středa 18. ledna 2017

Dělal Obama chyby?

Pan Václav Vlk starší napsal v Neviditelném Psovi komentář k odchodu končícího US velvyslance Schapira. Vyjmenovává zde chyby jak jeho, tak i Obamovy administrativy jako takové.

V čem se pan Vlk mýlí

I naprostý debil by nebyl schopen opakovat takové množství prakticky stejných chyb. Činnost Baracka Husseina Obamy je třeba chápat naprosto odlišným způsobem. To samé se týká i činnosti "politických" velvyslanců USA, kteří postupovali (přesně jak to pan Vlk shrnuje) opět velmi uniformním způsobem s katastrofálním dopadem na společnost zemí, v nichž byli umístěni. A opět by i naprostý debil musel vidět, že je něco špatně a včas zahaltovat.

Historie

Barack Hussein Obama je dle islámského "práva" muslimem, protože byl zplozen muslimským otcem. Navíc byl jako dítě vychován v islámském prostředí, chodil do koránské školy. Připomenu "kausu Meriem", kterou jsem zde svého času rozebíral. Ta ukazuje naprosto názorně, že dítě zplozené muslimem musí být podle islámského pseudopráva šaríja muslimem dokonce i tehdy, když je muslim zplodil a dál v kontaktu s matkou i s ním už nikdy nebyl.
Pokud se podíváme na kariéru tohoto člověka, pak by nás mělo zaujmout to, že se v jejím rámci prakticky vždy zabýval projekty, které měly USA co nejvíce poškodit.
Sehrál svou roli i v kauze "krachu trhu s nemovitostmi". Ta spočívala v projektu ultralevičáků, kdy nemajetné rodiny mohly získat hypotéku na nákup nemovitosti tím, že touto nemovitostí hypotéku ručili. Krach (naprosto zákonitý a očekávaný, o což zcela jistě autorům tohoto projektu šlo) přišel v situaci, kdy došlo k očekávanému poklesu ekonomiky (recese v rámci cyklu) a tito majitelé přestali být schopni hypotéky splácet. Načež banky zjistily, že sice mají zpět do jejich rukou propadlé nemovitosti, ale ty jsou nesměnitelné za peníze, protože trh je jimi přesycen a až do nástupu dalšího ekonomického cyklu nebudou obyvatelé ochotni a schopni tyto nemovitosti ve větším měřítku (a dokonce i pod cenou) nakupovat. Protože banky (vlivem dalších levičáckých aktivistů) měly malé rezervy v hotovosti nebo v rychle realizovatelných investicích, dostaly se samy do situace, kdy nemohly splácet svoje finanční závazky a trh se začal hroutit.
Role B. H. Obamy v této kauze byla v tom, že jako jeden z právnických aktivistů nutil (pomáhal nutit) do těchto z ekonomického hlediska nesmyslných hypoték i ty banky, jejichž vedení neztratilo zdravý rozum a odmítalo tento produkt zavádět. Argumentovalo se, pochopitelně, rasismem a jinými levičáckými hovadskými klišé, čímž se dařilo nutit vedení těchto bank takto absurdně vyhazovat oknem (a rovnou do hnoje) bankovní aktiva.
Cílem levičáků nebyla (ani v této kauze ani nikdy jindy) pomoc chudým vrstvám (dokonce ani těm "rasisticky utiskovaným"). Tito lidé jim sloužili jen a jen jako spotřební materiál pro atakování společnosti jako celku, rozvracení ekonomiky i racionálního právního řádu.
Výsledkem vlády demokratů bylo drsné zhoršení situace amerických nižších vrstev i zhoršení situace barevného obyvatelstva (přestože vládl "černošský president"). Drsně narostlo i riziko, že tito lidé zemřou jako oběti zločinců, narostl za jejich vlády i počet znásilnění, nechtěných otěhotnění, dětí narozených mimo manželství a zhoršily se i další sociální ukazatele, což signalizuje demokraty navozený rozklad společnosti. Docela to koresponduje s érou vlády "dělnických presidentů" v Československu, kdy se v jejím průběhu také výrazně zhoršilo postavení dělníků i dalších pracujících.

Obamovo muslimství

Pominu problém, zda vůbec byl Obama způsobilý na to, aby získal presidentský post. Připomenu v této souvislosti pouze dvě obecně známé věci
1.Veškeré "důkazy" o Obamově narození na americkém území byly identifikovány jako padělky
2.Obama ještě jako středoškolský student pobíral stipendium pro studenty se zahraničním občanstvím, takže pokud nelhal o místě svého narození (a tedy o svém US občanství od narození), tak musel podvádět při získávání tohoto stipendia a byl tudíž na presidentování morálně nezpůsobilý
Za velice závažnou okolnost považuji skutečnost, že Obama přísahal na Bibli a prohlašoval o sobě, že je křesťan, a mezi americkými (ale i mimoamerickými) muslimy to nevyvolalo žádnou reakci. Faktem je, že je povinností muslima zabít každého odpadlíka od víry (jímž by Obama byl, pokud by tyto akty byly míněny upřímně), který mu přijde do "zabíjecí zóny". Pokud při tom on sám přijde o život, tak se nic neděje, protože má zaručen okamžitý odchod do ráje (podobně jako sebevražední atentátníci).
Jinými slovy, američtí, ale i další muslimové ho s největší pravděpodobností brali jako muslima, který kvůli oklamání "nevěřících psů" předstírá jinou víru (což má muslim v určitých situacích nejen povoleno, ale i explicitně nařízeno). V opačném případě by se zcela jistě stal oblíbeným (a opakovaným až do konečného úspěchu) terčem těch vyznavačů této víry, kteří touží po š*kání 72 panen denně. V této souvislosti připomínám, že ochrana před sebevražedným, nebo alespoň na nechycení rezignujícím, atentátníkem je reálně nemožná i pro jednotky s kvalitou a vybavením na úrovni US presidentské ochranky.

Důsledky

Obamovo presidentství bylo pro USA strašlivou katastrofou. Obama přivedl ke krachu prakticky všechny vojenské mise, které rozpracovali jeho předchůdci.
Aby bylo jasno, tyto mise, podobně jako pomoc Jižnímu Vietnamu, krachovaly především kvůli politickým tlakům na vojáky, znemožňujícím jim dělat jejich odbornou práci. Pokud by těchto tlaků nebylo, tak by byl Irák obsazen, islamisté vylikvidováni a žádný "Islámský stát v Sýrii, Iráku a Levntě" by nevznikl. I pomoc legálnímu syrskému režimu by byla taková, že by si teroristé ani neškrtli. V této souvislosti Asad těžce moslemína Obamu převezl, když se spojil s Ruskem. A opět - neexistuje žádný důvod se domnívat, že by americká armáda nedokázala teroristy zlikvidovat tak, jak to udělali Rusové. Jen mělo její vedení i samotní vojáci totálně svázané ruce, měli zakázáno útočit na teroristické skupiny označované politickým vedením USA za "umírněné", i když se v reálu tato umírněnost naprosto nijak neprojevovala. Za těchto okolností Rusové s jasným politickým zadáním plošného vyhlazování všech teroristů slavili i s horšími zbraňovými systémy zcela zákonitě triumf.
To samé se týká i amerického (a US spojenců) angažmá v Afghánistanu. I zde museli na základě politického zadání vojáci strpět vládu islámských teroristů, protože na většinu z nich neměli mandát útočit. Politická korektnost šla tak daleko, že vojáci byli před výjezdem na misi prohledáváni, zda s sebou nemají Bibli nebo jinou křesťanskou literaturu.
Zaujala mě (bylo to v přímém televizním přenosu) Obamova vyslovená na*anost v situaci, kdy americké jednotky objevily a obsadily sídlo arcilotra Usámy bin Ládina. Obama po dosledování přímého přenosu z jeho likvidace odcházel zjevně rozzuřen a kopl na závěr do dveří. Pravděpodobně toto nebylo v plánu, ale nemohl s tím nic dělat.
Obama také jednoznačně ve prospěch islámského fundamentalismu zasáhl v období "arabského jara", kdy se mu podařilo rozvrátit fungující a nižší míru islámského fanatismu násilím udržující režimy. IMHO nebylo nehodou ani usmrcení personálu US ambasády v Libyi. Tamní ambasador měl zcela jistě mnoho jednoznačných informací, jejichž zveřejnění by islámistickému US presidentovi a jeho administrativě znepříjemnilo život.
Naštěstí se Obamovi nepodařilo rozvrtat Egypt (armáda si tam udržela moc a islamisty, podporované USA a EU, násilně potlačila) a Sýrii (kde zapracoval Putin). Vítězství islamistů v Turecku bylo více v režii EUrounijních antidemokratů.

Demokraté a muslimové

Ruské "hacky" mimo jiné zpřístupnily informace, že kampaň Obamovy designované nástupkyně ve značné míře spolufinancovaly extrémní islamistické režimy ze Saúdské Arábie a Kataru. Tedy ze států, kde jsou lidská práva dodržována na srovnatelné (nebo i horší) úrovni než jako tomu bylo v nacistickém Německu.
Je rozhodně zcela nerealistická představa, že tyto peníze byly vydány pro někoho, od koho bylo očekáváno zlepšování situace v USA a narůstání (nebo alespoň udržování) tamní demokracie. Tyto režimy zcela jistě platily za očekávaný rozvrat demokracie v USA a oslabení tohoto státu, nejlépe až do totální bezvýznamnosti, což jim měla vláda demokratky Clintonové zajistit.
Ukazuje to, že, podobně jako ve státech západní Evropy, kde muslimové prorůstají s některými antidemokratickými stranami a hnutími, takto prorůstají muslimové v USA se stranou, která je demokratická již jen svým názvem.
Nelze se pak ani divit aktivitám politických velvyslanců ve státech střední a východní Evropy (u nás Schapiro). Jejich úkolem bylo rozvracení společnosti a podpora antidemokratických sil, které by pomocí "uprchlíků" forsírovaly islamizaci Evropy. Nešlo tedy o nějaké "chyby" nebo hlouposti, ať se týká Schapira u nás, nebo jeho kolegů a kolegyň v ostatních zemích V4 a dalších státech bývalého východního bloku.
Může nás potěšit, že sami islamisté zřejmě nepovažují Česko a další podobné státy na zralé k akutnímu zahájení islamizace. Právě proto zde běžely projekty islamizačního vymývání mozků školním dětem a dalších odporností podobného druhu, placené a organizované americkými ambasádami.
Z tohoto pohledu je Trumpova výhra i naší výhrou. Dokonce i kdyby se Trump na zahnívající a rozpadající se EU totálně vykašlal (jak tím straší někteří političtí komentátoři), bylo by to menší zlo než dosavadní americká aktivní podpora antidemokratických a islamizačních sil.

Obama a jeho administrativa tedy nedělali žádné chyby. Naopak, dělali vše pro to, aby celosvětově zvítězili islamisté a aby civilizované státy byly násilně zislamizovány. Pouze podcenili sílu procivilizačních a prodemokratických sil, které se jim dokázaly postavit na odpor.

1 komentář:

  1. Na to, oč se ti oficiálně chybující vlastně snaží, bych řekl, že je ten odpor na můj vkus nečekaně slabý, neorganisovaný a strašně roztříštěný. Snad se to s volbou DT o něco zlepší.

    OdpovědětVymazat