pondělí 15. února 2016

Co uplynulý týden dal

Islám

Další kat

chalifátu byl identifikován. Jedná se o britského konvertitu k islámu. Inu, známe přísloví o poturčenci horším Turka.

Ženskou obřízku

začíná chalifát zavádět u žen a dívek. Agitátoři zcela jistě časem spustí jekot, jak je tento barbarský zákrok "neislámský", aniž by vysvětlili, proč se tedy dělá prakticky pouze v islámských komunitách a v islámských zemích.

Turecko

vyhrožovalo "desetitisíci uprchlíky", které údajně může vyhnat ze Sýrie úspěšná ofenzíva proti chalifátu a jeho spojencům. O to více se věnuje napadání Kurdů, téměř jediných bezvýhradných odpůrců chalifátu.

Hladomor

hrozí v Somálsku. IMHO je problém jasný - islám.
Podobně hrozí hladomor a drastický pokles populace v afrických zemích, kde místní černá věrchuška vyhnala (nebo vybila) bílé farmáře a půdu rozdala "zasloužilým" bojovníkům, kteří v životě nikdy nepracovali a obživu získávali výlučně kalešnikovem nebo podobnými pracovními nástroji. Můj názor: Nepomáhat a nechat to na panu Darwinovi. Zní to možná krutě, ale to se racionálním řešením dost často stává.

Syrská armáda

pokračuje v boji proti islamistům u města Aleppo. Město se podařilo obklíčit. Tato základna sympatizantů chalifátu představuje "špunt", bránící v ofenzívě na území ovládaná chalifátem. Je nutno ho eliminovat, přestože v něm nevládne chalifát, ale "jen" s ním spolupracující islamisté.

60 lidí

zavraždili islamisté v Nigérii prostřednictvím koordinovaných sebevražedných útoků. Je to názorná ukázka toho, jak islám mění lidi na něco podobného spíše "živým strojům" než lidem.

Syrští Kurdové

vytlačili s pomocí ruských náletů spojence chalifátu Frontu alNúsrá ze základny u Halabu, jejíž pád před časem vedl k úvahám o blízkém Asadově konci.

Čtyřletý chlapec,

syn britské konvertitky k islámu, se uplatnil jako jeden z katů chalifátu: Odpaloval nálože pod popravovanými dálkovým ovladačem. Opět nádherná a názorná ukázka "perfektní integrace" muslimů ve Velké Británii.

O údajném rozdělení Sýrie

na "proruskou" a "proamerickou" část prosákly (des?)informace přes Izrael. Mělo k tomu dojít na schůzce v Mnichově, že by genius loci?

Saúdská Arábie

prý vyšle vojáky so Sýrie. Problém je, že by fakticky bojovali ve prospěch chalifátu.

Imigranti

Objevují se stále dramatičtěji koncipované texty o tom, jak ubozí uprchlíci trpí, když se na improvizovaných prostředcích snaží dostat přes Egejské moře, nebo se snaží ilegálně procpat přes hranice v Evropě. Je to prostě pláč nad zlodějem, kterému uklouzl žebřík, když lezl do okna krást.
Jednalo se také o zabezpečení hranic EU (konečně) s tím, že by v tomto týdnu měl proběhnout summit EU na toto téma.


Lotyšsko

vytvořilo takové podmínky, že se tam imigranti neženou. Nicméně zklamání a odchody migrantů především ze severnějších zemí (je tam zima a "divná příroda") byly konstatovány na více místech.

Kontraverze kolem "uprchlíků"

narůstají i v Německu a stále více se do hlasů proti Merkelové a její politice zapojují i "standardní a zavedení" politici.

Turecko

zadrželo na svých hranicích 34 lidí s opasky sebevražedných atentátníků.

NATO

konečně vyrazilo hlídkovat proti ilegálním pašerákům lidí v Egejském moři. K velké nelibosti sluníčkářů.

Tříměsíční ultimátum

dala EU Řecku na zavedení řádného režimu na hranicích a ochrany Schengenského prostoru.

Propukla kontraverze

ohledně přijetí syrských křesťanů, kteří odmítli byt v Jihlavě a charakterizovali ho jako "vymalovaný kravín". Sluníčkáři ječí, Prima se brání tím, že překládal profesionální překladatel, a má k dispozici zvukový záznam. "Sluníčkářům" přitom nedochází zásadní fakt, že totiž případný záměrně špatný překlad úředním překladatelem (muslimem) by byl průšvih neméně velkého kalibru. Takže ať to dopadne jak to dopadne, je vyústění celé kauzy pro "sluníčkáře" vždy špatné.

Proti imigraci

se opatrně postavil již i předseda KDU ČSL Bělobrádek. Inu, v posledních průzkumech se jeho strana potácí na hranici "parlamentnosti" a touto cestou, jdoucí proti oficiální křesťanské linii, by mohl nabrat nějaké hejly.

Obecné

Doznívaly ohlasy po demonstracích 6. 2., včetně spekulací o tlupě zakuklenců, která při zjevném tolerování policií dělala po Praze výtržnosti, které vyvrcholily vpálením světlice do "alternativního centra" Klinika.

Po 35 letech

to vypadá, že se vyjasní záhada sestřeleného italského letadla. Pravděpodobně ho sestřelili Francouzi, kteří se snažili zaútočit na letadlo s Kaddáfím a popletli dvě letadla, pohybující se ve stejné oblasti.

Barnevernet

vrátil odebranou holčičku s vrozenými vadami, čekající na transplantaci ledvin (je na ni tč. moc malá). Zlí jazykové tvrdí, že ji vrátili proto, že nenašli pěstouna, který by o ni měl zájem.

Vláda

projevila snahu, aby se rodinám, žijícím mimo ČR, nevyplácely z ČR příspěvky na děti.
Rovněž podpořila "Istambulskou úmluvu" o prevenci násilí na ženách. Vzhledem k tomu, že podrobnosti o této úmluvě jsou nedostupné, že její vytvoření bylo provedeno v islámském Turecku (tedy něco jako "kozel zahradníkem"), a že to celé podporuje ministr Dienstbier, tato úmluva nutně musí alespoň vyvolávat závažné pochybnosti.

Britští studenti

propadli v testech z matematiky a gramotnosti. Nechci moc sejčkovat, ale inkluzi zavádíme stylem "Velká Británie - náš vzor". Jádrem pudla mohou být i ony tři miliony muslimů, které v této zemi napočítali, z nichž se rekrutuje významně nadproporční část žactva.

Úspěšné vypuštění družice

Severní Koreou potvrdily další země. Včetně toho, že Zemi dočasně obíhá i třetí stupeň použité rakety. Podle komentářů některých odborníků zatím nemá SK vyřešen návrat do atmosféry (navigace, tepelné štíty atd.), takže zatím nejsou s to shodit na cíl funkční jadernou nálož (ale třeba odpad z jaderné elektrárny by už takto na cíl patrně shodit mohli).
S tím souvisí i informace od US špionů, podle nichž SK obnovila výrobu plutonia.
V souvislosti s těmito zvěstmi narostlo napětí na celém poloostrově a přízrak obnovené války zesílil.

Čelní srážka vlaků

se "podařila" v Německu. Obětí je na tento typ havárie relativně málo (deset mrtvých a stovka zraněných), nicméně je to průšvih a jsem zvědavý, co se vynoří. Připomínám, že němečtí "sluníčkáři" několikrát poškodili signalizační zařízení na dráze, aby narušili příjezd demonstrantů na akce PEGIDA nebo AfD.
Podle pozdějších informací měla způsobit havárii lidská chyba, další vyšetřující složky to ale odmítají jako spekulaci. Nicméně podle dalších zpráv bylo návěstidlo přestaveno z automatického režimu na manuální, což mohla nějaká neodborná manipulace klidně způsobit.

Ústavní soud

se snažil umravnit soudce, aby ve svých výrocích o dosud nerozhodnutých kauzách ctili presumpci neviny.

V USA

proběhlo několik primárek, demokratických i republikánských. Šance favoritů obou stran nejsou zcela přesvědčivé, zatímco na druhém poli obou pelotonů se objevili první, co to vzdali.

President Zeman

udělil první milost.

Unikátní zobrazovací přístroj

byl vyvinut u nás a je zkoušen v Praze. Přístroj pracuje na základě detekce paramagnetických částic (to jsou takové, které se magneticky projevují jen v zevním magnetickém poli), které mohou lépe pronikat do organismu a pomoci zobrazovat např. zárodky nádorů.

Genetický kód klíšťat

byl rozluštěn. Klíšťata jsou přenašeči závažných chorob, "naše" klíšťová encefalitida a Lymeská borelióza patří spíše k těm méně závažným, takže od těchto informací si vědci slibují možnost omezování šíření původců vícera a někdy i fatálně probíhajících chorob v přírodě.

Dva pacienti

s "bionickým okem" začínají vidět siluety a rozpoznávat osoby. Zařízení bylo aplikováno pacientům s dědičnou chorobou, vedoucí k zániku světločivných buněk na sítnici a oslepnutí. Jinými slovy, lidem, kteří předtím viděli a mají vyvinuta analytická zraková centra v mozku. Lze očekávat, že u nevidomých od narození by to nefungovalo, protože těm tato centra zakrní.

Nastala kontraverze

kolem toho, že vládní strany procpaly EET přes sněmovnu hrubým porušením jednacího řádu. I to je věc, která by se těmto stranám neměla zapomenout a měla by se jim připomínat před volbami letos a hlavně v příštím roce.

Počet rasisticky motivovaných zločinů

údajně v Německu vzrostl. Problém je, že do toho započítávají i útoky na muslimy, kteří nejsou rasa, ale hlasatelé zločinné a s evropskou kulturou i obecně platnými zákony neslučitelné ideologie.

90+ letého bývalého dozorce

z Osvětimi nyní soudí v Německu. Nic proti tomu, ale tato teatrální gesta v době, kdy Německo pořád řadě států (i nám) dluží část reparací za druhou světovou válku a provádí zničující politiku, ohrožující Evropu i svět další velkou válkou, jsou zcela ku exkrementu a krom pár hlupáků či fanatiků jim sympatie nepřinesou.

Bylo zachyceno něco,

co vypadá jako výsledek gravitačních vln. Pokud analýzy výsledků objev potvrdí, bude to jednak potvrzení Einsteina, který je předpověděl, jednak důstojná oslava výročí této předpovědi (letos sto let), jednak se tím otevře nové "okno" do vesmíru - gravitační, zobrazující vysoce hmotná tělesa, prudce se pohybující, nebo kolidující.

Shořela

část střechy Národního muzea. Zaslechl jsem spekulace na téma "shořely památkově chráněné trámy, které znemožňovaly či prodražovaly její rekonstrukci".

Poslanec Chalupa (ANO)

přišel s projektem obnovy Svazarmu, tedy instituce, která by spolupracovala s armádou, sloužila k vytváření záloh a starala se o brannou výchovu populace (např. na téma "jak přežít při teroristickém útoku").

Brusel útočí na Slovensko.

Nelíbí se mu, že oficiálně podporuje spotřebovávání domácích potravin. Tak nějak EU stále více prosazuje ptákoviny a nesmysly.

Šéf NATO

se vyjádřil, že Rusko destabilizuje Evropu. Inu, je za to placený.

Soudružka Valachová

začíná přitvrzovat: Rodičům, kteří by nesouhlasili s inkluzí, která je po odborné stránce nesmysl a děti na obou stranách barikády poškodí, vyhrožuje sociálkou.
Vedle toho se vyjádřila pro širší podporu "domácího vzdělávání", které by ovšem mohlo vést v souvislosti s muslimy ke vzniku totálně paralelní společnosti, neznající ani zde používané jazyky a nemající kontakt se zbytkem populace ani prostřednictvím té školy.

Desítky milionů

vydáme ročně za to, že Němci produkují "ekoelektřinu", kterou nejsou s to nijak využít.

2 komentáře:

  1. No - divadlo a museum - alles gleich! Některá divadla jsou ale spíš musea, to je fakt.[;>))

    OdpovědětVymazat