pondělí 7. srpna 2017

Co uplynulý týden dal

Islám

Tělo

naší turistky, zavražděné v Egyptě islámským teroristou, bylo dopraveno do ČR.

V Turecku

probíhají další soudy s údajnými pučisty. Vše připomíná procesy z 50. let, případně ve stalinistickém SSSR v 30. letech.

Vrah z Hamburku

chtěl být mučedníkem. Zradikalizoval se zprávami o tom, jak Palestinci v Izraeli útočí noži na vojenské hlídky.

Talíban

provádí v Pákistánu nábor ženských bojovnic pomocí časopisů. V islámském státě může.

Sebevražedný

atentátník z Talíbanu zavraždil 15 vojáků NATO.

Hrdinové,

kteří se postavili vrahovi z Hamburku holýma rukama a imnprovizovanými prostředky, dostanou metál. Daleko lepší by bylo, kdyby občané Německa, tedy potenciální oběti islamistů, dostali zbraně.

V Ankaře

demonstrovaly ženy za právo oblékat se, jak chtějí. Šabatovou na ně!

Mešita v Minneapolis

se stala terčem bombového útoku od neznámého pachatele.

Izrael

vypoví ze země islamistickou televizní stanici Al-Džazíra, se sídlem v Kataru.

Imigrace

Za velkého řevu

fašistických aktivistů z neziskovek získala Itálie oprávnění vplouvat do Libyjských vod a zarážet imigraci v samém zárodku, u břehů Afriky.
Libyjský velitel Haftar, který zřejmě má výnosy ze kšeftů s lidmi, hrozí bombardováníém italských lodí.

Zločinné nevládky

odmítají pouštět policii na své lodi, podezřelé z pašování nelegálních migrantů. Na to je IMHO jediný recept: vynucení vstupu pod hrozbou potopení.
Italové se pochlapili a nasadili do akci proti imigrantům a s nimi spolupracujícím nevládkářům armádu.
Následně se podařilo zadržet jednu loď německých nevládkářů. Vypadá to, že policisté mají dost důkazů o spolupráci nevládkářů s pašeráky lidí. 15 nevládkářů je vyšetřováno.

V Portugalsku

vykázali z bazénu dvě britské muslimky kvůli burkinám.

Trojice

džihádistů, která si říkala "Tři mušketýři" (asi nevěděli, že byli ti mušketýři vlastně čtyři), dostala ve Velké Británii doživotí za plánování teroristických útoků.

Islámské školky,

do nichž chodí v Rakousku kolem 10 000 dětí, se staly terčem kontraverze. Politici z ÖVP je chtějí zakázat, protože působí proti integraci muslimů do rakouské společnosti (děti z nich neumějí německy a neorientují se ve společnosti). SPÖ je nařkla z "ukradení tématu". Multikulti vymozkovanci se těchto institucí zastávají. Spory panují i kolem vnucováni halal stravy normálním dětem.
V Rakousku se hlásí k islámu necelého 3/4 milionu obyvatel.

Muslim

koupil Slezskou pekárnu a okamžitě zakázal prodej pekárenských výrobků s vepřovým masem (rohlíky zapečené se šunkou, výrobky plněné masovou směsí apod.). Naprosto jednoznačná ukázka "tolerance" islámu a toho, co by nás čekalo, kdybychom povolili bezuzdnou imigraci muslimů.

Obecné


Apple

odstranil aplikace pro VPN, které umožňovaly občanům / obyvatelům totalitních států obcházet internetovou cenzuru. VPN hodlá zakázat Rusko a je solí v očích i některých činovníků EU.

Ústavní soud

bude řešit povinnou maturitu z matematiky, IMHO naprosto nesmyslnou a škodlivou.

Majitelé

vepřína v Letech souhlasí s převodem svého majetku za úplatu na stát. Nyní by se měly cíleně vyluxovat peněženky politických aktivistů, kteří za toto idiotství horují.

Německu

se nelíbí US protiruské sankce. Přitom ovšem stálo u zrodu tohoto nesmyslu, který poškozuje ekonomiku řady zemí EU.
Rusko nové ekonomické sankce nazvylo (IMHO zcela reálně) obchodní válkou.

Hejtman Čunek

vyhlásil kvůli africkému moru prasat stav nebezpečí v kraji Zlín.

Mayová

vyhlásila, že v březnu 2019 skončí volný pohyb osob mezi EU a Velkou Británií.

Policie

odložila případ zmizení Michaely Patricie Muzikářové. Faktem je, že hlavní podezřelý spáchal sebevraždu, ovšem nezanechal žádný dopis, v němž by zmizení dívky vysvětlil. Navíc holčička zmizela v době, kdy byla půda do hloubky zamrzlá a jednoruký sprostý podezřelý by těžko mohl vykopat hrob, který by dosud nebyl objeven a ještě ho dostatečně zamaskovat.

Ukrajina

začala dovážet uhlí z USA, protože Donbas ovládají separatisté.

President Zeman

podpsal novelu zákona, umožňující používat inspektorům ČOI skrytou identitu.

U Třince

byl vypálen dřevěný kostel ze 16. století, který zcela shořel. Pachatelé byli dopadeni, dva dospělí byli vzati do vazby, nezletilý je vyšetřován na svobodě.

Diesely

nedokáží splnit "emisní normu", vymyšlenou tak, aby ji splnit nedokázaly. To je souhrn ekologistických blábolů kolem dieselových emisí.

Bruselisté

vymysleli další nesmysl: Hodlají omezit teplotu při pečení chleba a dělání hranolků. Výsledkem bude normalizovaný hnus made in EU.

Některé české školy

budou mít cvičení na téma útok ozbrojeného pachatele. Jsem zvědav, jak budou politkorektníci a mulikulti zase ječet.

V Turecku

byl odsouzen český pár, provozující humanitární pomoc u Kurdů, na šest let.

Jako odpověď

na severokorejský odpal balistické střely vypálily USA nový typ své balistické rakety. Předvedly tím, že během minut od odpalu severokorejských střel mohou zasypat území tohoto státu jadernými náložemi.
USA také hodlají od září omezit cesty svých občanů do tohoto státu.
USA rovněž na půdě OSN navrhly proti severokorejskému režimu další sankce.

Bělobrádek

prohlásil, že pokud KDU-ČSL skončí v letošních volbách hůř, než v těch posledních, odstoupí.

V USA

se podařilo mezinárodnímu týmu vědců opravit u existujícího embrya vadný gen, který by způsoboval chorobu. V této oblasti EU v důsledku vlády bruselských negramotů ujíždí vlak, včetně toho, že všichni nadanější a schopnější absolventi vysokoškolských studií, schopní se uplatnit ve výzkumu na toto a podobná témata, odcházejí z EU.

Pochybní politici

se snaží vrátit do hry Kaplického blob, o němž soudy právoplatně rozhodly, že vyhrál soutěž v rozporu s pravidly. Kaplického stavby jsou ekonomicky vysoce náročné, protože spousta atypických prvků a velké množství 3D zakroucených ploch výrazně prodražují jakoukoli údržbu (i pitomé mytí oken a čištění fasády). Z toho důvodu bylo těchto staveb realizováno malé množství a kde je mají, je to pro ně ekonomická noční můra.

Slovenští policisté

zmlátili příslušníka menší křesťanské sekty a způsobili mu mnohočetná poranění. Kdyby to byl islámský terorista, tak by určitě od nevládek po Kisku zavládlo ječení o porušování lidských práv.

Obliba Macrona

klesla si na 1/3.

Na letadla

přistávající na letiště v Ruzyni, kdosi útočí zeleným laserem. Zatím nedošlo k pádu žádného z nich, ale dříve nebo později se to může stát, protože pilot je po takovém zásahu paprskem dezorientovaný a oslepený. Vzhledem k tomu, že se případem zabývá cizinecká policie, tak asi nebudou mezi podezřelými čeští "rasisté a xenofobové".

Tři roky

podmíněně vyfásli policisté, kteří v roce 2012 donutili psychickým vydíráním a mučením k přiznání série loupežných přepadení, která nespáchal, 67letého muže. IMHO měli dostat tolik, co by dostal za ty přiznané zločiny on.

Tusk

musel vypovídat na prokuratuře o havárii u Smolenska.

NASA

hledá odborníka, který by hlídal proti "mimozemské kontaminaci". Šlo by o hlídání samotné Země před kontaminací z cizích planet i cizích planet před kontaminací ze Země.

Statistik,

který zveřejnil reálná čísla o řeckém rozpočtu, dostal od řeckých soudruhů podmínku.

"Experti"

věští "zánik švýcarských ledovců". Vzhledem k tomu, že neuvádějí (prozřetelně) termín, mají asi pravdu. Až se za několik miliard let promění Slunce v rudého obra a Země bude pohlcena jeho atmosférou, zcela jistě tyto ledovce zaniknou.

Na Zlínsku

budovali ohradníky k zamezení šíření afrického moru prasat.

Lidovecký

politik Gabal prohlásil, že "musíme být součástí západu". Proč bychom museli následovat jeho komunisticko-fašistické experimentování, které pro nás jednoznačně definovalo jako idiotštinu období komunistické diktatury, to už nevysvětlil.

V Praze

shořela Škoda Favorit na elektrický pohon. Na to, jak je aut tohoto druhu málo, je to statisticky hodně.

Britští

památkáři a ochránci přírody dostali nařízeno nosit placky GayPride. Zatím ještě se za jejich nenošení nezavíralo do vězení, ani nepropouštělo ze zaměstnání, ale to jistě přijde, bude-li současný trend v tomto duchu pokračovat.

USA

oficiálně oznámily odstoupení od dohody o klimatu. Kdyby se Trumpovi nepodařilo nic jiného, tak za to zaslouží pomník ze 24 karátového zlata v nadživotní velikosti.

USA

zadaly vývoj jaderných bomb malé ráže, které by sloužily mj. i k zastrašení protivníka.

Němečtí

předáci sociální demokracie odmítají dávat na vojenský rozpočet požadovaná (NATO) dvě procenta. Co kdyby se Německo třeba ubránilo islámské invazi? To by byla pro levici hotová katastrofa!

ČR

má mít podle EU čtvrt milionu dětí z chudých rodin.

1 komentář:

  1. Hamburk:

    Ano, rodilí Němci by měli mít právo se ozbrojit.

    Mineapolis:

    Zajímavé, asi bude podobných případů přibývat. Máme se snad nechat otloukat bez odezvy? Nedělá-li s tím nic stát, který by něco dělat měl, přebírají to pak lidé do vlastních rukou. Nelze se jim divit.

    Izrael měl Al-Džazíru vyrazit ze země už dávno, ale lepší pozdě, než nikdy.

    Itálie a imigrace:

    Italům konečně došlo, že když nepohnou zadnicemi, bude z toho ještě větší průšvih, než byl a je dosud a že jim s tím nikdo krom jich samých nepomůže, tak se do toho „dali“. Správně, jen tak dál.

    Muslimák ve Slezské pekárně:

    Místní by od něho neměli vůbec nic kupovat, ať tu pekárnu zase fofrem a se ztrátou prodá.

    Apple:

    Před chvílí jsem se podíval do applího App Storu z jednoho jejich zařízení a VPN-kových aplikací ať už zdarma, či za prachy, je tam hodně. Zajímavé je, že spousta aplikací pochází od čínských autorů.

    Oprava chyby u embrya v USA:

    Unijní bolševičtí a křesťanští ignoranti rukou společnou působí škody evropským biologickým a medicínským vědním oborům a to ať už tím že se nevhodně legislativně montují do genetického výzkumu a manipulací s geny, nebo tím, že ztěžují přístup k laboratorním zvířatům prostřednictvím etických komisí a haldy úmorného a ubíjejícího papírování. Kdo může odjíždí pak z Evropy do USA, Japonska či Austrálie.

    Útoky laserem na letadla:

    Poslal bych tam Alcu, vyzbrojenou raketami, která by „šly“ přímo po tom laseru. Zbylé škvarky bych pak zveřejnil v hlavním vysílacím čase ve zprávách s patřičným komentářem a věřím, že dalších minimálně 50 let by od podobného počínání byl klid.

    Tři roky podmíněně:

    Je to zoufale málo za to, co provedli. Nejsem krvežíznivý, ale když někdo, kdo by měl representovat stát, právo a prosazovat zákon a spravedlnost, tímto způsobem a takto hanebně selže, měl by za to dostat pořádný „flastr“.

    „Experti“ a ledovce:

    Měli by se jít volové napást...

    Lidovec Gabal:

    A co bychom tak mohli čekat dobrého od lidovců? V lepším případě takovéto a podobné jalové plky a v tom horším případě rovnou pokus o jejich uskutečnění, ndej bože „úspěšný”...

    Ekologický Favorit:

    On to někdo pustil do provozu? Ono otypovat auto k provozu není úplně snadné a jednoduché.

    Dost u elektropohonu závisí na použitém typu baterií, ale do určité míry se dá říci, že ten člověk má docela kliku, když to všechno ve zdraví přežil. Zkuste si zadat na Youtube Li-On či Li-Pol explosion a to si pokoukáte. Zatím bych to viděl tak, že do elektroauta bych dobrovolně nevlezl a opravdu nerad bych se s ním i srazil. S chutí a radostí bych ale do něčeho takového posadil všechny ty zelené šašky, co chtějí sprovodit ze světa dieselový pohon.

    Britští památkáři:

    To už je na podání hromadné žaloby a myslím, že by to měli udělat jako jeden muž úplně všichni. Když ne, tak ať se pak nediví, když bude časem ještě hůř.

    USA a odstoupení od klimatu:

    Výborně. Ono by chtělo autory tohoto oteplovacího humbuku aspoň na hodně dlouho pozavírat a zkonfiskovat jim ty nakradené majetky, když už ne strčit rovnou ke zdi za všechnu tu způsobenou škodu.

    OdpovědětVymazat