úterý 20. září 2016

Co uplynulý týden dal

Islám

Norská kadeřnice

dostala pokutu za to, že odmítla "obsloužit" muslimku v hidžábu.
Takto to vyzní velice "rasisticky". Problém je ovšem v tom, že by musela v takovém případě vyhnat z provozovny všechny muže a další osoby, které dle islámistické šaríje nesmějí muslimce na vlasy pohlédnout, a tím by přišla jak o okamžité zákazníky, tak by asi někteří k ní už nepřišli.
Obdobně byl obžalován i německý restauratér, který chtěl po muslimce, aby odložila nikáb (se zakrytým ksichtem se taky dost těžko dá jíst, že?). Byl zasypán urážkami, žena odešla a podala na něj oznámení. Restaurace navíc nepodáva halal jídla, takže náboženská fanatička by tam stejně neměla co konzumovat. Celé to tudíž vypadá na provokaci. "Rasistická" restaurace je kosmopolitní a zaměstnává vedle evropanů i afričany a asijce více národností.

V Sýrii

bylo sjednáno příměří, které ovšem koncem týdne islámistické síly narušily.

Podařilo se zlikvidovat

mluvčího chalifátu abú Muhammada Adnáního.

Syřané

byli donuceni sestřelit izraelské letouny, které na ně útočily, aby tím pomohly islamistům z chalifátu.

Ke "svátku oběti"

v chalifátu jatečním způsobem podeřezali blíže neurčené množství zajatců (podle některých zdrojů deset). Současně se cílem muslimského podřezávání stala zvířata (hlavně ovce) v Rakousku a v Česku. Tedy v méně islamizovaných zemích, kde se občané ještě nebojí proti těmto zrůdnostem protestovat.

Česko

pošle do Iráku lékaře a sestry, aby "bojovali proti chalifátu". IMHO stejná váha munice legální vládě by měla větší význam.

Podařilo se vybombardovat

chalifátnickou továrnu na chemické zbraně. IMHO je ještě důležitější, že se zřejmě podařilo zabít alespoň část personálu. Ten má pro takovou výrobu vyšší hodnotu než samotné zařízení.

Ve Francii

zatkli už třetího teenagera zradikalizovaného chalifátem.

Islámští fanatici

hodlají zakázat prodej a konzumaci alkoholu na ostrově Bali (většinově nemuslimský ostrov v jinak islámistické Indonésii). Pravděpodobně to povede ke zhorucení turismu (australané, kteří tvoří jeho páteř se už dali slyšet, že se přeorientují na jiné destinace) a tím i ekonomiky ostrova (který jako nemuslimský prosperuje ekonomicky daleko více než islámistické části země).

Sebevražedný útočník

se odpálil v pákistánské mešitě.

Perfektní joke

se podařil islámským teroristům: Chtěli si pořídit selfie před akcí a s bombami. Použili ovšem mobil, který byl připojen na jejich odpalovací zařízení ...

Odpůrci islámu

demonstrovali na Václavském náměstí.
Soudruhům se nelíbilo skandování "Smrt Aláhovi", protože zastávají fikci, že Aláh je totožný s křesťanským bohem. Dle konzervativní teologie (lidé kolem Protiproudu) zcela jistě nikoli, takže Aláh je v podstatě synonymum pro ďábla. Z hlediska ateismu je to jasné: JHWH, křesťanský bůh a Aláh jsou konstrukty na stejné bázi, novější navíc ovlivněné těmi předchozími. O jejich totožnosti nemůže být řeč. Přičemž islám, uctívající absolutní zlo, má spíš blíže k extrémním satanistickým sektám než ke křesťanství.

Somálsko

Islamisté spáchali útok na tamní armídu a zabili generála spolu se sedmi vojáky.

Imigrace


Ve Francii

obvinili tři ženy z vazeb na teroristy, kteří se pokusili minulý týden o útoky s použitím propan-butanových lahví jako bomb.

V Maďarsku

byl "rasisticky", jak jinak, zadržen turecký žadatel o azyl, který se pokusil znásilnit 12 letou dívku (podle šaríje je ovšem jeho počínání zcela OK).

V Německu

se podařilo zadržet tři potenciální teroristy ze Sýrie. Minimálně jeden z nich prošel v chalifátu výcvikem na teroristu.

Rakouský kardinál

Christoph Schönborn se nechal slyšet, za jekotu sluníčkářů, že muslimové chystají dobytí Evropy a vymýcení křesťanství. Pochopitelněm, neřekl nic jiného, než to, co tvrdí islámské autority a co "zlí fašisté a xenofobové" citují již léta.

Německo

zveřejnilo komunikaci teroristů od Würzburgu a Ansbachu s jejich "řídícím orgánem" z chalifátu. Jeden z nich imigroval do Německa loni, druhý předloni ("mezi imigranty žádní teroristé nejsou", tvrdí imr vére sluníčkáři).
Ukázky komunikace jsou ZDE.
IMHO ukazují názorně, že osoba, přesvědčená, že po takovém činu odlétne do ráje, bude vždy a za všech okolností představovat riziko.

Regulérní bitky

mezi "žadateli o azyl" a místními občany, kteří jejcih teror již přestali tolerovat, se strhly v Budyšíně a Linci.

V Rakousku

bylo oficiálně deklarováno, že imigrant na podpoře dostane víc, než kolik činí důchod rakouského farmáře (u nás by byl nepoměr mezi částkami pro imigranty a příjmem obyvatel, kteří na ně vydělávají, ještě větší).

Obecné

Dominují a dominovat ještě více budou americké volby. Rozruch vzbudil kolaps Clintonové, který se stal na veřejnosti a byl důvodem třídenního přerušení kampaně. V té souvislosti se posílily zvěsti, že Clintonová používá dvojnici, protože sama by fyzickou námahu, spojenou s volbami, nezvládla.
Ukazuje se také, že Trumpa volí především dělníci a drobní podnikatelé (tedy ti, kteří vytvářejí příjmy USA), zatímco Clintonovou především příjemci sociálních dávek a velké firmy (které outsourcují mimo USA, takže od nich neplynou do státní kasy žádné nebo jen velmi malé příjmy).
Později se provalilo, že Clintonová "zatloukla" už během primárek závažné zdravotní problémy, z nichž některé byly řešeny operací.

Gynekologové

prokázali nejstarší porod císařským řezem, který matka přežila. "Porodila" tak Beatrix Bourbonská, druhá manželka Jana Lucemburského r. 1337 syna Václava. Porod přežila, žila dále 48 let, ale děti už neměla.

Němečtí sluníčkáři

zapálili auto předsedkyně AfD. Podobnost se řáděním islámských hord v řadě západoevropských měst je čistě náhodná, že?

V Rakousku

museli odložit druhé kolo presidentských voleb, protože obálky pro korespondenční hlasování nelepí (což je problém, protože pak může kdokoli hlasovací lístky vyměnit, což se nejspíš i stalo ve zrušeném druhém kole). O problému se vědělo dlouhodobě dopředu. Spekuluje se o snaze druhé kolo oddálit a na nepohodlného Hofera "něco najít", spekuluje se i o tom, jakou pěknou povídku by na toto téma napsal Jaroslav Hašek.
Hofer posléze jednal na Hradě s presidentem Zemanem a vyšla z toho idea posílení skupiny V4 o Rakousko, tedy v podstatě jakési měkké obnovení Podunajské monarchie.
Vstup Rakouska do V4 podpořil explicitně šéf rakouských Svobodných.

Jižní Korea

zveřejnila plán totální destrukce Pchjongjangu klasickými výbušnými střelami v případě, že by Severní Korea použila jaderné zbraně.

Novela zákona,

která by umožnila homosexuálům adoptovat biologického potomka svého patnera (partnerky) se odkládá na příští rok. IMHO přesně toto je téma na referendum.

Pokračuje kontraverze

kolem unesených dětí, které si museli rodiče z důvodu nečinnosti a neschopnosti policie najít sami.

Lucemburský ministr

se vyjádřil ve smyslu, že by mělo být vyloučeno z EU Maďarsko, protože "by střílelo na hranicích uprchlíky". Pak se ozvaly hlasy, že by mělo být vyloučeno naopak Lucembursko, protože umožňuje řadě firem obcházet EUnijní daňové zákony.

Boje na Ukrajině

pokračují, v posledním střetu byli tři mrtví a patnáct zraněných.

Klára Samková

vydala knihu "Proč islám nesmí do Česka". Křest měla v úterý 13. 9. v Praze. Ultralevicový aktivista Čulík tuto knihu odsoudil již 12. 9. a na autorku ihned podal trestní oznámení, IMHO aniž měl jakoukoli možnost se s textem knihy seznámit.
Kniha navíc prakticky jen cituje to, co o sobě muslimové veřejně říkají sami, a pouze to konfrontuje s platnými zákony.

Na Plzeňsku

byla objevena u nás vzácná houba Psivka Ravenelova (vzdálená příbuzná naší domácí Hadovky smrduté), zavlečená ze Severní Ameriky.

Juncker

opět inkoherentně blekotal, aniž by byl s to reflektovat svůj (a svých ideových souputníků) podíl viny na brexitu.
V rozhovoru pro list Liberatión posléze prohlásil, že nemá potíže s alkoholem, ale s rovnováhou. Pak ovšem salát k obědu zapil čtyřmi sklenkami šumivého vína.

Policie

opět odložila případ Anety Rodové, která měla spáchat sebevraždu tím, že si 14 krát probodla hrudník, z toho 3 krát zasáhla srdce. Sebevraždě byl údajně přítomen její expřítel, egyptský muslim. Při první pitvě se "záhadně" ztratilo srdce a v protokolech z ní není uvedeno, co s ním kdo udělal. Při revizi těla se prokázalo, že hladiny alkoholu a kokainu v jejím organismu neodpovídají oficiální hypotéze toxické psychózy.
Celá kauza poněkud připomíná vtip z mých "mládežnických" let: Na americkém Jihu se najde mrtvola černocha (tehdy ještě afroameričané neexistovali) prostřílená čtyřiceti střelnými ranami tří různýých ráží. "Tak odporný případ sebevraždy jsem dosud neviděl," komentoval nález přivolaný šerif.
V reálné historii našeho soudnictví ovšem figuruje "sebevrah", který upevnil nůž na stěnu sklepní kóje, několikrát na něj naběhl zády, z toho vícekrát zasáhl srdce, potom nůž uklidil (tak, že se ho nepodařilo najít) a v kóji se v klidu oběsil.
Aby bylo jasné: Manžel známé si probodl hrudník jednou ranou nožem z domácnosti (chronické manželské neshody v kombinaci s alkoholem), propíchl si srdce a zemřel. Jeho paní, ač na noži nebyly její otisky, na jejích šatech jeho krev atd. strávila několik měsíců ve vyšetřovací vazbě a další cca dva roky trvalo tahání po soudech, než byla osvobozena. Nebyla ovšem muslimka.

President Zeman

dal interview deníku Guardian. Byl komentován ve stylu, že je daleko horší než Wilders, Orbán nebo LePenová. Pro nás zcela jistě pocta, ačkoli tak to asi myšleno nebylo.

Samsung

má problém. Jeho chytré mobily občas explodují. Problém "vyřešil" softwarovou aktualizací, která zabrání nabít baterii nad 60 % její kapacity. Pak ovšem výrobek nevydrží bez nabití ani celý den.

Brno

mělo několik dnů vodu pitnou jen po převaření. Finanční kompenzaci vodárny, z poloviny vlastněné zahraniční firmou, odmítají.

V Tanzanii

byl opravdu nalezen úlomek malajsijského letadla, ztraceného loni. Na úlomku jsou stopy ohně.

Letošní léto

nesvědší houbařům, ale mělo by přinést nadprůměrné víno i jablka a švestky.

Světlo od polských skleníků,

které vadilo hlavně ekologistům na Liberecku, bude vyřešeno stmívacími roletami. Lidé v okolí si naopak noční osvětlení zdarma pochvalovali.

V pátek

proběhl v Bratislavě summit EU. Její vedení zde verbálně začalo hlásat to, co přesdstavitelé V4 už před dvěma lety, na začátku uprchlické tsunami. Je ovšem otázka, da budou následovat i činy.
Každý kuřík vám řekne, že kouření škodí zdraví. Ovšem, toto vědomí ho nijak nedonutí k tomu, aby kouřit přestal.
Představy Junckera o dalším směřování EU byly na summitu diplomaticky leč velmi rázně odmítnuty.

Soud EU

provedl jedno ze svých rozumných rozhodnutí: Poskytovatel wi-fi připojení neručí za jeho zneužití.

Virus Zika

byl prokázán již u dvaceti obyvatel Česka. Skutečná prevalence patrně bude výrazně vyšší, protože nákaza probíhá u většina lidí bez nějakých zvláštních příznaků či zcela bezpříznakově.

Hnusný rasismus

se objevil v příspěvcích pod článkem o odsouzení 22 letého Roma, který desítky dívek (minimálně) donutil fotogtrafovat se nahé nebo s obnaženými intimními partiemi, přičemž některým z nich vydíráním způsobil dlouhodobé psychické potíže. Při zákonem stanoveném rozpětí trestu 5 - 12 let nepodmíněně dostal tři roky podmíněně a peněžitý trest, který buď bez problémů uhradí z toho, co (patrně) vydělal prodejem těch fotek, nebo bude nemajetný a peníze nedostupné. Poté byla diskuse smazána ...

V Belgii

podstoupil euthanásii první dětský pacient, trpící nevyléčitelnou chorobou, vyvolávající silný dyskomfort.

V Německu

byla desetitisícová demonstrace proti "volnému obchodu" s Kanadou a USA, která by znamenala mj. příval naprosto nekvalitních potravin na trhy zemí EU.

Ve Francii

ekologisté zakázali plastové nádobí na jedno použití od roku 2020. Dá se očekávat, že to jednak zvedne ceny zboží na řadě stánků, řada bude muset skončit (protože nebudou mít zabezpečeno mytí) a vzroste i riziko přenosu nákaz.

V New Yorku

došlo k explozi s desítkami zraněných při výbuchu bomby z Papinova hrnce. Byla nalezena i další podobná zařízení. Přestože modus operandi zcela jednoznbačně ukazuje na islámský teror (viz akce bratří Carnajevů), všichni činovníci politkorektně popírají, že by šlo o islámský terorismus. Jedinou světlou stránkou je fakt, že takovéto incidenty nahrávají Trumpovi a potápějí Clintonovou.

Merkelová

dostala výprask i v Berlíně. Skončila jako druhá, ale nebude mít s vítěznou SPD na utvoření tradiční koalice. Významnou silou se stali Zelení a Linke (jedny z nich bude stávající koalice potřebovat). AfD skončila pátá, za ní se probojovali ještě Svobodní s blízkým programem. Vypadli Piráti.

3 komentáře:

  1. Plán Jižní Korei je pochopitelně totální nesmysl. Ze WWII víme, že ekv. 1 TNT má reálný destruktivní radiu 20 m vůči budovám. A vzhledem k ceně takových balistických raket jich má JK k dispozici pro útok na PJ tak 500 maxiámálně. Může tedy zníčit oblast 1 km*1 km, nikoliv celé město.

    OdpovědětVymazat
  2. dokonce ty jejich balistiky obsahují jen necelých 300 kg HBX-6,z nichž část energie odnesou střepiny, takže reálný TNT ekvivalent je necelých 400 kg, kde je očekávatelný radius exploze pro zničení běžných staveb tak 15 m, tj. kruh 30×30 m a ty střely jsou nové, takže jich mají zatím třeba jen 300, takže jsou schopni zničit reálně kus 0,5 km*0,5 km.....

    Prostě balistikama to nejde, museli by udělat bomardovací kampaň a ta je příliš pomalá.

    OdpovědětVymazat
  3. excelentní uakázka efektů bomb na rodinné domky je série Blitz Street, zde např. od 38. minuty exploze ekv. 250 kg TNT https://www.youtube.com/watch?v=L0v2Uq8z7aI

    Ačkoliv impozantní, obvykle neschopné ty baráky zbourat.

    OdpovědětVymazat