neděle 15. ledna 2017

Soudruzi přepjali strunu

Za strašného jekotu neomarxistů došlo v Rusku k omezení zákonů, trestajících "domácí násilí" s tím, že za porušení zákona bude považováno pouze jeho opakování.

Domácí násilí

Rusko omezilo feminofašistickou legislativu o domácím násilí.
Faktem je, že už v době, kdy byl tento jedovatý květ femonofašismu procpáván do naší legislativy, bylo opakovaně různými lidmi (a často odborníky na právo) konstatováno, že tato legislativa odporuje demokratickým principům (což u věcí protlačovaných asktivistickými organizacemi s podporou EU není nic výjimečného, spíš naopak), a že je v rozporu s reálnými fakty.
Feminofašistky tvrdí, že "domácí násilí" je doménou mužů. V řadě případů existuje ovšem totální důkazní nouze pro potvrzení tohoto faktu. Naopak, v případě "domácích zabijaček", které jsou patrně nejlépe došetřitelnými a nejkvalitněji vyšetřovanými a souzenými případy domácího násilí, ve vyspělých zemích mezi pachateli mírně (někde statisticky významně, jinde nevýznamně) převažují ženy. Tvrdá naměřená data tedy ukazují pravý opak toho, co hlásají feministky.
Existuje známý rozdíl mezi vědou a náboženstvím (případně pavědou či ideologií), kdy v případě kolize teorie s naměřenými daty věda zavrhuje teorii, zatímco náboženství fakta. Z tohoto pohledu je tedy feminismus ryze pavědecká ideologie s náboženskými rysy (a existuje mnoho aspektů tohoto jevu, které říkají v podstatě to samé).

Argumentace

V parlamentu Ruské federace zazněl při diskusi nad touto legislativní opravou i argument, že pokud dá dítěti facku soused, tak je to maximálně přestupek, pokud ji dá otec (třeba v souvislosti s výchovou), pak je to porušení zákona o domácím násilí. Což je naprosto absurdní situace, jak nakonec konstatoval, snad s jedinou výjimkou, i celý ruský parlament.
Pochopitelně, nikdo nechce zavádět beztrestnost domácího násilí. Pouze došlo k odmítnutí totálního hovadství, které z legislativy kolem tohoto problému nadělaly feminofašistické organizace.
Rusku můžeme vytknout mnohé (a mnohého z toho si je vědom i ruský politický mainstream), ale na druhé straně je tam v současné době daleko větší míra demokracie než za předchozích režimů kam až ruská historie sahá. Současně, a to už je dosti na pováženou, tam v mnoha ohledech začínají mít více demokracie než ve fašistoidními aktivisty sešněrovné EU.

Trochu širší aspekty

Ukázalo se jasně, že šílené "maximalistické" požadavky naprosto šílených a antidemokratických i antihumánních ideologií začínají lidi štvát a staví je proti nim.
Můžeme jistě plakat nad tím, že možná bylo v Rusku se špinavou vodou vylito i dítě (= že míra domácího násilí může jít trochu nahoru). Problém ovšem vidím v tom, že v té vaničce nebyla pouhá špinavá voda, ale něco velmi agesívího, asi jako koncentrovaná kyselina sírová (kterou bych bral jako názornou a výstižnou chemickou analogii zrůdností, prosazovaných "evropskými" aktivisty), takže to dítě (= něco málo pozitivního) tam bylo totálně rozpuštěné a tudíž zcela neoddělitelné od sajrajtu jako takového.
Pokud budeme chtít tu vaničku používat i nadále. bude nutno ji důkladně vydrhnout a vzít nové dítě, to původní je prostě definitivně fuč.
Obávám se převelice, že naprosto podobná situace nastává i u nás (tím je myšleno v celé EU).
Když Maďarsko vyhlásilo, že chce ze země vymést aktivisty placené a řízené "filantropickým" miliardářem Sorosem, tak se tím hodlá zcela racionálně bránit proti zásahům tohoto miliardáře do své politiky.
V souvislosti s ním nedávno zaznělo, že nezvolení Clintonové, kterou podporoval desítkami milionů dolarů, ho přijde na miliardu dolarů ztráty. To je opravdu velká filantropie, když je spojena s očekáváním zisku tisíc procent a něco! V současné době tento miliardář organizue antidemokraticko - fašistické aktivistické skupiny, které pořád ještě protestují proti Trumpovu zvolení. I to je názorná ukázka, že vykopání jím placených aktivistů ze země lze charakterizovat stručně leč výstižně slovy "Včera bylo pozdě".
Stejně tak se proti podobnému hovadství bruselských "elit" začíná bouřit občanstvo mnoha států EU. To, že tyto "elity" zmíněné bouření odmítají, potlačují, zlehčují atd., bude mít jediný důsledek: Bude nutné odmítnout i to málo pozitivního, co EU udělala nebo zorganizovala, a kompletně to vylít jako hnojůvku a "vaničku" Evropy od toho pečlivě vyčistit. A teprve potom bude možné začít s nějakou novou politickou a ekonomickou integrací evropských států, ale na docela jiné bázi a s odmítnutím všech postupů, které prováděla EU.

Rusko má prostě to štěstí, že není pod přímou diktaturou bruselských antidemokratů, a tak mohlo včas ze své legislativy vypustit totálně škodlivý nesmysl.

3 komentáře:

  1. Cože co? Chcete snad vážně tvrdit, že domácí násilí je srovnatelné mezi muži a ženami, nebo že někdy ve statistikách dokonce v určitých zemích početně vedou i ženy? :) Dobrej vtip. opravdu by mě zajímalo, z čeho jste vycházel.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pamatuji si diskuse na toto téma na starém Neviditelném Psovi, kdde to tvrdilo více lidí a dokládali to statistikami ze států jako USA, Kanada a některé západoevropské.
      Týkalo se to ovšem pouze dokonaných vražd, u nichž se dá předpokládat, že byly vyšetřeny a souzeny nejkvalitněji. Takové nějaké profackování, kde stojí tvrzení proti tvrzení se objektivizuje dost těžko.

      Vymazat
    2. Naprostý nesmysl. Ale opět samozřejmě nedohladetelné. Už mě to asi nemá překvapovat :)

      Vymazat