pondělí 28. srpna 2017

Co uplynulý týden dal

Islám

Rusko

údajně zlikvidovalo kolonu chalifátníků a 200 jich zabilo. Svět se stal o něco lepším.

Islámští teroristé

odpálili v diplomatické čtvrti v Kábulu další bombu.

Irácké síly

se v průběhu týdne pprobojovaly k Tall Afaru, poslední baště chalifátníků ve státě. Chalifátníci nasadili lidské štíty. Koncem týdne se ozbrojené síly Iráku probojovaly do centra města a v neděli bylo město prohlášeno za dobyté.

Trump

rozhodl o zvýšení vojenské přítomnosti USA v Afghánistanu.

Agitátoři

ve službách džihádistů kvílí nad tím, že při bombardování Rakká umírají i civilisté. IMHO kdyby byli lidé tohoto druhu u moci v dobách druhé světové války, tak by Hitler, nebo nějaký jeho pokračovatel, dodnes plynoval "podlidi", protože porážka nacistického Německa by bez plošného bombardování měst a tím i ničení zbrojního (a dalšího) průmyslu nebyla možná. Je docela pravděpodobné, že by se bez tohoto bombardování Němcům podařilo vyrobit alespoň "špinavou atomovou bombu", či jako hlavici pro V2.

V Indii

zakázali islámské rozvody podle šaríje.

Chalifátníci

zveřejnili video, v němž hrozí Španělsku dalšími teroristickými útoky.

V Barmě

zaútočili muslimové na 24 policejních stanic.

Velitel

US sil v Kábulu horoval pro bezodkladné zničení zbytků chalifátníků v Afghánistanu.

V pátek

zaútočil v centru Bruselu nožem další islámský terorista. Volal "Aláhu akbar", čímž potvrdil bezděky slova benátského starosty, že na lidi, volající tuto teroristickou frázi by se mělo ihned střílet.
K útoku se po dvou dnech přihlásil chalifát.

Podobný útok

se odehrál i před Buckinghamským palácem v Londýně. Později bylo upřesněno, že útočník neměl nůž, ale šavli, a že měl pravděpodobně komplice.

Imigrace


Terorista z Barcelony

zavraždil při svém útěku dalšího člověka. Nakonec se ho podařilo nedaleko Barcelony odstřelit. Proti lidem tohoto druhu je zapotřebí nulové tolerance.
V souvislosti s tím: Starosta Benátek se "kontraverzně" vyjádřil, že kdo v hlídaných oblastech vykřikne "Alláhu akbar", bude mrtev, než udělá čtyři kroky. Později to korigoval na tři kroky.
Na konci týdne podlehla další oběť tohoto teroristy zraněním, čímž se celkový počet mrtvých dostal na šestnáct.
Neomarxisté uspořádali v Barceloně odporné divadlo: Otec jedné z obětí byl nucen se objímat s imámem, tedy osobou, hlásající ideologii, která "inspirovala" pachatele teroristického útoku.
O víkendu pořádali v Barceloně manifestaci, jejíž účastníci skandovali "nemáme strach". Asi proto, aby si dodali odvahu.

Odvetou

za teroristické útoky zvandalizovali Španělé několik mešit a popsali je nápisy, vyzývající muslimy k odchodu ze země a hanobícími islám.

Madridský kněz

Santiago Martín kritizoval barcelonskou primátorku za spolupráci s teroristy a nepřímo vyzval pozůstalé po obětech teroristického útoku, aby na ni podali žalobu.

Provalilo se,

že teroristé z Barcelony plánovali útok plynovými lahvemi, který se jim nepodařilo realizovat. Najíždění do lidí a bodání noži byla jen "náhrada". Alternativní weby o tom přinesly zprávy již minulý týden - opět ukázka vyšší kvality těchto médií.

Papež František

se vyjádřil, že zájmy uprchlíků by měly být povýšeny nad bezpečnost občanů.
Přes toto odporné prohlášení mu islámští teroristé poslali výstrahu. Příklad, jak dopadnou všichni, co islámským teroristům jdou na ruku.

V Rotterdamu

byla nalezena dodávka s plynovými bombami a došlo ke zrušení blízkého koncertu. Později se ukázalo, že šlo o auto řemeslníka, který měl bomby na svařování.
IMHO zde selhala policie, která nebyla s to toto rychle zjistit, přes všechny finance, které se cpou do vytváření policejních databází kde čeho, šmírovacích kamer i šmírovacího SW.

V Německu

vydali studii, podle níž se muslimové "integrují lépe". Problémem je, že jiné studie toto opakovaně popřely.

Španělsko

hodlá po atentátech prověřit plošně všechny imámy.

V Madridu

byla napadena davem lidí muslimka v hidžábu. Velice se obávám, že pokud vlády a jimi řízené instituce nebudou islámský terorismus účinně řešit (tj. tak, že se frekvence a intenzits těchto islámských aktivit viditělně sníží), budou se takové incidenty dít stále častěji. A stavění se státních složek na stranu muslimů bude jen přilévat olej do ohně.

Rakousko

vyhlásilo prodloužení kontrol na svých hranicích na dobu neurčitou.

Obecné

Připomenuli jsme si

nekulaté výročí sovětské agrese proti Československu.

Do boje

proti africkému moru prasat byli nasazeni vojenští veterináři. Proč ne, IMHO je to pro ně dobré cvičení.

V Marseille

narazil řidič dodávky do dvou zastávek autobusů, zabil jednu ženu a několik lidí zranil. Údajně se nejedná o teroristu, ale psychicky nemocného, který byl v kontaktu s psychiatrickou klinikou.
Koncem týdne došlo v témže městě k napadení lidí na ulici pomateně vypadajícím mužem.
Přestože zřejmě šlo o činy duševně nemocných lidí, problém vidím v tom, že atentáty spáchané muslimy mohly nemocného "inspirovat". Obsah bludů i formy patologického chování duševně nemocných totiž, byť zcela pokřiveně, reflektují objektivní realitu, včetně situace ve společnosti. Je vcelku známo, že dříve tyto nemocné obtěžoval, našeptával atd. "dábel", zatímco dnes tuto činnost u mnoha z nich vykonávají "ufoni" a podobná moderní čeládka.

Ministři

Chovanec a Pelikán se poštěkali ohledně ataku policie na Babiše a jeho smyslu.

Kancléřka Merkelová

se vztekala na německé automobilky, protože ty se snaží obcházet předpisy, znásilňující fyzikální realitu.

Vláda

schválila odkup prasečáku v Letech, současně úzkostlivě tají kolik za to dá z našich peněz.

Na Frýdlandsku

roztrhali vlci 36 ovcí. To je cena, kterou platíme za ekologistické fantasmagorie o "návratu divočiny".

Průzkum

veřejného mínění ukázal, že fašistický póvl, demolující pomníky Konfederace, je v USA podporován jen cca čtvrtinou populace.

Johnson & Johnson

(farmaceutická firma) má zaplatit odškodné devět miliard třiašedesátileté ženě s rakovinou vaječníků (údajně letální), protože používala její výrobek, dětský pudr.
Problém je, že přírodní mastek obsahuje (může obsahovat) stopy azbestu. Ten ovšem vyvolává rakovinu plic (byť zdaleka ne tak moc, jak tvrdily některé studie, později profláknuté tím, že je platili výrobci konkurenčních izolačních materiálů), nicméně jiné formy nádorů by vyvolávat neměl. Celá staletí jsou užívány azbestové filtry na filtraci vína a nikdy se nepodařilo prokázat, že by to mělo na konzumenty nějaké negativní účinky.

Soudruzi vodaři,

většinou placení zahraničními firmami, si chtějí došlápnout na ty, kdo by v rámci programu "Dešťovka" shromažďovali dešťovou vodu na splachování WC. Chtějí těmto lidem zavést speciální vodoměry na stočné.
Je to IMHO naprostá pitomost, protože do těch kanálů půjde jen to, co tam šlo dříve.
Takovéto snahy by bylo potřebné tvrdě utnout.

Polsko

ruší nejkvalitnější střední školy - gymnázia. Je to vcelku jasné - křesťanství potřebuje masu polovzdělaných hlupáků, kteří těm pitomostem, co hlásá, budou schopni věřit. A PiS jde křesťanské římskokatolické církvi na ruku.

Presidentské volby

u nás budou 12. a 13. ledna.

Skandál

s vejci, "vylepšenými" pesticidem pokračuje. V Itálii bylo zabaveno 92 tisíc takto kontaminovaných vajec. Fipronil má svůj článek na Wikipedii.

Lidl

stahuje vejce s možným výskytem salmonel.
Kvůli salmonelám bude u Pohořelic vybit jeden chov slepic (zase ta EU, která omezuje možnosti přeléčení takovýchto chovů).
Problém vidím v tom, že po objevení se nových serovarů Salmonella enteritidis v 80. letech minulého století může každé slepičí vejce salmonely obsahovat a je třeba s nimi zacházet podobně jako se syrovým masem a vnitřnostmi.

Velká Británie

vyhlásila, že se po Brexitu přestane podřizovat Soudnímu dvoru EU (jeho rozsudky jsou rovněž komplexem argumentů pro odchod jakéhokoli státu z EU).
Britští potravináři se naopak bojí ztráty levné pracovní síly, kterou využívali při sklizních a v dalších oblastech výroby potravin. Jako by si GB nemohla dovézt pracovníky z bývalých kolonií.

Ministerstvo ŽP

povolilo kontraverzní těžbu lithia na Sokolovsku. Kontraverzní hlavně tím, že zisky z ní půjdou do zahraničí a nám po ní zbude jen zdevastované území.

Severní Korea

předváděla plány třístupňové mezikontinentální raketové střely. Je ovšem otázka, zda mají na to ji podle těchto plánů vyrobit. Podobné problémy měl i von Braun, a to za ním stál daleko výkonnější německý průmysl.

Poslanci

budou muset předvést celý svůj majetek, podle nových pravidel, schválených Sněmovnou. Já osobně spíše pléduji zas to, aby kandidáti na poslance museli explicitně a pod hrozbou ztráty mandátu za lživý údaj uvést svou náboženskou orientaci.

Vedení Junáka

se postavilo za příznivkyni teroristické organizace ANTIFA (takové ultralevičácké SA) a chce vychovávát děti v duchu jejich "hodnot". To znamená děti do této fašounské organizace nedávat.

Maďarsko

přerušilo diplomatické styky s Nizozemím, protože jeho diplomat přirovnal Maďary k teroristům, inu, na hrubý pytel hrubá zápplata.

Ruský tanker

proplul severní cestou v Arktidě bez asistence ledoborce. Klimaalarmisté šílejí, čímž předvádí svou negramotnost: Jedná se o speciální plavidlo, které spojuje vlastnosti tankeru a ledoborce a umí prorazit i přes 1m silný led.

Soudruzi psychiatři

v USA se snaží udělat z Trumpa šílence. Velmi podobně postupovala levicová pakáž i u nás vůči Klausovi a Zemanovi.

Rusko

nechalo v blízkosti Severní Koreje prolétnout bombardéry, schopné nést jaderné bomby.
Severní Korea zase vypálila do moře v blízkosti vod Jižní Koreje několik řízených střel krátkého doletu.

USA

uvalily hospodářské sankce na Venezuelu.

Trump

výnosem zrušil přijímání transsexuálů do armády.

EU zaviněný

nedostatek mléka a mléčných výrobků bude zesilovat a má vyvrcholit kolem Vánoc. Inu, takto to dopadá, když pologramotní a zkorumpovaní úředníci začnou "řídit" ekonomiku.

Macronovi

drasticky klesá oblíbenost. Inu, Francouzi začínají litovat, že nevolili Le Penovou.

1 komentář:

  1. Myslím, že Španělé, kteří udeřili na hnízda, kde je hlásána a vtloukána do palic nadřazenost a agrese (megašity), projevili zdravý selský rozum. Stejně tak ho projevil i benátský starosta. Toto je přesně to, čeho je zapotřebí a co bude „fungovat“.

    Nevěřím, že by k něčemu byla divadla s minutami ticha, objímání se s imámy, barevné osvěcování věžiček, či demonstrativní bláboly o tom, že se nebojíme, neboť i debilovi musí být jasné, že s největší pravděpodobností opak je pravdou a spíš to agresory povzbudí k další činnosti. Je zapotřebí ty občany, kteří o to budou stát a projdou testy, nechat se ozbrojit a vycvičit se a dát jim instrukce jak spolupracovat s policií. Také je třeba kdykoliv se něco stane nasadit masově policii a třeba i armádu a důkladně protřepat oblasti ovládané šaríou a dle možností tyto shluky anticivilisace rozehnat co nejdál od sebe a nenechávat je v klidu. Megašity, kde se dotyčný „zradikalisoval“ by se měly srovnat se zemí. Zkrátka je vhodné napodobit ty, kdož mají zkušenosti a ty nejbohatší mají v Izraeli.

    OdpovědětVymazat