pondělí 9. ledna 2017

Co uplynulý týden dal

Islám

Analýza obětí

atentátu islamistů v Turecku ukázala, že většina z nich byly turisté z neislámských zemí. Navíc islám zakazuje chození do zábavních podniků (kde je hudba, tanec apod), takže to dělají jen "špatní muslimové". To až někdo zase začně blekotat o tom, že islamisté vlastně nejsou muslimové, protože "vraždí i muslimy".
K útoku se přihlásil chalifát (islámský stát), který "nemá naprosto nic společného s islámem".

Atentát v Bagdádu

si vyžádal přes třicet obětí. Pachatelem byl, pochopitelně, muslim s vazbami na chalifát.

Francouz,

který šel bojovat za chalifátníky, dostal deset let. Dobře mu tak.

Indonésie

zastavila rozvíjející se spolupráci s Austrálií (mj. na boji proti terorismu) za "urážku státní filosofie". Indonésie je islámská země a kromě islámu tam žádnou státní filosofii nemají.

Teroristé

provedli útok ve města Džabla (Sýrie), kde žijí alávité z jejichž komunity pochází president Asad.

Al Kajda

se hádá s chalifátníky. Problém je, že tento konflikt je pro nás zajímavý asi stejně jako pro československé "buržoasní živly" konflikt mezi Gottwaldem a Slánským.

Podařilo se zlikvidovat

jednoho z islamistických vůdců, kteří jsou současně za Al Kajdu i za chalifát, Júnise Šuaíba.

Rusko

se začíná stahovat ze Sýrie.

V Jeruzalémě

najel kamion do lidí. Mrtví jsou jen čtyři, protož v Izraeli nosí civilisté zbraně a pachatele ihned provrtalo větší množství kulek. To je obrovský rozdíl proti EU, kde není ozbrojena a připravena střílet často ani policie.

V Mosulu

dosáhly osvobozujícíc jednotky, bojiuújící proti chalifátu řeku Tigris.

Imigrace


K sexuálnímu násilí

na oslavách Silvestra opět došlo. Německá policie čelí kritice jednak od sluníčkářů a dalších proislamistů, protože "lustrovala" hlavně zjevné muslimy, jednak od normálních účastníků oslav, že násilí nebyla s to zabránit.
Sexuální delikty byly nahlášeny i v Rakousku a objevují se informace o tomto typu násilí na ženách i z dalších zemí.
V Indii tomu dal korunu bezcenný blb, co ho tam mají za ministra, který prohlásil cosi v tom smyslu, že si za to ženy mohou samy, když se tak vyzývavě oblékají.

Německo

chce výjimku pro "uprchlíky" v otázce minimální mzdy. Zde je zakopáno "čertovo kopýtko", kvůli kterému jsme zaléváni ejakuláty nadšených velkoprůmyslníků, podle nichž imigrace "prospěje ekonomice". Pochopitelně, neprospěje. Umožni jim jen vyházením místních lidí a pronájmem méně placených imigrantů snížit jejich náklady a zvýšit své i tak dosti nehorázné zisky.

Zneužívání dávek

imigranty nabylo v Německu takových rozměrů, že už se nedá zametat pod koberec. Podobně jako atentátník z vánočních trhů má mnoho imigrantů více identit (i víc než deset) a na každou z nich bere sociální dávky. Je tedy otázkou, zda mnohoidentičnost atentátníka byla výsledkem konspirace v rámci terorismu nebo naopak součástí normálního chování imigrantů.

V Polsku

řeší vraždu místního občana imigrantem. Ten hodil do provozovny dělbuch (což se zcela jistě nedělá, ale je otázka, čím bylo toto jednání vyprovokováno) a provozovatelé kebabárny na něho vyběhli s noži a ubodali ho. Dav Poláků posléze, přes snahy policie, kebabárnu vypálil.
Na sluníčkářských webech se objevila informace, že Polák údajně v kebabárně kradl. Je to dosti pochybná a mimo ercsluníčkářské zdroje nepotvrditelná informace, takže pravděpodobně hoax.

Smrt migrantky

vyvolala bouři v táboře pro uprchlíky v Itálii.

Imigranti

žalují Německo, že jim nepomáhá. Problém je, že na pomoc v Německu, které není první bezpečnou zemí, nemají naprosto žádný právní nárok. Ale zcela jistě se najde nějaký otalárovaný aktivista fašistického či neomarxistického střihu, který "podle svého svědomí" Německo odsoudí.

Expresident Klaus

konstatoval fakt, že imigranti jsou zdrojem teroristických útoků.

Obecné

V Británii

byly sraženy autem se čtyřmi muži dvě české dívky, to jsem zmiňoval minulý týden. Nyní byla potvrzena smrt druhé z nich (první zemřela na místě). Identitu čtyř zadržených mužů britové zuřivě tají, takže to zřejmě nebyli John, Paul, Jimmy a Frank, ale spíš Muhammad, Ali, Achmed a Hasan.

K Ústavnímu soudu

zamířila stížnost na hovadské zavírání obchodů ve "vybrané" svátky.
Šéf lidovců se na to vyjádřil, že zákaz nakupování by měl být rozšířen na všechny svátky. Dokud budou lidé volit do PS takovéto tvory, tak se podobných zákazů nezbavíme.

Stále více lidí

kritizuje zřizování Chovancova "ministerstva pravdy".

Ve Vietnamu

našli u muže v břiše nůžky po minulém lékařském zákroku. Takové věci se, bohužel, stávají. Většinou se na ně přijde při závěrečném počítání nástrojů. Nůžky se dají dohledat rentgenem, horší jsou předměty z nekontrastního materiálu.

Ve Francii

bylo uzákoněno, že není povinností zaměstnance na dovolené sledovat podnikovou poštu.

Benátky

se ocitly na suchu. Místní kvičí, místo aby se chopili šance opravit to, co je normálně pod vodou.

Fico

vyzval evropské lídry, aby "přestali s referendy", protože ta dopadají vesměs "špatně".

Česko

skončilo loňský rok s mírným přebytkem. Více-méně náhodně.

Další možnost nasazení psí hlavy Babišovi:

V jím vlastněné klinice pro asistovanou reprodukci došlo k záměně embryí při implantaci. Je to větší průšvih než záměna dětí po porodu, protože u nás pořád platí hovadsky křesťanské stanovení ženy, která dítě porodila, matkou, bez ohledu na biologii.
Ještě "roztomilejší" záměna se stala vězeňské službě: Zaměnili dva vězně a podali methadon nesprávné osobě, která na otravu touto látkou zemřela. To už trochu připomíná Londonovu povídku, v níž policie a soud zamění dva Číňany a popraví toho nepravého.

Trump

pohrozil sankcemi firmě General Motors, že na jimi v Mexiku vyráběná auta uvalí vysokou dovozní daň. Neomarxisté, kteří potřebují pauperizovsat obyvatelstvo vyspělých zemí, kvičí jak prase na zabijačce.

Obama

se snaží Trumpovi co nejvíce škodit. Má to ovšem druhou stránku: Trump může šmahem likvidovat vše, co tento lžičernoch nadělal (tedy i to málo potenciálně pozitivního).

Nejvyšší správní soud

rozhodl, že "nepití po nehodě", zejména naprosto banální, má svoje meze. Šlo o automobilistu, který "ťukl" při parkování a po dohodě o nehodě odjel domů, kde požil nějaký alkohol a policie mu ho po několika hodinách měřila.

Ptačí chřipka

byla prokázána u labutí na Znojemsku a ve dvou malých chovech drůbeže v moravakém Krumlově a Ivančicích. Je to po desetileté přestávce první průkaz tohoto viru v Česku. Později bylo potvrzeno ještě další ohnisko poblíž Ivančic. Ještě později byla nalezena ohniska na Břeclavsku a v okrese Prah-východ.
Došlo k utracení zvířat z nakažených chovů a z chovů v tříkilometrovém "sanitárním kordonu". Chovatelé mají být odškodněni.
V Hongkongu zemřel na ptačí chřipku 62 letý muž.

Na Junckera

vytáhli, že ještě za svého působení v Lucembursku podporoval úniky proti daním od EU.

V Česku

vzbudila negativní reakce "multikulturní" reklama obchodního řetězce Lidl. Manekýn byl údajně "šokován".

Ministerstvo kultury,

vedené křesťanem, odmítlo registrovat konopnou církev, ačkoli zřejmě splnila všechny náležitosti k registraci potřebné.

Čeští muslimové

vyzvali ke "spojení proti terorismu". Není to ovšem nic jiného než propaganda pro "nevěřící psy", protože islám je jen jeden, Mohamed byl také jen jeden a jeho činy jsou vcelku známé a jasné, a kdo je nechce následovat, nemůže být muslim. Vize s evropskou civilizací a jejími hodnotami slučitelného islámu je zcela mimo realitu a pánové jako Sáňka nebo Pelikán to musejí vědět.

Správný názor

hlásá Beppe Grillo, který navrhuje, aby lži novinářů řešily lidové soudy.

EET

vedla ke zdražení jídla v restauracích. Konečně to soudruzi přiznali.

Odborník na extremismus

Miroslav Mareš z MU upozornil na to, že neexistuje obecně přijatá definice terorismu, což znesnadňuje boj proti němu.
Problém vidím (stručně) v tom, že terorismus je způsob boje a dopouštějí se ho v řadě případů obě strany konfliktu (při multilaterálních střetech i stran víc).

ČSSD se

snad už konečně dostala do exekuce kvůli dluhům za nesplacení právních služeb již zesnulému Altnerovi.

V Česku

byla vyhlášena epidemie chřipky.

Obamův velvyslanec

Shapiro už balí kufry.

Další ekologistická idiocie

Němci diskutují o speciální dani, zvyšující cenu masa a mléka, jejichž produkce je údajně "neekologická".

Obrovský ledovec

(větší než Texas v USA) se odlamuje od Antarktidy. Klimaalarmisté šílí a blábolí nesmysly.

Po dvou letech

bylo možné postavit v Jilemnici obří sochu Krakonoše (loni a předloni na to nebylo dost sněhu).

Žádné komentáře:

Okomentovat