurované informování populace o problému, aby občané mohli dát jednoznačné zadání příslušným politickým orgánům (třeba i vítězstvím "extrémistů" ve volbách), aby se tento problém řešil.

Vypěnění pana Veselého je tedy názorným důkazem toho, že nechce, aby se tato situace řešila, a zejména v situaci, kdy řešení je, v souvislosti s dosud malým počtem muslimů v naší společnosti, relativně snadné a jednoduché. Prostě ten, kdo nás chce vraždit až někdy později, je podle něho "hodný".

Žádné komentáře:

Okomentovat