pondělí 9. května 2016

Co uplynulý týden dal

Islám

"Den hidžábu"

vyhlásili muslimové a jejich spojenci na pařížské universitě Sciences Po. Podpořily je feministky a další fašizující síly. "Zlí náckové" se ptali, kdy bude "den šaríje", "den otroctví" nebo rovnou "den kamenování". Universita se nakonec od akce distancovala, i tak má z ostudy kabát.

Hrůzného násilí

se dopustila francouzská policie tím, že vyklidila ilegální migrantský tábor u Paříže. Mezi tím německé tajné služby hlásí, je ve středu jejich zájmu 90 mešit.

Objevila se

další ideologická masáž: Teroristé vlastně vůbec nejsou muslimové, jsou jen "frustrovaní".

Muslimové

na Filipínách zavraždili uneseného Kanaďana a nyní vyhrožují zavražděním dalších unesených. IMHO jediná rozumná odpověď je výkrop teroristických základen yperitem nebo něčím podobným.

Chalifát

měl připravovat v Keni plošný útok anthraxem.
Problém je, že podobný útok v podstatě žádným problémem není. Bacillus anthracis se tam dá běžně najít na mršinách zvířat a organických nečistotách živočišného původu na skládkách. Udělat z toho kulturu a z ní prášek se sporami zvládne mírně vycvičená opice, není třeba žádné "experty", o jakých píše náš tisk. "Experty" je potřeba na vyšší level: B.a. s "ďupkatými" sporami, které se lépe zachytí v plicích. Něco takového při možnosti rozprášit velké masy spor vůbec není třeba (uvedená varianta B.a. je třeba pro útoky s mnohem nižší densitou spor v ovzduší, kterou by nezachytily automatické systémy, spouštějící poplach při nápadném výskytu částic stejného typu).

Ve Vídni

pokračuje rozkrývání aktivit islámistických školek, kde se odmalička vymývaly dětem mozky a ty byly připravovány na dráhu teroristů a dalších džihádistů.

Jezídské dívky

bojují v řadách bojovníků proti chalifátu, většinou z důvodů vyvraždění jejich rodin chalifátníky. Dost rozdíl proti asertivním dívkám z Hatefree, schopným bojovat jen pomluvami a výmysly a ještě v prostředí, kde obrana proti nim není reálně možná.

Erdogan

vyhodil prosekulárního premiéra.

Britové

volili místní zastupitele. Labouristé dostali těžce na zadek. V Londýně ovšem zvítězil za labouristy muslim s historií podpory extrémistů a teroristů. Pro Labour Party docela příznačné.

73 mrtvých

si vyžádala akce islamistů z An-Nusry v Sýrii.

Erdogan

opakovaně prohlásil, že nehodlá změnit (proislámistické a prototalitní) zákony. EU dala opakovaně najevo, že ho i tak bude navzdory nesmělým výtkám statečně podporovat.

Imigrace

Provalil se další skandál

Státní zastupitelství údajně nařizovalo policistům, aby silvestrovské útoky nevyšetřovali jako znásilnění. V Německu už se začíná "vše prokecávat" jako u nás. Řekl bych, že klesá míra loajality řadových státních zaměstnanců ke státu jako takovému (což bylo a je podstatou toho "tady se vše prokecá" u nás).

Ukázalo se,

že chalifát dlouhodobě plánuje a připravuje výcvik teroristů, které by nasadil v Evropě v rámci operace "Prolomení obklíčení".

Bruselští EUrosoudruzi

opět přišli s povinnými kvótami s tím, že se státy budou moci "vykoupit" cca 7 miliony Kč za každého "uprchlíka" kterého nepřijmou.

Maďarsko

bude mít referendum o kvótách. Naši "demokratičtí" politici se něčemu podobnému brání zuby - nehty.

Vnitro

chystá speciální jednotku proti ilegálním migrantům.

Žadatel o azyl,

zcela jistě inženýr s doktorátem, ubil ve Vídni ženu, na níž si vybíjel frustraci z odmítnutí jeho žádosti. Za dobu svého šestiletého pobytu v Rakousku byl 18x trestně stíhaný a 2x pravomocně odsouzený. Podobný útok spáchal už před rokem, ale protože se zranění tehdejší oběti dala označit za "lehká", vyvázl bez trestu. Opravdu, velmi přínosná a společnost obohacující osobnost!

Švédsko

hlásí stále rostoucí počet "uprchlíků", kteří se chtějí vrátit domů. Ta Evropa je prostě tak hrozná, že i bezprostřední riziko smrti v zemi, z níž uprchli, bez něhož by se na ně nevztahovala ženevské konvence o uprchlících, je pro ně menší zlo, než pobyt v ní.

Naši soudruzi

silně zpochybňovali znásilnění turecké studentky ve Vídni afghánskými migranty. Vysloužili si za to negativní reakci od Turků.

Degeneraci

evropské justice názorně předvedl italský soud proimigrantským rozsudkem, podle něhož "krádež v obchodě není zločin, pokud má dotyčný hlad". Pak se soudruzi diví, že lidé zakládají domobrany.
Italové jsou ovšem za krádeže potravin i malého rozsahu odsuzováni dál.

Islamisté

zavraždili mládežnického funkcionáře a kandidáta za FN (Francie), Luigi Guardiera.

Za velkého jásotu

Hatefree a pod. osvobodil pro nedostatek důkazů kolínský soud obžalovené Alžířany ze znásilnění; dostali jen podmínku za prokázané krádeže. Poškozené je nedokázaly identifikovat, což může být u lidí naprosto odlišného vzhledu dost problém, kamery "nefungovaly", což je problém jistě.
Asi by pomohla střelba, protože kulku v těle by útočníci neodkecali a nezapřeli.

EK kvičí,

že "zavření Brennerského průsmyku (plánuje Rakousko) bude katastrofa". Zcela jistě pro EK, protože ji potenciálně podporující invadoři zůstanou venku.

Šariatské hlídky

ve Vídni terorizují místní obyvatele.

Protiislámská domobrana,

Ódinovi vojáci, se objevila už v Severních Čechách.
Může to působit v ateistické zemi zvláštně, ale ateismus je paradoxně s polyteismem kombinovatelný a vzájemně tolerovatelný lépe než s monoteistickými duchovními exkrementy.

Obecné

Zika virus

podle nových studií vyvolává poškození plodu až u 20 procent těhotných žen. To znamená, že "okno" pro jeho "úspěšné" působení v organismu je téměř dvouměsíční. Porovnání s Conterganem - tam je "okno", v němž vyvolá malformace končetin, jen několikadenní (u člověka, u myši jen pár hodin).
Jakmile se objevila možnost zastavit šíření zikaviru pomocí GM komárů, začali ječet ekologisté, nejlepší spojenci přírodních pohrom a katastrof, ale i teroristů.

Kontraverze

vznikla kolem nekonvenčního mladíka, který se odmítl na Florenci legitimovat policejní hlídce. Toto pokrývá judikát Nejvyššího správního soudu, který jasně říká, že vyzvaná osoba musí prokázat svou totožnost i za méně podezřelých okolností a v situaci kdy není vyhlášen stav zvýšeného rizika teroristických útoků.
Ombudsmanka "zahájila šetření". Patrně se bude snažit zvrátit platný rozsudek NSS.
Kombinované hlídky by měly zmizet na konci května, kdy by se riziko teroristického útoku mělo snížit na nulu. Pochopitelně, pokud nedojde k dalšímu podobnému činu.
Dovolím si ošklivou prognózu, že k teroristickému útoku dojde relativně krátce poté, co budou hlídky zrušeny.

Za velkého kvilu

levičáků všech druhů bylo zahájeno soudní přelíčení s pěticí extrémistů, kteří prováděli žhářské útoky a připravovali bombový útok na vlak, vezoucí munici (čímž mohlo dojít i zabití velkého počtu lidí z dalších vlaků nebo na nádraží, záleželo by na náhodě, kde by ta bomba bouchla). Dvěma hrozí až výjimečný trest.
Na to já říkám: Je třeba obnovit trest smrti; neexistuje sebemenší důvod, proč něco takového dlouhodobě živit.

Spokojenost s EU

vykazuje jen čtvrtina obyvatel ČR. Další čtvrtina si naivně myslí, že se může změnit k lepšímu, takže pro a proti odchodu z EU je to u nás asi půl na půl.
Podpora přijetí eura je na ještě nižší úrovni.

Sdělovací prostředky

přinášejí další informace o "obyvatelných planetách" mimo sluneční soustavu. Problém je, že existence planety v pásmu, které odpovídá určitému rozmezí příjmu energie z hvězdy, sama o sobě nic neřeší. Podle stejných kritérií je Země na hranici "obyvatelného pásma" (je obyvatelná jen díky CO2, proti kterému negramotové bojují). Kdybychom prohodili Mars a Venuši, byly by (pro nás) obyvatelné obě planety, Venuše pro existenci masového "skleníkového jevu", Mars pro jeho praktickou absenci.

Multikulturní soudruzi a soudružky "umělci"

vytvořili "veledílo": Výstavu mučedníků, v níž hrají významnou roli pachatelé pařížských a bruselských masakrů. Inu "pokroková umělecká fronta".

Preference

AfD se údajně propadly. Je ovšem otázka, zda věřit státem organizovaným či alespoň kontrolovaným průzkumům. Další věcí je, že být stoupence AfD, tak to nikde nehlásím, ani v údajně anonymních průzkumech, jen jim to tam o volbách "hodím".

ANO

rozjelo předvolební kampaň. Babiš a jeho kandidáti chtějí lepší Česko. Já taky, proto je volit nebudu.

Analýza odpadních vod

ukázala po Orlové i v dalších školách v MSK přítomnost metabolitů pervitinu, heroinu a marihuanových alkaloidů v tom, co teče ze žáků. Výsledek práce "demokratických" ministrů školství.

Brněnské soudy

byly usvědčeny z manipulace procesů. Hrozí jim stížnosti na zrušení desítek (minimálně) rozsudků.

Trump

vytáhl na svého protivníka Cruze fotku jeho otce s L. H. Oswaldem (údajným vrahem Kennedyho). Za strašného jekotu levičáků, to se rozumí.

Přes intenzívní

propagandu byli "Noční vlci" přivítáni jak v Brně (zde s nimi kladl věnce i hejtman Hašek), tak i v Praze (pronacisté se zmohli akorát na pár provokací na Václaváku). V Ústí je zase přivítali lidé pod vedením poslance Foldyny.
"Noční vlci" jedou uctít své předky, kteří bojovali proti nacismu a položit věnce na hroby těch, kteří padli. Nepřijeli nás okupovat, nepřijeli adorovat srpen 1968. Provokující náckové mohou být paradoxně zneužiti těmi silami, které by rády srpen 1968 zopakovaly, jakože v Rusku zcela jistě takové jsou.

V Kanadě

mají obrovský průšvih v podobě nezvládnutelného lesního požáru, který ohrožuje už i města.

Sobotka

se hodlá snažit udržet OKD v provozu.

Novou EIA

se snaží obejít Ministerstvo dopravy. Jde o to, že by ekologisté mohli zdržovat dopravní stavby celá desetiletí, pokud by se toto nepodařilo prosadit. Na zdržování dopravních staveb na českém území má silný ekonomický i politický zájem Německo.

Zeman

vetoval novelu školského zákona, za jeku levičáckých a ultralevičáckých tlup.

EK chce

zrušit víza pro obyvatele narkostátu Kosovo. Třeba budou "píko" a "héro" lacinější (a dostane se na ještě víc školních dětí).

Poslanci

se chtějí informovat o islámu. Seznam pozvaných "odborníků na islám" je ovšem prakticky seznamem proislámistických agitátorů, působících na našem území.

Další část Prahy

má být zničena developerským projektem okolo Masarykova nádraží.
Ve všech evropských metropolích, kde se něco podobného realizovalo, jsou výsledky naprosto tristní a takto "developovaná" centra se proměnila v pustinu.

Objevila se úvaha,

že část zbraní, které hodlá EU zabavit normálním bezúhonným občanům, se dostane do rukou teroristů. Je velmi pravděpodobné, že i toto je jeden z účelů celé akce.

Trump,

na rozdíl od Obamy, podporuje brexit.

Státní zástupce

podal stážnost na vrácení kauzy s Konvičkou (podle všeho účelového a politicky motivovaného obvinění) k došetření.

Řekové

hodlají tři dny nepracovat na protest proti reformám. Budu zlý: Nejsem si jist, zda se ty tři dny podaří rozeznat od těch, kdy pracují.

Pivovar Vyškov

má průšvih: V jeho nealko pivě se našlo 1,6 procenta alkoholu; nealkoholické pivo smí mít nanejvýš 0,5. Výstupní kontrola zjistila 0,47 procenta - je otázka, jak se tam ten další alkohol dostal. Dokvašení v plechovkách? Sabotáž?

Církve

se zuřivě snaží získat pomocí žalob i nemovitosti, na něž podle restitučního zákona nemají právo.

Další debilitu

předvedla EU: Obsluha loděk, které vozí v Punkevních jeskyních turisty na loďkách, bude muset mít kapitánské diplomy třídy C. Budou se tedy muset pro plavbu v jeskyních biflovat oficiální námořní komunikaci v angličtině, majáky a bóje, semaforovou abecedu, obsluhu vysílačky a další v jeskyních "strašlivě užitečné" věci.

Žena,

poškozená mormonskou sektou (coby "dětská nevěsta"), vysoudila 2.75 milionů dolarů odškodného.

Slovensko

se stalo "potratovou zemí" pro Polsko.

Rozsáhlé jarní mrazy,

které poškodily v některých oblastech Česka až 80 % zavedených vinic a 100 % nově vysázených rostlin révy, se poněkud "tlučou" s představou "globálního oteplování".

Žádné komentáře:

Okomentovat